Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Magyarország jövője

2021-01-04
Adminisztrátor
400
Magyarország jövője? Minden esetre a remény hal meg utoljára, tehát, egy általános józan gondolkodású, széles látókörű ember, képes bizonyos megváltó impulzust a társadalom elé tárni, gondolat ébresztésre.
Mint közismert - "egyszer volt, hol nem volt egy konzervatív kisgazdapárt", akit a magyar társadalom bizalmával akkor díjazott, amikor az ország romokban hevert. A kisgazda eszmeiség győzött és 1946-ban megmutatták, a magyar kis és középvállalkozók, a magyar parasztság, polgárság, egységben 2 év alatt csodákat teremtett, talpra állították az országot.
M A  I S  E R R E  V A N  S Z Ü K S É G !
Ami bizonyos, ez a feladat ma sokkal nehezebb, mint a múltban, mert akkor egyformán szegény volt a társadalom, ma viszont, nagymértékű társadalmi különbség jött létre. Akik tehetősekké váltak, azok nehezen mondanak le javaikról. A leszegényedett társadalmi réteg, hitét vesztve teng és a semmiből képtelen felkapaszkodni.
Valójában egy társadalom akkor mondható erősnek, ha a szakadékok, az az 3.6 - 4 millió ember is megtud felelni a normális életfeltételeknek.
Alkotmányos jog :  a munkához való jog, a lakhatás, tiszta ivóvíz, gén kezeletlen élelem, tiszta levegő, lakható bolygó.


A társadalmi fejlődésre két külön kategóriában kell gondolkodni. POLITIKAI AKARATBAN ÉS GAZDASÁGI, PÉNZÜGYI AKARATBAN.
Országunknak megváltás lenne, ha a közigazgatást szabályoznánk elsőnek.
TÖRVÉNYBEN FOGLALTAN :
- MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYÉNEK GYÖKERES MÓDOSÍTÁSA a volt rendszer alkotmányát törölve
- új parlamentáris rendre van szükség, KÉPKAMARÁS RENDSZERBEN
- a köztársasági elnökre, a népnek kell javaslatot előterjeszteni, majd megszavazni
- az alkotmánybíróság, kúria, legfőbb ügyészség vezetőjére népszavazásban kell dönteni
- a választási törvényt azonnal meg kell változtatni, minden korrupció esetre utaló lehetőséget kizárva /digitális rendszert törölni / kézzel számlált szavazatok
- a közigazgatásban reformokat kell alkalmazni, csökkenteni az improduktív tevékenységet
- egyensúlyba kell állítani az állam hatalom kötelességeit, a gyakorlott jogaival / ELSŐDLEGES NÉPÉRDEK /
Természetesen ebben a pár mondatban csak alap gondolatokat fogalmaztam meg, de el kell kezdeni kikeveredni az elmúlt vesztességes ország struktúrából.
Európai Unió ide vagy oda, Magyarország a magyar népé. Ebben a honban magyar vér folyt, hogy nemzetünk fennmaradhasson. Azt sem szabad szem elöl veszíteni, azt a nyugati "demokráciát" nekünk köszönhetik.
Az Eu. közösségtől sokkal többet vártunk : tisztességet, becsületet, az államok szabad akaratának kinyilvánítását, a kisebbségi népek tartományi rendszerét stb. Ez sajnos, nyomokban sem felel meg.
A magyar kormány bizonyos esetekben a nemzetre hivatkozik, de amikor valóban a nemzeti érdek kerül előtérben, azonnal az Eu. törvények mögé bújik és a magyar érdeket teszi háttérbe.
EZT NEM FÉMJELEZNÉM GONDOLATTAL, MERT NETALÁN SÉRTETTSÉGET VÁLTANÉK KI TÖBBEKBŐL.

ERRE ADJANAK ÖNÖK VÁLASZT.
Következő részben a gazdaságról, pénzügyről lesz szó
Isten óvja Önöket és a Magyar Hazát
Engelmann József

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse