Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24824

Magyar Köztársaság

2022-08-20
Adminisztrátor
215
EGY NEMZET SZÁNDÉKOS MEGTÉVESZTÉSE : BŰNCSELEKMÉNY !
OLYAN EURÓPAI ORSZÁGBAN, MINT HAZÁNK, MIKÉNT TEHETI MEG EGY TAGÁLLAMI KORMÁNY, HOGY STIKÁBAN A TÁRSADALOM ÁLLAMFORMÁJÁT, A NÉP MEGKÉRDEZÉSE, FELHATALMAZÁSA ELLENÉRE MEGVÁLTOZTATJA, ELTÖRLI.
MILYEN ELJÁRÁST VONZ MAG UTÁN, AMIKOR AZ ÁLLAMPOLGÁR LEGFELSŐBB JOGÁT - KÖZTÁRSASÁG INTÉZMÉNYÉT - ÉPPEN A NÉP ÉRDEKÉT KÉPVISELŐ VONJA MEG ?
HOGYAN LEHETSÉGES, HOGY KATALIN ASSZONY MAGÁT KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKNEK NEVEZI ? ORBÁN VIKTORNAK AZONNALI HATÁLLYAL NYILATKOZNIA KELL ÉS A TÁRSADALMAT FELVILÁGOSÍTANI, KIK IS MA MAGYARORSZÁG TULAJDONOSAI ÉS Ő MAGA MILYEN JOGON TÖLTI BE MINISZTERELNÖKI STÁTUSZT.
TOVÁBBÁ NYILATKOZNIA KELL ARRÓL IS, Ő MOST MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE, VAGY A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG MINISZTERELNÖKE.
OLYAN A VILÁG TÖRTÉNELMÉBEN IDÁIG NEM FORDULT ELŐ, HOGY EGY ORSZÁGNAK KÉT KÜLÖNBÖZŐ ÁLLAMFORMÁRA UTALÓ MINISZTERELNÖKE, VAGY KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ASSZONYA LEGYEN.
MINDEN ESETRE, A MAGYAR TÁRSADALOM SZÉGYENE, HOGY AZT SEM TUDJÁK, MILYEN KÖZEGBEN ÉLNEK, KIK A VALÓDI VEZETŐJÜK, EGYÁLTALÁN KIKRE IS ADTÁK A SZAVAZATUKAT.
ISMERETEK ALAPJÁN, MAGYARORSZÁG TÖRVÉNYTELENÜL TAGJA AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGNEK. ÉRDEKES MÓDON, VALÓJÁBAN EZIDÁIG ERRE A JOGI TÖRVÉNYSÉRTÉSRE A MAI NAPIG SEMMILYEN REAKCIÓT AZ EU. NEM MUTATOTT. MIÉRT NEM ? NETALÁN ŐK IS TUDATOSAN RÉSZESEI LEHETNEK AZ ORBÁNI ÖNKÉNYHATALOM GYAKORLÁSÁBAN. NEMZETÜNKRE SZÉGYEN, A MAGYAR NÉP KÖZÖNYE. MINDEN ESETRE KEGYETLENÜL DRÁGA LESZ, VAGY MÁR AZ IS. ÖNÖK NEM ÉRZIK A BŐRÜKÖN ???

J.E.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse