Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Magyarország történelmének elhallgatása

2022-01-15
Adminisztrátor
287
A világ minden pontján készültek felmérések, hogy a történelmi társadalmak milyen összetételűek voltak. Ebben a vallás és a népesség alakulását kell értenünk.
Mára érdemes lenne a történészeket felébreszteni, hogy ne a politikai erők szemszögéből, cenzúrázottan indokoljanak korokat, hanem, CSAK IS AZ IGAZAT ÍRJÁK MEG.
Kíváncsian várnánk az eredményeket. Mi stimmelhet az idáig ismertekkel, ha valakik független véleményben fogalmazhatnák meg a történelmünket? 
Ezt azon észrevétellel lehet indokolni, -  hogyha ma, az írott publikációkat főszerkesztő engedélyével lehet a nyomdába vinni, vagy digitálisan megjeleníteni, akkor hogyan fest az igazság ?
Itt léphet életbe, a főszerkesztő vallási, vagy politikai beállítottsága.  OLYAN, HOGY FÜGGETLEN MÉDIA, NEM LÉTEZIK !

Erre a következő magyarázat lehet érvényben.
POLITIKAI HATALOM egy telefonhívással el tudja intézni, hogy a számára nemtetsző írás engedélyét megvonassa. Amennyiben ellenáll, a kiadó főszerkesztőt azonnal leváltják és helyére egy hajbókoló, párt közeli embert állítanak. 

A FÜGGETLEN KISGAZDÁK SZÁMÁRA TABU NEM LÉTEZIK. MINDEN TÖRTÉNELMI IDŐBEN EZ A PÁRT ÁLLT KI SAJÁT VÉLEMÉNYE MELLETT, AMI TÁRSADALOM ÉRDEKŰ VOLT. A HAZÁT NEM KÍMÉLŐK ÉPPEN EZÉRT HADJÁRATOT INDÍTOTTAK AZ ISTEN, HAZA, CSALÁD ESZMEISÉGET KÉPVISELŐ KISGAZDÁK ELLEN. 
A magyar társadalom áldozatául esett a hazugok világának. Képtelen volt felismerni saját érdekképviseletére szakosodott MAGYAR PARASZTSÁGOT, AKIK A MINDENNAPI KENYERET teremtették meg A NÉPNEK.
Mára, akár a függetlenség nevében, tiszta vizet kell önteni a pohárba, UGYANIS AZ ÉLELMISZER FEGYVER.
TÖRTÉNELEM ÉS A MAI MAGYAR VALÓSÁG.
- tatárdúlás után a magyar népesség drasztikusan lecsökkent, idegen nemzetiségiekkel töltötték fel az országot. BETELEPÜLTEK GÉNJEIKBEN ÉS VALLÁSUKKAL KEVEREDTEK.
- MOHÁCS UTÁN ugyanez történt.  NAGYSZÁMÚ OLASZ, SZERB, ZSIDÓ BETELEPÍTÉS
- török uralom alatt a gének szintén keveredtek.
- 1729 NÉMET SVÁBOK BETELEPÍTÉSE , GÉNEK KEVEREDTEK.

- osztrák katonák sem vetették meg a magyar lányokat, asszonyokat GÉNEK KEVEREDTEK. 
Napóleon serege sem hagyta el nyomtalanul a magyar nőket GÉNEK KEVEREDTEK.
- orosz, román katonák is nyomot hagytak a magyarok ágyának lepedőjén, GÉNEK KEVEREDTEK.
- HITLER KATONÁI SEM VOLTAK SZŰZ GYEREKEK, GÉNEK KEVEREDTEK.
- SZOVJET "FELMENTŐK", ALIG ERŐSZAKOS ÚTON VALÓ KÖZÖSÜLÉS ÚTJÁN GÉNEK KEVEREDTEK.

1990 orosz katonatisztek, katonák magyar lányokkal érdekházasságot kötöttek, hogy itt maradhassanak, FELTEHETŐEN OTT SEM KÍMÉLTÉK A MAGYAR TÁRSADALOM GENETIKAI ÁLLOMÁNYÁNAK MEGŐRZÉSÉT. KEVEREDTEK.
1994-95 nagy hullámban kitelepített orosz zsidók érkeztek hazánkba, akik nagy része itt maradt, nem mentek tovább Izraelbe. 
2005-be közel 5000 ezer újabb zsidó család költözött Magyarországba.
Orbán Viktor kegyes intézkedésére, jó pénzért : török, arab, kínai, erdályi román -magyar házasságot kötök, ukrán-magyar házasságot kötők, szlovák - magyar házasságot kötők stb. családok vándoroltak Magyarországba. 

2010 után még több idegen nemzetiségi jött hazánkba, akiknek genetikai az összetétele ismeretlen.
NAPJAINKRA MEGJELENT MIGRÁNSOK BIZONYOS HÁNYADA, HAZÁNKBA KAP MENEDÉKJOGOT ÉS BIZONYOSAN TÖBBEK ITT TELEPEDNEK LE, részben tovább állnak nyugatra. Vallásuk Európa idegen.
Ezek lennének a politikai oldalról vizsgáltak, de itt óriási szerepet tölt be a VALLÁSI HOVATARTOZÁS.
AMI BIZONYOS, MAGYAROKRA OLYANT RÁFOGNI, HOGY NEMZETI NACIONALISTÁK, alapjaiban véve hazugság, mivel HOL VAN EBBEN AZ ORSZÁGBAN A MAGYAR? Egy, az amerikai államhoz hasonlítható népkeveredés ténye bizonyítható, tehát NEMZETI NACIONALIZMUS KIZÁRT !!!
Országunkban a lakosság összetétele kizárja az Európai Unió koholmányait, mivel a népességünk : kis létszámú magyar, szláv, germán, latin, zsidó, cigány összetételű, tehát génjeiben keveredett.
EGY BIZTOS, AZ ELKÖVETKEZŐ NÉPSZÁMLÁLÁST ELSŐ LÉPÉSBEN EGYSZERŰ KÉRDÉSSEL KELLENE TISZTÁZNI :
KI VAGY VALÓJÁBAN ? EZT TITKOSÍTOTTAN, NÉV, CÍM NÉLKÜL KELLENE SZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGHOZ ELJUTTATNI, MAJD AZ EREDETI SZEMÉLYEKKEL BONYOLÍTOTT NÉPSZÁMLÁLÁS UTÁN, AZ EGYESÍTETT ADATOKAT KELL ÖSSZEHASONLÍTANI.

Bizonyosan a magyarok olyan kisebbségben lennének, hogy Európa meglepődne.
Feltételezzük, a MAGYAR TÁRSADALOM TISZTA KÉPET KAPOTT,
MIÉRT IS NEM TARTANAK ÖSSZE ?
Kisgazdák mi nagyon sajnáljuk, hogy a VÖRÖS CSILLAGBÓL LETT VÖRÖS SZEGFŰ ÉS A NARANCSSÁRGA SZÍNŰ, IDEGEN TERMESZTÉSŰ GYÜMÖLCS KISZORÍTOTTA hazájából A MAGYAR ALMÁT ÉS NAPJAINKRA AZT IS ELÉRTÉK : élelmiszer hiányt produkálva zsarolják meg Magyarországot.
HOGY NÉPÉNEK MAI ÖSSZETÉTELE MILYEN ? ERRE VÁLASZOLJANAK A TÖRTÉNÉSZEK, DE CSAK IS AZ IGAZAT MONDJÁK, mert a politikusok hazudnak !
Isten , Haza, Család oltalmazza a Kárpát-Medence igaz, megmaradt magyarjait.
Kisgazdapárt Lajosmizse

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse