Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Magyar Posta kontra Fidesz

2023-03-03
Adminisztrátor
130
MAGYAR POSTA TRADÍCIÓJÁNAK HALÁLA !
Tekintsünk vissza és értelmezzük a Fidesz-KDNP korábbi kijelentéseit - megszüntetjük a sárga csekkeket, a banki utalásokat preferáljuk, HAJRÁ MAGYARORSZÁG !
Említést érdemel. Nem éppen Önök késztetnek kényszerpályán történő gondolkodásra ? Akik felejtenek, könnyen válnak egy társadalom örök veszteseivé. VESZTES VAGYOK, de Isten ha már fejet adott, kénytelen vagyok az agyamat trenírozni, erre alkalmas a magyar kormány.Elsődlegesen emlékeztetnék minden magyart, - benne a "MAGYARNAK" TAKSÁLT KORMÁNYT is, - hogy nem éppen Önök kezdeményezték a Magyar Posta ellehetetlenítését ? Attól sem riadnak vissza, hogy a Magyar Posta létező bevételi forrását el vegyék, csakhogy a bankok kezére játszhassák át a pénzforgalmazásból származó összes hasznot?
Tisztelt Magyarok !
Korábbi években a kormány, a posták ingatlanait felújította,korszerűsítette és feltehetően most majd valami vicces pályázatokkal juttatják Fidesz- közeliek számára.
Orbán Viktor úr propagandája, - a posta ügyben,hogy - MEGVÉDJÜK A MAGYAROKAT,már megint nem fedi a valóságot. 
Államunk, ami maga a magyar társadalom összességét jelenti és tulajdonát ( POSTÁT ) érdekes hivatkozásokra ELVESZIK, EZ NEM MAGYAR EMBER CSELEKEDETÉRE VALL. Fűtési költségek? Villanyszámla? Háború? Más európai országnak is ugyan ezek a problémái, de saját nemzeti vagyonukat, akkor sem herdálják el.
ORBÁN ÚRNAK SZERETETT JAVASLATA nem más volt, mint A BANKOK MEGADÓZTATÁSA. IGEN ? AKKOR MIÉRT JELENIK MEG A BANKI KIVONATOMBAN AZ ADÓ ? ÖN AZT MONDTA - A BANKOK NEM HÁRÍTJÁK ÁT A SZÁMLATULAJDONOSOKRA, VAGY MÁR MEGINT NEM ÉN EMLÉKEZNÉK JÓL ?

NA MAGYAROK. ITT AZ IDŐ, HOGY TEGYENEK RENDET ÉS A KORMÁNNYAL ÉVES ELSZÁMOLÁSBAN KÖVETELJÉK MEG AZ ADÓPÉNZEIK FELHASZNÁLÁSÁT. AMERIKÁBAN UGYANIS EZT ÍGY CSINÁLJÁK !
AMENNYIBEN AZ USA-TÓL ÁTVESSZÜK A HASZNÁLHATATLAN BUTASÁGOT, AKKOR AMIT JÓL CSINÁLNAK, AZT IS ÁT KELEN VENNI - NEM ? 
A MAGYAR POSTA MEGSZÜNTETÉSÉRŐL : EL A KEZEKKEL A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG VAGYONÁTÓL!!!

ENGELMANN JÓZSEF  
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse