Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Média befolyással az agymosásig

2022-04-25
Adminisztrátor
254
Ismeretlen eredetű, vajon a médiák többségének önjáró politizálás lenne a feladata, vagy bejelentéseiket megrendelésre hajtják véghez ?
M1, Duna tv, Pesti tv.Tv 2, olyan elfogultsággal tálalják a nézők számára politikai beállítottságukat, ami félreérthetetlenül, emberi elmék befolyásolására alkalmas.
MINDEN ESETRE ENNEK A VÉGTELENÍTETT LEMEZNEK A BARÁZDÁI ÚGY LEKOPTAK, MÁR SENKIT NEM ÉRDEKEL A "RECSEGÉSE".
Na , de mégis. Nem kellene befejezni a társadalom bizonyos rétegeinek butítását ?
Igaz Önöknek a médiaszakon, ezt tanították,hogyan kell befolyásuk alá vonni embereket. Nagyon sajnálatos, de Magyarországon sokak számára,  amit a műsorszórók mondanak, az lehet VALÓBAN AZ IGAZ.
Ezt csak a szomszéd véleménye überelheti, - MERT A SZOMSZÉD, MÁR CSAK MINDENT JOBBAN TUD !
Hihetetlen eszközök szertárát nyitják ki a műsorszórók. 
A kormány oldal öntömjénezésén át, egészen a "HÁBORÚ VAGY BÉKE" műszlogenek bevetéséig bezárólag. MINDENKI SZÁMÁRA TUDATOTT TÉNY ,nemzetközi egyezmény szabályozza a háborúban való részvételt, akkor miért kell megtévesztőn közölni, - MAGYAR KATONAI KONTINGENSEK , FEGYVEREK UKRAJNÁBA JUTTATÁSÁT, IGAZ feltételes módban . Ebből a magyar emberek a háborút jegyzik meg, a többi átsiklik a tudatukon.
Baloldaliak és liberálisok, háborús indíttatása nyilvánvaló blöff, mivel számukra senki nem akadályozza meg, hogy mint privát "magyar emberek" Ukrajnában harcolhassanak. Egyszer azt szeretné a magyar társadalom látni, hogy ezek a szájhősök, uszítók, fegyverrel a kezükben rohangálnak Kijev szétlőtt utcáin és ordítva  éltetik géntestvérüket - ZELENSZKIJ-ÉRT ELŐRE !!!
Társadalmunk, a médiák közlésében, szívesen megnézné ezeknek a szájhősöknek az alsóneműit, az első rakéta becsapódás után. Bizonyosan olyan sebességgel jönnének vissza Magyarországra, - ha még egyáltalán túlélnék az eseményt, - ahogyan csak tudnának.
Maradjunk annyiban, a médiának : sikerélményre, ellentétekre, feszültségre, balesetekben elhunytakra, kiégett házakra, háborús menekültek könnyeire, HALÁLRA, adomány gyűjtésre és minden olyanra van szüksége, amivel a társadalom elméjét, nyugalmát feszültség ALATT tarthatják.
A Független Kisgazdapárt már korábban kezdeményezte a műsorszórás, továbbá a média törvény mielőbbi továbbgondolását, ÚJ TÖRVÉNY MEGALKOTÁSÁT, valamint a kuratóriumi rendszer megszüntetését. Kisgazdák határozottan ellenzik, hogy pártirányultságú legyen a magyar műsorszórás. Az állami közcsatornák működtetésére költött minden fillérről, - amit a magyar adózók befizetéseiből a médiákra költenek, - az állam köteles a társadalom felé elszámolni.
Fidesz többségű állami műsorszórást felügyelő kuratórium, NEM FÜGGETLEN FELÜGYELET. 
Itt nincs miről beszélni, magának a népnek kell kezdeményezni a változtatást.
Úgy legyen. 
Bort, Búzát, Békességet kívánnak a lajosmizsei kisgazdák.     
    
 
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse