Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

MAGYARORSZÁG GAZDASÁGA ÍGY PADLÓTFOG

2024-01-20
Adminisztrátor
69
TISZTELT OLVASÓINK !
Ma megint egy visszatérő problémával foglalkozunk.  Mit jelent a politikai vagy éppen gazdasági befolyás ?
A fogalmak, egy részben a diktatúráról, vagy ellenkezőjéről, a demokratikus jogállamról szól. Ebből kiindulva, ma a hatalom gyakorlásának több fokozatával ismerkedhettünk meg.
A radikális hatalommegtartás irányvonala : minden ellentmondó, aki éppen a hatalommal nem ért egyet, ELLENSÉG. (jobb esetben csak megfigyelt, ellehetetlenített, társadalom kivetett, ) Ugyan ennek a gondolatsornak rosszabbik változata, ( pszichés befolyás, a politikai hatalom elmeszakértőinek véleményezése általi ideggyógyintézeti elzárás, ami még brutálisabb, koholt vádak általi börtön, fegyházi elzárás. 
Egy demokratikus jogállamban, a társadalmi rétegeknek nincs szüksége ellenzéket állítani, mert a társadalom, a  kormány munkájával elégedett. 
Most beszéljünk saját hazánk politikai állásfoglalásáról. Gondolják át,amennyiben az Orbán - kormány valóban a társadalmunk felemelkedésével foglalkozott volna és tetteikben nem saját gazdasági klientúrájuk megerősítése lett volna a cél, AKKOR MILYEN VÁDAKKAL TÁMADHATNÁ A BAL-LIBERÁLIS ELLENZÉK, VAGY ÉPPEN AZ EU ? SEMMIVEL.

A MINDEN NEMŰ VÁDASKODÁSOK KIZÁRTAK LEHETTEK VOLNA ÉS A FIDESZ-KDNP A NÉPÉRDEK MELLETT MÉG LEGALÁBB KÉT CIKLUSON KERESZTÜL IRÁNYÍTHATTÁK VOLNA HAZÁNKAT. Akkor is meggazdagodhattak volna, ha nem akarnak. A JÓ MUNKÁJUK UTÁNI BÉRÜKET IS MEGÉRDEMELTÉK VOLNA.
EVVEL SZEMBEN A SAJÁT SZAVAZÓBÁZISUK KIÉPÍTÉSÉN TEVÉKENYKEDTEK, OLYAN MÉRTÉKBEN FEJLESZTETTÉK FEL A KÖZIGAZGATÁSI DOLGOZÓK SZÁMÁT, AMI SZÁMUKRA BIZTOS SZAVAZÓBÁZIST JELENT. MIÉRT ? EZEK AZ EMBEREK ZSAROLHATÓK LETTEK, TEHÁT A BÉRÉRT ANYJUKAT IS A FIDESZ-NEK ADJÁK. 
AMIT ORBÁNÉK ÉS VARGA MIHÁLY PISZOKUL ELKALKULÁLTAK, EZEKNEK A KÖZALKALMAZOTTAKNAK BÉRT ÉS BÉRFEJLESZTÉST KELL ADJANAK. MOST KEZDŐDÖTT AZ IGAZI GOND, AMI MÉG TOVÁBB GERJESZTI A FIZETÉSKÉPTELENSÉGET. ORBÁN VIKTOR, KÖZEL 780. 000 BRUTTÓT ÍGÉR AZOKNAK, AKIK KATONÁNAK ÁLLNAK. EZ MÉG JOBBAN GERJESZTI AZ INFLÁCIÓT.
MIVEL WEBOLDALUNK SZERKESZTŐI RÖVIDRE AKARJÁK FOGNI A MONDANDÓIKAT, ÍGY GONDOLJANAK ABBA, - AMENNYIBEN EGY ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN 50-60 DOLGOZÓ TEVÉKENYKEDIK ÉS EMELT FIZETÉSÜK ÁTLAGBAN, BRUTTÓ 600. 000 Ft. EZT HOGYAN LEHET GAZDASÁGUNKNAK KITERMELNI ?EGY ÁLTALÁNOS ISKOLA BÉRKÖLTSÉGE 36 MILLIÓ FT / HÓNAP. AZ ISKOLA HAVI FENNTARTÁSI REZSI KÖLTSÉGE ISMÉTELTEN MILLIÓS TÉTEL. A MATEK SZÁMÍTÁSBÓL KIINDULVA, HAZÁNK NAGYVÁROSAIBAN ÉS FALVAIBAN EZERNYI ÁLTALÁNOS ISKOLA VAN, GIMNÁZIUMOKRÓL, SZAKISKOLÁKRÓL, EGYETEMEKRŐL NEM BESZÉLVE. TISZTÁNLÁTÁS VÉGETT, A MILLIÓS LÉLEKSZÁMÚ KÖZIGAZGATÁSI ÁGAZATOK BÉREIT, REZSIKÖLTSÉGEIT, MIKÉNT LEHET TELJESÍTENI, MIKÖZBEN A VERSENYÁGAZAT DOLGOZÓINAK LÉTSZÁMA KÉPTELEN A KÖZSZFÉRA FENNTARTÁSÁRA ?  AZ ADÓK MÉRTÉKÉT MÁR MINDENKI ISMERI, DE ANNAK ELLENÉRE SEM MŰKÖDHET AZ ORSZÁG GAZDASÁGA. A PÉNZT ESZTELENÜL NYOMJÁK, AMINEK NAGYON KEMÉNY VISSZAHATÓI LESZNEK. 
A VÁLASZTÁSOKRA REFLEKTÁLVA. BOCSÁNAT, HOGY MEGEMLÍTETTÜK, DE ÉPPEN A FIDESZ-KDNP KEZDEMÉNYEZTE A KÜLFÖLDÖN ÉLŐ "MAGYAROK" SZAVAZATI JOGÁT. SOKSZOR EGY INGATLANBA 30-50 EMBER JELENTKEZETT BE, HOGY A FIDESZ-KDNP-RE SZAVAZHASSANAK. MOST, HOGY A BUDAPESTI BAL-LIBERÁLISOK MÉG A MIGRÁNSOKNAK IS SZAVAZATI JOGOT AKAR ADNI, ÖNÖK PISZOKUL FELHÁBORODTAK.
MEGEMLÍTJÜK, A FÜGGETLEN KISGAZDÁK SEM ÉRTENEK EGYET  A BUDAPESTI LIBERÁLISOK ELMEBETEG KEZDEMÉNYEZÉSÉVEL.

TISZTELT OLVASÓINK ! KÉRJÜK ÖNÖKET, HOGY EGY RÁÉRŐ PILLANATUKBAN VEGYENEK ELŐ EGY A 4-ES LAPOT ÉS ÍRJÁK LE, HÁNY MINISZTÉRIUM, ÉS MINDEN KÖZIGAZGATÁSI ÁGAZAT (INGYENÉLŐK TÁBORA) TERHELI A MAGYAR KÖLTSÉGVETÉST. MEGDÖBBENTŐ EREDMÉNYEKET KAPNAK, AZ ÖNKORMÁNYZATOKAT SE HAGYJÁK KI !!!
ÜDVÖZLETTEL HAZÁNK FENNTARTÁSÁRA SZAKOSODOTT ÉRTÉKTEREMTŐK CSOPORTJA
 


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse