Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24824

Megbukott demokrácia Magyarországon

0000-00-00
Adminisztrátor
688
Országunk nemzetközi megítélése olyan  mélységbe zuhant, hogy onnan való a felemelkedés évtizedekre zárolva van. 1989 óta felépített új politikai hatalmak semmi mással nem törődtek, mint a köréjük kiépített megzsarolt emberekből falat húzni. A múlt rendszer "katonáinak", akik sárosak voltak, AZOKNAK felajánlották a VÁDALKUS együtt működés lehetőségét. Ma ezekből állnak a zsoldos "seregek" , helytartók. Természetesen a privát szféra sem mentes a korrupció hatásától, ott rendszerint az adóhatóság bevonásával,rendszeres  zaklatással érik el céljukat.
Vagy megtörsz és beállsz a sorba, vagy kicsinálunk!
 
Tisztelt Magyarok, Honfitársaink!
Ez így nem mehet tovább, minden tisztességes embernek joga van fellépni a korrupció ellen. Az európai jogállamokban kialakult demokrácia ránk is kötelező erejű! Amennyiben a politikai erőszak leghalványabb eseteiről tudomást szereznek, nevük jeligés megadásával e-mail címünkre írjanak.  Csak is az igazat! A jeligés névhasználó, amennyiben személyes találkozástól sem áll el és maga saját akaratából kíván  még bővebb információt adni, úgy szívesen meghallgatjuk és ügyében megpróbálunk pozitívan eljárni. A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt törekvésében célul tűzte a feltáratlan ügyeket mélységében kivizsgálja! Nincs haver, nincs barát, aki törvényt sértet el kell nyerje büntetését.
 A FELTEHETŐ  ELKÖVETŐ, AMENNYIBEN JOGOT VÉGZETT, ANNAK BÜNTETÉSI KVÓTÁJÁNAK  DUPLÁN KELLENE ÉRVÉNYRE JUTNIA, MIVEL AZ ELKÖVETÉS PILLANATÁBAN TISZTÁBAN VOLT CSELEKEDETE SÚLYÁVAL.

Ezúton értesítjük Önöket, keressék fel országos központunkat Budapest, IX. kerület Kinizsi utca 22 sz.
Weboldal:   www.FKgP. hu   Ezen az oldalon minden információt, további elérhetőségeket megtudhatnak.

Bort Búzát Békességet kíván a Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete
Korrupt mentes Magyarországot akarunk !!!!!!!!!

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse