Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

MEGELŐZÉS A COVID-19 FERTŐZÉSRE

2021-11-20
Adminisztrátor
339
Látva az ellentmondásokat a Covid-19 vírusra utalóan, felmerült a kérdés, - amennyiben a vírusok 60 C feletti hőhatásra elpusztulnak, akkor miért nem alkalmazzuk a legegyszerűbb paraszti gyógymódot, az inhalálást?
Említést teszek, saját tapasztalatomat osztom meg Önökkel.
Előzetesben elmondom, még az 1900-as évek végén minden ősszel mellhártya gyulladás tünetei jelentkeztek nálam. Tünetek a következők voltak : enyhe hőemelkedés, erős mellkasi fájdalom, köhögésnél felszakadó köpet színe szürkés, zöldes volt. Evvel szenvedtem éveken át, amikor piszok fájdalmak közepette "bedurrant az agyam", elhagytam a gyógyszereket és akkor kapható WICK-MEDINEID krémmel a mellkasomat vastagon bekentem, fóliával letakartam és kispárna huzatban tett sót felmelegítettem. Ezt tettem a mellkasomra. Ezt megelőzően, ugyanezt az anyagot tettem forróvízbe és evvel 10 percig inhaláltam. Ez a két kombináció olyat tett, amire nem mertem volna gondolni. Döbbenetes mennyiségű slájm szakadt fel, ami némi fájdalommal járt, DE AZÓTA OLYAT, HOGY MELLHÁRTYA GYULLADÁST, NEM ISMEREK.
  
Ez év februárjában, amikor a Covid-19 nagyon intenzíven fertőzött, a következőket tettem. Elmentem a patikába és Magyarországon forgalomban lévő WICK VapoRub krémet vettem. Hatóanyagban megegyezik a Medineiddal. 5 liter vizet felforraltam, 3 evőkanál kamilla virágot adtam hozzá, amit a lassú forrású vízben 5 percig hagytam.
Ezek után a lefedett edényt lehelyeztem egy székre. Az edényről a fedőt óvatosan félrehúztam és egy evőkanál WICK VapoRub krémet tettem a vízbe. Takarókkal a fejemen az edény főlé hajoltam, kb. 30 cm-re, amikor a fedőt óvatosan kezdtem félretolni. Ugye el tudják képzelni milyen lehetett? Piszok erős, intenzív szagú anyagot a forró levegővel kezdtem számon, orromon át belélegezni.
Eszméletlen módon égette a légutakat. Ezt a folyamatot kb. 8-10 percig csináltam és ahogyan a víz már hűlt, akkor hagytam abba. Takaróval a fejemen befeküdtem az ágyba és addig vártam míg a fejem hőmérséklete vissza nem került a természetes testi hőmérsékletre. 
Ezt követően menta teát ittam rendszerességgel. 
Ezt a folyamatot kétszer megismételtem és ENNYI VOLT A VÍRUSNAK.
Hozzá kell tennem, nálam bejelentkező vírus, torokfájással és 37, 3 hőemelkedéssel kezdődött.
Amennyiben a kezdeti torokfájásuknál ezt a paraszti gyógymódot megcsinálják, megláthatják az eredményt. MINDEN ESETRE A FORRÓ LEVEGŐ BELÉGZÉSE NEM KELLEMES, DE KI LEHET BÍRNI.
Isten Óvja Önöket, vigyázzanak magukra. Ha kérdésük van, szívesen válaszolok. Tel.:06-70-445-1968
Üdvözlettel : Engelmann József  

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse