Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22564

Magyar sem magyar

2024-04-10
Adminisztrátor
198
"TALPRA MAGYAR"?
Isten tudja miért, de történelmünk során  mindig egy  MEGTÉVESZTŐEN Magyar viszi népünket a vesztőhelyre. 
A semmiből előkerült Magyar Péter radikális beállítottságával lépett színre és társadalmunk kilátástalanságban élőit  felrázva vitte ki őket az utcákra. Ez valójában időszerű is volt, mert az Orbáni évtizedek gazdaságpolitikája nemzetünket olyan létbizonytalanságba taszította, hogy még azok is bedőltek Magyar Péter radikális beszédeinek, akik idáig nem kívántak a politikáról még hallani sem.
Magyar Péter programot nem mondva szajkózta ugyan azon dokktrémákat, amikkel korábban sokak hatalomra jutottak. Ez a FÜGGETLEN KISGAZDÁK KONZERVATÍVAIT nem hatotta meg és kiváró álláspontra jutottunk. Igazunk lett.
Alig egy hét elmúltával derült ki, - MAGYAR PÉTER programjában még erősebb szálakon akarja a magyar társadalmat az Amerika - barát brüsszeli helytartóknak kiszolgáltatni.
Arról is nyilatkozott, hogy a NATO -val még szorosabb együttműködést kíván fenntartani. 

Tisztelt Magyar Honfitársaink!
Még egy héttel korábban Magyar Péter ezekről nem beszélt. Nagyon fifikás ember Magyar. Szélsőséges beszédével tudta, emberek százezreit viheti a Kossuth -térre és miután a tömegek, személyében egy NEMZETMEGVÁLTÓT láttak, vakon hisznek neki.
Mi kisgazdák, fejünket felkapva figyeltük a fejleményeket
 . Ismét a konzervatív, szélsőség mentes nyugalom igazolt bennünket.
Ennek kapcsán kérjük a magyar társadalmat, legyenek meggondoltak és  visszatekintésben elevenítsék fel mindazon embereket, akik a nacionalista, NAGY HORDEREJŰ SZÉLSŐSÉGES BESZÉDEIK ÁLTAL LÉPTEK A POLITIKA PORONDJÁRA.
Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Torgyán József hatalomra jutása, a szélsőségességes beszédeiknak köszönhető.  ÉS MINDENNEK MI LETT A VÉGE ? Tíz millió embert becsapva, élősdiznek társadalmunk nyakán. HAZAÁRULÁSOK SOROZATÁT PRODUKÁLTÁK. NÉPÜNK SZAKAVATOTT FIATALJAIT 1.3 MILLIÓ EMBERT KÉNYSZERHELYZETBE HOZVA IDEGEN  HATALMAK KEZÉRE JÁTSZOTTÁK ÁT.
TISZTELT MAGYAROK !
MAGYAR PÉTERT, BIZONYOS - (AMERIKAI BEFOLYÁST GYAKORLÓK) - EURÓPA BARÁT ERŐK AZÉRT DOBTÁK A "MAGYAR POLITIKA PIACÁRA" ,HOGY AZ EURÓPAI UNIÓS VÁLASZTÁSRA AZ Ő JELÖLTJEIK IS SZEREPHEZ JUTHASSANAK. SZEMBE HELYEZKEDNEK A FIDESZ "KONZERVATÍV" JELÖLTJEIVEL. Természetesen a Fidesz konzervativizmusa sem releváns.   
MINDEN ESETBEN, A LIBERÁLIS BRÜSSZEL BARÁT AMERIKAI MEGBÍZÓK MAGYAR PÉTERT BÁBÚNAK FELHASZNÁLVA,  SZAVAZATOKAT (KÉPVISELŐKET ) VESZNEK EL A FIDESZ-KDNP JELÖLTJEITŐL, ÍGY BRÜSSZELBEN A KONZERVATÍV PÁRTSZÖVETSÉG KÉPTELEN LESZ MEGERŐSÖDNI. A LIBERÁLIS AMERIKAI ESZME GÁTLÁSTALANUL FOG EURÓPA FELETT URALKODNI.

VIGYÁZZ MAGYAR !!!
AZ AMÚGY IS ROSSZNÁL, NE AKARJATOK MÉG ROSSZABBAT. ELÉG AZ AMERIKAI ELMEHÁBORODOTT BEFOLYÁSBÓL. 
MAGYAR PÉTERNEK FELTESSZÜK UGYAN AZT A KÉRDÉST, MINT AZT KORÁBBAN HEGEDÜS PÉTER FKgP ÁL PÁRTELNÖKNEK - PÉTER KINEK DOLGOZOL ?

Ez lebegjen minden magyar szeme előtt, mielőtt választ. A DK -  MSZP - LMP - JOBBIK - MI HAZÁNK STB. SZEMFÉNYVESZTÉSRE ALKALMAS PÁRTOK, A FIDESZ-KDNP MARADVÁNYÁBAN ÁRUSÍTOTTÁK KI HAZÁNKAT (MEGSZÜNTETTÉK A KÖZTÁRSASÁGOT )  - EGYSZERŰEN, LIBERÁLIS NARANCSOSOK, TEHÁT AKKOR KIT KÜLDENÉNEK BRÜSSZELBE ???
Üdvözlettel,  magyarországi KISGAZDÁK
 .   

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse