Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

Magyarország lakóinak számláján

2022-11-19
Adminisztrátor
179
Tagozódva fellépni olyan kormány ellen, akinek szinte minden irányban- közintézményekben -  kiépített védbástyái vannak, lehet. Továbbá a médiatéren tejhatalmat gyakorolnak kijelentéseit a társadalom 75 százaléka szentírásnak veszi, hiszi.
Ennek a népnek a legnagyobb hibája : HISZÉKENY. Olyan történelmi események bizonyítják a magyar jóhiszeműségét, ami végkimenetelükre tekintettel, csak vesztességet produkálnak.
HÉTKÖZNAPJAIKBAN MAJD MINDENKI ISMERŐSEIVEL, BARÁTAIKKAL, KOLLÉGÁIKKAL BESZÉLGETNEK  ÉS MILYEN KONKLÚZIÓT VONNAK LE. 
KIJELENTÉSEIK : mi túl kicsik vagyunk " egy fecske úgysem csinál nyarat ". AMI ENNÉL MÉG ROSSZABB KIJELENTÉS : jelenleg nincs jobb !
Egyszerűen megdöbbentő hozzáállás. ISMERT MAGYAR MENTALITÁS : én barátom, tömött sorokban mögötted állok, támogatlak. IGEN, AMIKOR VALAKIK A BŐRÜKET VÁSÁRRA VÍVE KIKAPARJÁK A GESZTENYÉT, akkor jönnek azok a figurák és a koncért várva a következőket mondják  - emlékszel még, én támogatásomról biztosítottalak. MI VAN AKKOR, HA NEM NYER A FORRADALMI TETT ?
Ezek az emberek még arra is képesek, hogy feltehető bíróság előtt terhelő bizonyítást tesznek. MAGYARUL : FÉLELMETESEN SZAR ALAKOK !!! 
Nos, tisztelt " magyarok" ! Itt tartunk ma.
- Engelmann József nevemmel megalapozva, vállalom amit mondok.
Egy velem megtörtént esetet írok le. A szocializmusban a fizetéseket az osztályokon kézhez adták át.
Nekem feltűnt, hogy három olyan "munkatárs" kapott folyamatosan prémiumot, akik helyett 4 fiatal dolgozott, azok hárman vajmi keveset dolgoztak.
Véletlen, vagy Isten akarta így, a fizetésnapon hazafelé, a villamos baleset miatt nem jött. Várakoztam, a tömeg csak nőtt, erre úgy döntöttem az út másik oldalán lévő kocsmába betérek egy sörre.
Kiket láttak szemeim : az osztály csoportvezetőjét, művezetőjét és az osztályvezető elvtársakat, valamint azt a három figurát, akik a prémcsiket kapták.
Ők már aránylag ellazultak a fogyasztott italoktól és ahogyan megláttak odakiáltottak - gyere ide Józsikám !
Kivittem egy kőrt, hogy ne mondják, hogy szar alak vagyok. Nos most jött a meglepetés. A HÁROM PREMIZÁLT ALAK, MINDEN FŐNÖKNEK LETETT 2 EZER FORINTOT, elköszöntek és távoztak. Ezt meglátva, hétfői napon bementem az üzembizottságra és ott egy GÁBOR nevezetű  elvtársnak elmondtam mit láttam.
GÁBOR, FELHÍVTA A FIGYELMEM, AMENNYIBEN  BIZONYÍTATLAN MARAD A BEJELENTÉSED, KITÖRIK A NYAKAD.
Én az osztályom dolgozó fiatalokat kértem, hogy legalább azt bizonyítsák be, HOGY EZEK AZ EMBEREK ,VALÓBAN NEM DOLGOZNAK. 
Képzeljék el, ebből az ügyből vállalati szinten tárgyalás lett. Minden számításban lévő KOMMUNISTA  FŐVEZÉR OTT VOLT. 
TÁMADTAK, A KÖVETKEZŐKET MONDTÁK - mit képzel maga Engelmann ezek az emberek hűek a társadalmunkhoz, ők az ellenforradalom leverőik. ( mind munkásőrök volta ) ERRE MIT TUDTAM MONDANI ? Hívják le a fiatalokat tanúskodni, ezek a figurák kicsodák is valójában. EGYIKÜK SEM JÖTT, ÁLLT MELLÉM. NOS, ILYENEK VAGYUNK MI MAGYAROK.
Természetesen az én fejemet vették, a többiek lapítottak, mint a tehénszar a fűben.
EZ A TÖRTÉNET 1971-BEN VOLT ÉS HOL TARTUNK MA ?

UGYAN ITT. EVVEL A NÉPPEL IGAZI FORRADALMAT CSINÁLNI NEM LEHET. PEDAGÓGUSOK, NEMZET MEGMENTŐK, RENDSZER VÁLTÓK ÉS MINDEN NEMŰ GITTEGYLET MÖGÖTT HATALOM BEÉPÍTETT EMBEREI ÁLLNAK. 
ŐK IRÁNYÍTANAK, MINDEN IGAZI MAGYAR FORRADALMI AKARATTAL MEGÁLDOTT EMBERT KONTROLL ALATT TARTANAK.
NINCS TÖBB MONDANI VALÓM.
MINDEN ESETRE NEKEM EZ A HAZÁM ÉS MEGBECSÜLÖM. 
1729-BEN SVÁBKÉNT JÖTTÜNK, DE MÉGIS EZ A HAZÁM !

ISTEN ÓVJA A MAGYAR FÖLDET, A MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT !!!
Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse