Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Magyarország és Népe, nem játékszer!

2018-02-12
Adminisztrátor
748
Magyarország lakosságát olyan mértékben megosztották, hogy hatására, szomszéd a saját szomszédját, feltehető politikai, vallási mássága miatt, képes lenne megölni, miközben a valódi nagy horderejű politikai megtévesztés ideológiáján átsiklanak. A meggondolatlanság, kapkodás, média befolyás, családok széthullása, a liberálisoknak még intenzív táptalajt biztosít, hogy a magyarságnak az utolsó kenetet feladják. A liberalizmus fogalma általában városok lakóira volt jellemző, de mára a magyar vidéket is befolyásuk alá vonták. A polipok csápjai nem ismernek határokat, mindenhová beférkőznek és észrevétlenül emésztik fel a másként gondolkodókat. Nagy részben már belakják a magyar hazát, de egyre többen érkeznek, hogy erejük stabillá válhasson és VÉGHEZ VIHESSÉK  A  XXI. SZÁZADI  FEGYVERTELEN  HONFOGLALÁST.  

A magyarság alól a talajt kihúzzák. A fejekben teljes káoszt teremtenek, aminek vonzatait ma tisztán láthatjuk: fiataljaink elhagyják családjukat, hazájukat és belépnek az ÖRDÖG KAPUJÁN,  A PÉNZ ORIENTÁLT SZABADELVŰEK  VILÁGÁBA.  Remélhetően a magyarok többsége olvasta a liberálisok, szabadkőművesek egységesen megtartott gyűlésén készült jegyzőkönyvet, ami közel kétszáz éve készült és pontosan leírja, miként lehet az emberiséget befolyásolni, megfélemlíteni, megalázással a nemzetek egységét szétrombolni. A megfogalmazott elvek kivitelezése  percnyi pontossággal megjelentek Európában. Teljes a káosz. Az Európai Unió felső vezetésének tevékenysége tisztán tükrözi a titkos jegyzőkönyvben megfogalmazottakat, minden tettük az anarchiához vezet. A  magyarságnak meg kell akadályozni, hogy a SÁTÁN végrehajthassa tervét. Nyilvánvaló, hogy kis nemzetünk egyedül gyenge, de a négyek összetartozása egy erős bástyát képezhet.
A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt alapértékét megőrzi és soha nem távolodik el  ISTEN  HAZA  CSALÁD  NEMZETMEGTARTÓ  ESZMEISÉGÉTŐL ! 
A MAGYAR  VIDÉK  NÉPÜNK  ÉLÉSKAMRÁJA , AMI   ORSZÁGUNK  ÉS  NEMZETÜNK  MEGTARTÁSÁT, VALAMINT FÜGGETLENSÉGÉT   BIZTOSÍTJA !

A kisgazdapárt kötelessége a vidék védelme, a magyar parasztság egységének megteremtése, az EGÉSZSÉGES  ORSZÁG, EGÉSZSÉGES MAGYAR NÉP  érdekvédelme. A Kisgazdapárt programja szorosan összefügg az alaptörvényben foglaltakkal, ami kimondja:  A  HAZA  VÉDELME  MINDEN  MAGYAR  SZENT  KÖTELESSÉGE.  AKIK  NÉPÜNKET  KIÁRULJÁK,  IDEGEN  HATALMAK  MARTALÉKÁVÁ  TESZIK,  AZOKAT  NÉPBÍRÓSÁG  ELÉ  KELL  ÁLLÍTANI,  HAZA  ÁRULÁS  VÉTSÉGÉNEK  ELKÖVETÉSE  MIATT.

ITT  MÁR NEM  BABRA  MEGY  A  JÁTÉK  jeligével a szerző.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse