Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Marki-Zay Péter egy kakukktojás

2021-11-18
Adminisztrátor
217
Márki-Zay Péter egy valódi kakukktojás lehet a mai magyarországi politikai porondon, mivel az előválasztás alatt más hangvitelben és tartalommal nyert.
Mára a kakukktojás "kikelt" és a fióka, mintha nem is a baloldal vezére lenne.
Elképzelhető, hogy a "tojást" nem is Gyurcsány Ferenc helyezte a fészekbe, hanem Orbán Viktor? Mire alapozható ez a feltevés ?
Márki-Zay Péter az előválasztása alatt tagoltan, halkan beszélt a választóihoz, ígéreteit megpróbálta talajszinten tartani. Most, hogy helyzetbe került, valami megváltozott. Hangosan, kapkodóan, majdnem agresszívan nyilatkozik és folyamatosan magyar állampolgár ellenes buta intézkedéseket tálal a társadalom elé. Orbán Viktor éppen most osztogatja "nyaljuk a fagylaltot" című örömnótának gazdasági hasznát, amikre Márki-Zay Péter ellentmondásaiban a magyar társadalom ellen nyilvánul meg. 
Orbán Viktor játszmája nagyon hasonlít Torgyán József kisgazda volt vezér húzásához. Torgyán 2002-ben a választások előtt olyan magabiztos volt, hogy bekerül a parlamentbe, kampányához Szelemley Hubától 200 millió forint kölcsönt vett fel. Torgyán előre ivott a medve bőrére, csak arra nem gondolt, hogy addig Torgyánnak tapsolt népe, nem juttatja be a parlamentbe. Hoppá! Nincs állami juttatás, tehát miből fizeti ki Torgyán a kölcsönt ? Semmiből. Éppen ez volt az első indíték, ami miatt a székházat el kellett adni. Most Orbán Viktor játssza el a hasonló "népi játékot", ÁLLAMKÖTVÉNYEKET DOBOTT PIACRA, DEVIZA ALAPÚ KÖTVÉNY VOLT AZ UTOLSÓ. Hiteleket, kölcsönöket vett fel ismeretlen hitelezőktől, ami elképzelhető, hogy ÉPPEN saját baráti társaságától, hogy ha bukta van. azok megkaphatják a pénzüket, ami nem más, MINT FIDESZ MEGTAKARÍTÁSOK, tehát a gazda nem változott. Ma hazánk óriási politikai játszmák színtere.
És, hogy a lúd legyen kövér, Márki-Zay Péter a sok gazdasági megszorító intézkedésével, beszédjével a Fidesz malmára hajtja a vizet. Hangzatosan hirdeti :  amennyiben hatalomra jutok, a gazdasági megszorításokat helyezek kilátásba. MILYEN KÖVETKEZTETÉST LEHET LEVONNI ?
Márky-Zay nem is akar nyerni. Beszédeivel, magára nézően negatívumokat gerjeszt a társadalomban, tehát elképzelhető, hogy ez nem véletlen? Talán Ő is BEÉPÍTETT EMBERE lenne A FIDESZNEK?
Ezek a felvetések nem véletlenszerűek, mivel választások előtt elképzelhetetlen, hogy egy miniszterelnök jelölt a baloldalon ennyi népellenes intézkedést hozzon. ÍGY KI VÁLASZT RÁ ??? Senki! Orbán Viktor a politikában nem kis, partvonalon kívüli játékos, nagyon jól tudja, miként kell hatalomba maradni és Gyurcsánnyal kicseszni. Márki-Zay nehogy már hasonlóan végezze be politikai pályafutását, mint a 27%-on álló jobbikos Vona Gábor?
Sajnálatos tanulópénzt mi kisgazdák befizettük. Orbán fejéről Torgyánnak nem sikerült a koronát levenni.Éppen ennek issza ma a magyar társadalom a "levét", mert nincs egy valódi konzervatív nemzeti értéket képviselő pártja ennek a kis országnak. Olvasóinknak és a magyar állampolgároknak tudniuk kell. Balogh Károly nevezetű személy magát a párt elnökének adja ki, ami nem fedi a valóságot. A bíróság jogerős ítéletben képviseletét megvonta. Mindennek ellenére használja a kisgazda nevet, MAGÁT Márki-Zay csapatához kötötte.
Felhívás a kisgazdákhoz !!!
Balogh Károlynak senki ne dőljön be. A kisgazdák FÜGGETLENEK. A KOMMUNISTA OLDALhoz húzó Balogh Károly köpönyegforgatása : először a jobbiktól, most a kommunistáktól akar pénzt kicsikarni, hogy a kisgazda nevet , logót piacra akarja dobni. Kisgazdapárt nevet tovább akarja lejáratni.
Lehet, hogy e-mögött is a Fidesz áll ?

Továbbá, ami teljesen felháborító, államformánk sincs.  Pozsgai Imre a Hősök-terén 500 ezer ember előtt bejelentette : MAGYARORSZÁG ÁLLAMFORMÁJA , MAGYAR KÖZTÁRSASÁG. Orbánnék ezt elmismásolva, a MAGYAR NÉPTŐL  népszavazás megtétele nélkül elvették.
TUDNIUK KELL a köztársaság nem más, mint a köz - társaság, tehát a néphatalom. 
EZT VETTE EL A FIDESZ-KDNP ÉS NÉPÜNKET EGY GLOBÁLIS TŐZSDEI PIACRA DOBTA, MAGYARORSZÁG CÍMSZÓVAL. VALÓJÁBAN EZ ÚGY FEST, MINT EGY HASZNÁLT WC PAPÍR TŰNT VOLNA EL A LEFOLYÓBAN. MILYEN ÁLLAMFORMÁNK VAN MA ? VÁLASZOLJON A FIDESZ.
A magyar társadalom és a magyar értelmiség hol van ? Csak ennyik lennénk ?
Engelmann József 
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse