Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

MAGYARORSZÁG ÁLLAMFORMÁJA

2024-02-12
Adminisztrátor
257
MAGÁNÜGY, KONTRA KÖZÜGY !
Kedves Honfitársaink !
Kisgazdák  közvélemény kutatásának eredménye.
Megkérdezettek nagy százalékának válasza -  nem politizálok, a közügy nem érdekel !  
- megkérdezettek : kiábrándultunk a politikusok népérdek ellenes tevékenységeiből, hazugságaiból.
- közvélemény kutató kérdése (közügy) :  mi a véleményük arról, hogy a magyar kormány,önhatalmúan vonta el társadalmunk államformáját, a KÖZTÁRSASÁGOT ?  (a köztársaság intézménye egyenlő a NÉPFENSÉG ELIDEGENÍTHETETLENSÉGÉVEL. )
-további kérdések : tudják mit jelent, amikor egy kormány a népfenséget megkerülve, saját önhatalmú intézkedésében vonja meg egy társadalmunk államformáját ?
- válaszadók :
ilyesmiről nem is hallottunk, erről semmit nem tudunk !
KEDVES MAGYAROK !
TÖRTÉNELMÜNK SORÁN, POLITIKUSAINK ROSSZ DÖNTÉSEI MIATT TÁRSADALMUNK FOLYAMATOSAN BUKÁSRA LETT ÍTÉLTETVE. ÁLLÁSPONTUNK SZERINT, A TÁRSADALMI TUDAT ÉRETTSÉGE vonatkozásában  A -  XXI. SZÁZADRA - ELVÁRHATÓ LENNE, HOGY SAJÁT ÉS A KÖZÜGYEKBEN NÉMI JÁRTASSÁGGAL LEGYÜNK FELRUHÁZOTTAK.  EVVEL SZEMBEN A MEGKÉRDEZETTEK TÖBBSÉGE, MINTHA NEM IS EBBEN AZ ORSZÁGBAN ÉLNÉNEK, ÚGY NYILATKOZTAK.
EZEK UTÁN FELMERÜL A KÉRDÉS.  MIÉRT VAN AZ, HOGY  ÖNÖKET, KIZÁRÓAN KÖZVETLENÜL SAJÁT SORSUK ÉRDEKLI, DE A KÖZÜGGYEL NEM HAJLANDÓAK SZEMBESÜLNI ???
A FIDESZ-KDNP, ÉPPEN AZ ÖNÖK NEM TÖRŐDÖMSÉGÉT KIHASZNÁLVA -   KÉTHARMADOS PARLAMENTI TÖBBSÉGÜK LEHETŐSÉGÉVEL HOZNAK  NEMZETI ÉRDEK ELLENES INTÉZKEDÉSEKET.

LÁSD : A NEMLÉTEZŐ KÖZTÁRSASÁG, KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ASSZONYÁNAK - NOVÁK KATALIN  ÉS SZÁRNYSEGÉDE  VARGA JUDIT TISZTÁRA MOSÁSÁBAN RÉSZTVEVŐ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK.
ÉRTELMEZÉSE SZERINT,  A HIBÁZÓ NOVÁK KATALIN ÉS VARGA JUDIT  TETTEIKÉRT A BALOLDAL A HIBÁS. VEGYÉK MÁR ÉSZRE, MINDENÉRT AZ ELLENZÉK A HIBÁS ? ÖNÖK SOHA SEMMIÉRT ? IFJ. LOMNICZI ZOLTÁN "SZÁZADVÉG" SZAKTANÁCSADÓJA MINDET MEGMAGYARÁZ ! SZEMÉLYÉBEN AZ OLIMPIAI ARANYÉRMET MEGÉRDEMLI, UGYANIS OLYAN ÁMOKFUTÁST FOLYTAT AZ ORBÁN -KORMÁNY MELLETT, AMIT DÍJAZNI KELL.
ORBÁN VIKTOR TÖBB SZÁZ EMBERREL BÁSTYÁZTA KÖRÜL MAGÁT, AKIK CSAK DICSHIMNUSZUKKAL ISTENÍTIK A "CSÁSZÁRT". 
MINT A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG FÜGGETLEN ÁLLAMPOLGÁRAI, KÉRELEMMEL FORDULUNK A TÁRSADALOMHOZ, VEGYÉK KEZÜKBE HAZÁNK SORSÁT, MEGÍTÉLTETÉSÉNEK JAVÍTÁSÁT. AZ ELJÖVENDŐ 2024 -ES VÁLASZTÁSON, NYOMATÉKOSAN HOZZÁK MEG DÖNTÉSEIKET ÉS A PÁRTOK ELKÖTELEZETT PÁRTKATONÁIRA NE TEGYENEK JELÖLÉST! NINCS JOBB, NINCS BAL! ITT CSAK FÜGGETLEN ÁLLAMPOLGÁROK ÖNRENDELKEZÉSSEL FELHATALMAZOTTAK  - FÜGGETLEN POLGÁRMESTER ÉS KÉPVISELŐ JELÖLTEK LEGYENEK. BÍZZANAK BENNÜK !!! ŐK, AZ ÖNÖK FÜGGETLEN ELIDEGENÍTHETETLEN DÖNTÉSE ÁLTAL LESZNEK INDÍTVA.
KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGHALLGATTAK. 
ISTEN ÁLDJA ÖNÖKET !

J.E.   

 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse