Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22563

Magyar köztársaság állampolgárai

2022-10-10
Adminisztrátor
157
Történelmi múltunkban elkövetett hibáink sem elegendőek, hogy egy  XXI.  századi "gondolkodó"társadalom, félelemtől mentesen tegyen észrevételt, saját sorsának alakulása tárgyában?
Milyen képet kaphatunk, ha a tükör elé állunk és - " tükröm - tükröm mesében elhangzott kérdést tesszük" FEL, egy módosított állítmány formájában,  - ami nem a szépséggel van összefüggésben, hanem a gondolkodásunkkal ?
Milyen jelzőt VÁRHATNÁNAK ?
Amennyiben egy társadalmi tükör valóban nyilatkozhatna, többen összetörnék. Az emberek 90%-ban képtelenek a velük szembeni kritikákat elfogadni. Nem azt vennék számvetésbe, hol hibáztunk, hanem A TÜKRÖT TARTANÁK ELSŐ SZÁMÚ hazugnak.
Hihetetlen, de a felelősségteljes döntések elöl, majd mindenki menekül.  Szívesen mutogatnak másokra,  - JA,CSAK ÉN NEM ! KÖNNYEBB VARIÁCIÓ MARADVÁNYÁBAN, SZÍVESEN KÖVETIK : NEM TUDOM, NEM LÁTTAM, NEM HALLOTTAM ÁLLÍTMÁNY FORMÁT, ugyanis határozottan KIJELENTETTEK, feltehetően fedi az igazságot.
Hová torzult eme büszke nemzet karaktere ? NINCS MENTSÉG, NINCS DUMA ! Egy kibúvó mesélyében szocializmus módszereinek 32 éve a múltnak kellene lennie és egy relatíve demokráciát hirdető kapitalizmusnak bizonyítani.  ÖSSZEGEZVE A TÁRSADALMI VÁLASZUTAT. A PIACGAZDASÁG, PISZOKUL MEGBUKNI LÁTSZIK. 
Kisgazda szemmel nézve, hol és milyen pontokban kellene változtatni, hogy jó irányú változás jöhessen létre. 
1. az embert meg kell tanítani, hogy legalább alapjaiban tartsa figyelemben az egymás mellett élés szabályait.
2. saját maga irányításában, karizmatikusan, felelősségteljesen hozzon döntéseket. 
3. család szintjén jól teljesítsen, hogy avval megfeleljen a társadalom elvárásainak. 
4. jóléti társadalom csak ott jöhet létre, ahol a kiszolgáltatottság fékekhez igazodik.
5. politikai, gazdasági önkényuralommal, elégedett nemzetet képtelenség szolgálni.
6. egy egészséges társadalmi alapot csak a kiegyensúlyozott összetételű emberanyaggal lehet fenntartani.
7. el kell határolódni a materiális túlkapásoktól, a földi élet szükségeihez igazítottan kell gondolkodni.
8. társadalmi vezetést kötelezni kell, hogy az improduktív tevékenységet folytatók számát, arányában a produktív termelés gazdasági hasznával kell arányba hozni. EGY ÁLLAM GAZDASÁGI HELYZETÉNEK KÖLTSÉGVETÉSE, ALAPJÁBAN, A MEGSZAVAZÁSA PILLANATÁBAN, NEM JELENTHET EGY TÁRSADALOMRA KIVETÍTETTEN 3 %- OS HIÁNYT UGYANIS A 3% GÖRGETETTEN, ÉVEK FOLYAMÁN CSAK HALMOZÓDHAT. AZ ÉVES SZINTŰ ÁLLAMI PRODUKTUM HIÁBA 4-5%, MIKÖZBEN A HIÁNY 3%. 
Picit gondolkodjanak ! Amennyiben folyó év decemberében, önök előre tudják, hogy családjuk, következő évben 3% mínusszal kezdik, az egyértelműen bukásra van ítélve. ITT LÉP ÉLETBE, A HITELEZŐ. 
MINDENKINEK TISZTÁBAN KELL LENNI, A HITEL NEM JÁTÉKSZER ! A MAGYAR CSALÁDOK SOKASÁGA HITELFÜGGŐVÉ VÁLT, AMI SOKAKNAK A TELJES GAZDASÁGI  CSŐDÖT JELENTI. 
A MAGYAR KORMÁNY VISELKEDÉSÉBEN ÚGY TESZ. IGAZ, MINTHA TÁRSADALOM BARÁT LENNE, DE AMIKOR HANGZATOSAN BEJELENTIK : MI FELELŐSSÉGTELJESEN DOLGOZUNK A MAGYAR NÉPPÉRT ÉS MINDENKINEK SEGÍTÜNK, - OTT KEZDŐDIK AZ ÁLSZENTSÉG NETOVÁBBJA.

MI MARADT HÁTRA ? A MAGYAR TÁRSADALOM FELADATA, SAJÁT SORSÁNAK MIELŐBBI HELYREÁLLÍTÁSA. ÚGY LEGYEN !!!
J.E.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse