Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Magyarok ÉTLAPJA

2018-02-08
Adminisztrátor
816
Bizonyosan meglepő, hogy kis térben is milyen finom ételeket lehet készíteni. Minden hókusz - pókusz nélkül,  némi segítséggel, akár egy családi összejövetelkor megcsinálhatják ezeket az ételeket. A meghívottaknak nem maradhat el az  igazi gyümölcsből készült fogadó pálinka sem. Az ételek készítése közben egy két pohár jó magyar bor is lecsúszhat a torkokon, hogy az ételek ízei minden kóstolás után lemosásra kerüljenek. Egy régi humoros kabaré jelenetből idézve: -  MINDEZT , CSAK IS AZ ÍZÉÉRT ! A magyar családokat a jó ételek elkészítése és együttes elfogyasztása összehozza és a  SIKERÉLMÉNY  öröme, boldogságot hoz. A magyar népnek óriási szüksége van a családösszetartásra, az együtt átélt SIKERÉLMÉNYEKRE. Ehhez akarunk Kisgazdák irányt mutatni. Főzzenek együtt egy hétvégén, meglátják egyből szebb az élet.
A bemutató kisfilmünk egy kissé amatőr szintű, de éppen ezért hiteles. Nincs több kamera, nincs extra hangminőség, de ami fontos látható, hallható. Iránymutatás,  mi kerüljön az Önök asztalára. Mindennek a lényege :
 
EGÉSZSÉGES  MAGYARORSZÁG, EGÉSZSÉGES NEMZET !!!

Természetesen ezen célok elérése egybecsengenek a Kisgazdák 1908 óta megfogalmazott és használt idézetében,: az  Isten Haza Család fogalmakkal.

Tegyünk együtt, az egészségünk megtartásának érdekébe! Kérjük Önöket, tekintsék meg a:   (   https://www.youtube.com  Hagyományos magyar koszt,vagy műétel című filmet.

Jó étvágyat kívánnak a Kisgazdák és  Engelmann József az ételek elkészítője. Ezúton mondok köszönetet a filmben segítőknek: Bakonyi Sándor operatőrnek, Dr. Horkovics János  Hun Tv tulajdonosának és feleségemnek Engelmann Erzsébetnek.
Bort, Búzát, Békességet kívánunk mindnyájuknak.   Isten legyen Önökkel.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse