Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Magyar Péter ...

2024-03-22
Adminisztrátor
110
Magyar Péter bátorsága érdemleges. Olyan politikai méhkaptárba nyúlt, amiben az "anyaméh" védettségét, széleskörű összefonódások hálója öleli át.
Magyar Péter megemlítettek névsorában, éppen Rogán Antal nevét emelte ki, aki születése által védett. De többségükben  ilyen eredetű emberek övezik a magyar kormányt és Orbán Viktort. Nem is érteni, Magyar Péter hogyan gondolja ezeknek az embereknek az elmozdítását ? EZEK LIBERÁLIS IRÁNYT TŰZTEK ZÁSZLAIKRA, ALKOTMÁNYUKAT "CSATORNACSÚSZÁS MESTERE MEGFOGALMAZÁSÁBAN "AMIT SZABADKŐMŰVES ELMÉKKEL SPÉKELTEN JELENÍTENEK MEG.
Kedves Péter !
Bátorságod, a magyar nemzet számára lehet példaértékű, de az irányelveid beteljesüléshez komoly magyar vérvonallal bíróknak kell melléd álljanak, akik nem "szúrnak" hátba. A Fidesz-KDNP kasszában ugyanis van annyi pénz, amivel embereket vásárolnak meg, akik a hamis tanúzástól sem állnak távol.
Engelmann József, Független Kisgazdapárt választmány által deklarált elnök, a mai napig nem lettem a Fővárosi Törvényszék bírósága által bejegyzett képviselő. 
MIÉRT NEM ? Olyan aljas módon intéztek el, ami valóban igazolja, MAGYARORSZÁGON A DEMOKRATIKUS JOGÁLLAM NEM LÉTEZIK. 
Magyar úr éppen a bíróságokat, ügyészségeket, számvevőszéket irányozta meg elégedetlenségében, AKIKKEL ÉN 20 ÉVEN ÁT KÜZDÖK, DE NEM IS ÉRTENI, MIÉRT MINDIG ŐK GYŐZTEK. Magyar Péternek munkájához sok sikert kívánok, remélhetően Ön több sikerrel jár, mint én.
Bort, Búzát, Békességet kívánok Engelmann József      

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse