Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Márki-Zay Péter Orbánra szavaz

2022-03-31
Adminisztrátor
232
Hűhó semmiért ! Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP-t, a baloldali tömörülés hagyja választást nyerni. Kommunista rafinéria nagyot durranhat. Magyarország eladósításához felvett hihetetlen nagy összegű hitelek, államkötvények lejárt futamidejét követően, visszafizetéseket teljesíteni kell.
Ez lesz a Fidesz-KDNP veszte. Választást megnyerik, de egy éven belül bejelentik, ez most mi is EL@TUK! Bocsánat, de hány kormányzat fogja azt mondani : HAZUDTUNK, REGGEL, DÉLBE, ESTE ?
További képlet, a következő lehet.

Képtelenek lesznek a forint inflálódását egyensúlyba hozni a nemzetközi valutákkal, így totális mélyrepülésbe összeomlik a magyar gazdaság.
Putyin úr jelenleg a világ legjobb politikusa. Megvédte saját népét és országát, a rubelt és valódi értékállóságát bebiztosította. A gázt és kőolajat dollár elszámolás alól feloldotta, amivel óriási csapást mért az Amerikai Egyesült Államokra és Biden elnökre.
Kína évekkel korábban hihetetlen mennyiségű olcsó dollárt vásárolt fel, aminek a deviza piacon  40%-kal nőtt az árfolyama. Amennyiben ezt most egyszerre piacra dobják, a dollár elértéktelenedik. Putyin ezért váltott át rubelelszámolásra, előrelátó volt. Kína és Oroszország egymás között jó viszonyt ápolnak, tehát két atomhatalom nagy fejtörést okoz az USA-nak és a NATO-nak. Magyaroknak is szerencséjük van, hogy a forint megmaradt, annak ellenére, hogy jelenleg 318 Ft egy dollár, mert ha, a dollár bukik, avval a forint rubel elszámolás kedvező lehet Magyarország számára. A dollárt pedig úgy fogja a szél fújni, Amerika utcáin, mint 1929-ben az értékpapírokat. Kisgazdák javaslata. Amennyiben a forint bebukna, - "én személyesen ezt a játékot meg is lépném" - semmi gond, be kell vezetni az ÚJ MAGYAR KORONA fizetőeszközt éspedig a mai árfolyam hatodával számítottan. Ez a korona értékét emelten a többi valutához viszonyítva, Magyarországot kihúzná az államcsődi eljárás alól. Az amerikai pénzvilágnak visszafizetendő 480 milliárd dollár helyett, csak 80 milliárd dollár követelés maradna fenn. Minden esetre, amennyiben hosszútávon a rubel bebuktatja a dollárt, a magyarok abból is csak profitálhatnának.
ÓRIÁSI JÁTSZMÁK FOLYNAK A VILÁG GAZDASÁGBAN. OROSZORSZÁG ÚJ TÉRNYERÉSÉBŐL AZ UKRÁNOK IS PROFITÁLHATNÁNAK, CSAK TUDNIUK KELLENE  EGY MONDÁS ÉRTÉKÉT, JÓ SZOMSZÉD, ARANYAT ÉR !!! 
j.e.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse