Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Magyarság koronája

2021-03-05
Adminisztrátor
358
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezetének komoly aggályai vannak a magyar koronával kapcsolatosan.
Az elmúlt fél évszázadban uralkodó, ateista, kommunista vérárammal feltöltött csoport, teátrálisan óvja a magyarok koronáját,miközben továbbra is kommunista maradványok lakják mindannyiunk parlamentjét.
Hogyan egyeztethető össze a magyarságot megtestesítő korona tanai, annak szellemisége a marxizmus-leninizmus eszmeiségével? Ezidáig konkrét választ erre senki nem adott.
Egyáltalán a magyarok törvényhozására készült kétkamarás parlamentünk, hogyan nyilatkozna, ha emberi hangot lenne képes produkálni?
Álláspontunk szerint, feltehető nyilatkozata közben nem azért pirulna el, mivel jelen lakói is a piros szín elkötelezettei?
ÉRTELMEZHETŐSÉG HIÁNYA MIATT, LAJOSMIZSEI KISGAZDÁK KÉRDÉST INTÉZÜNK A MAGYAR TÁRSADALOMHOZ - hogyan egyeztethető össze a korona őrzése, álságos, képmutató emberekkel?
Egy torgyáni idézetben emlékeztetnénk Önöket - Orbán fejére én tettem fel a koronát. A későbbiekben azt harsogta Józsi bácsi - most én veszem le!
A magyar nép számára eljátszott színészi produkció, a kisgazdapártnak az orbáni végítéletet jelentette, de az árulást elkövetőnek is alapos köze volt a"második felvonásban". AZ EGY CSAPAT EGYBEFÜGGÉSÉVEL EZ NEM OKOZOTT NEHÉZSÉGET, VALÓDI, KONZERVATÍV MAGYAR PÁRTOT KIVÉGEZNI.
De mit szól mindehhez a szent korona?
1945 óta, parlamentünk lakói folyamatos magyarázkodásban próbálják szépíteni a szemünk láttán zajló eseményeket. Többek között, Orbán Viktor a budai várat célozta meg lakhelyéül, mivel gondolatában azon nagyjainkkal akarja magát összehasonlítani, akik arra érdemben jogosultak voltak.
Feltételezhető, hogy a várba költözéssel párhuzamban, Orbán Viktor a magyarok koronáját nem kívánja a várba költöztetni? Nehogy már Torgyánnak legyen  igaza - én tettem Orbán fejére a koronát.
Azóta eltelt néhány év. A szimbolikus koronaviselő, koronánkat a minap pironkodásra ösztökélte, mivel:
magyarországi események a brüsszeli néppártban is kiverte a biztosítékot. Az "állkirályt" kiebrudalták a közösségből. Felmérték ugyanis a magyarok "királya" kettős mércével játszik.
Két szólamban muzsikál, hogy mindenkinek megfeleljen. A politikai felhangokban is a hamis játékot, játékost kizárják a zenekarból.
Várjuk a pillanatot, hogy a szent koronánk tegyen igazságot végre ebben az országban. Tisztítsa meg  parlamentünket az örök átoktól.
Isten óvja Magyarországot, a magyar Népet !
Bort, Búzát, Békességet kívánunk mindnyájuknak. Lajosmizsei kisgazdák. 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse