Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

MeddIg lehet egy nemzetet hülyíteni

2022-12-29
Adminisztrátor
137
RÖVIDRE FOGVA A SZÓT : ORBÁN MINISZTERELNÖK 2022 ÉV ELEJÉN BEJELENTETTE - MINDEN MAGYARORSZÁGON MUNKÁBA ÁLLÓ FIATAL 25 ÉLETÉVÉNEK BETÖLTÉSÉIG SZEMÉLYI JÖVEDELEM MEGFIZETÉSE ALÓL MENTESSÉGET KAP.
MA, 2022.12.29.-ÉN, A REGGELI M1 TV HÍRADÁSÁBAN HANGZOTT EL A KÖVETKEZŐ - A MAGYAR KORMÁNY ÚJ DÖNTÉSÉBEN A 30 ALATTI GYEREKET VÁLLALÓ NŐKNEK SZEMÉLYI JÖVEDELEM ADÓ MENTESSÉGET AD. 

NOS, EMBEREK ! Hogyan is kell mindezt értelmezni ?
ELKÉPZELHETŐ, HOGY A FIATAL MUNKAVÁLLALÓK KORÁBBI 15%-OS ADÓKEDVEZMÉNYE NŐKRE NEM VONATKOZOTT, VAGY MOST GÁZOLNAK A NŐIESSÉGÜKBE? 
AZ EGY ÉVE TÖRVÉNYBE IKTATOTT 25 ÉVES KORIG TÖRTÉNŐ ADÓKEDVEZMÉNY, CSAK BLÖFF VOLT, VAGY MOST HÜLYÍTIK ISMÉTELTEN A NŐKET. ÚJABB SZEMFÉNYVESZTŐ DUMA  : MI ISMÉTELTEN TÁMOGATUNK, CSAK SZÜLJETEK VÉGRE TÖBB  GYEREKET.
AMENNYIBEN A KORMÁNY MOSTANI BEJELENTÉSÉT ÉRTELMEZZÜK, A KORÁBBI FIATAL MUNKAKEZDŐKRE VONATKOZÁSUL , A 15% KEDVEZMÉNYÉHEZ AZ ANYASÁGI KEDVEZMÉNYT IS  HOZZÁ KELL SZÁMOLNI, AZ ISMÉTELT 15 %. KÉTSZER HAZUDNI , ÓRIÁSI HIBA ! 25 életévig 15%, majd 25 től 30 életévig ismét 15, az egyenlő 30%-kal.

TISZTELT FIDESZ VEZÉRKAR !
LEHET, HOGY A MAGYAR HISZÉKENY NÉP, DE EZ MÁR MINDENNEK A NETOVÁBBJA, AMI MOST TÖRTÉNIK.

AZ GONDOLJÁK, A TÁRSADALOM EGY HÉT GONDOLKODÁSRA VAN AGYILAG PROGRAMOZVA ? TÉVEDNEK ! VAGYUNK EGY NÉHÁNYAN EBBEN AZ ORSZÁGBAN, AKIK SOK MINDENRE EMLÉKEZÜNK.
KISGAZDÁK NEM FELEJTENEK !!!

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse