Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Összes látogató: 15796

Magyar kormányok csődje

2022-08-22
Adminisztrátor
196
1989-ÓTA SEM TÖRTÉNT VÁLTOZÁS, TALÁN MÉG ÖSSZETETTEBB LETT A HATALOM FELOSZTÁSÁBAN SZEREPET KAPÓ GENETIKAI TÉNY.
MINDEN ESETRE "AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA" , DE IRDATLAN KÍVÁNCSISÁGGAL VÁROM A MAGYARORSZÁGI NÉPSZÁMLÁLÁS EREDMÉNYÉT.
FELTEHETŐEN MINDENKI ANNAK VALLJA MAJD MAGÁT, AMIT NAGYSZÜLEITŐL, SZÜLEITŐL ÖRÖKÖLT.
TUDJÁK MIÉRT IS LENNE AZ IGAZMONDÁS FONTOS ? ORSZÁGUNK NÉPESSÉGE AZ EREDMÉNY KIÉRTÉKELÉSE UTÁN KÖRVONALAZNÁ - KIK IS VAGYUNK VALÓJÁBAN.
HÁNY SZÁZALÉKBAN ÉLNEK EBBEN AZ ORSZÁGBAN : SZERBEK, NÉMETEK, SZLOVÁKOK, UKRÁNOK, ROMÁNOK, ZSIDÓK, CIGÁNYOK STB.
BIZONYOSAN SOKAK NÉVMÓDOSÍTÁS PALÁSTJÁBAN HOVATARTOZÁSUKAT FEL SEM AKARJÁK VÁLLALNI, MIVEL TÁRSADALMI KÖZÉLETBEN SZEREPET TÖLTENEK BE.
MINDEN ESETRE A MAGYAR KORMÁNY, FIDESZ-KDNP ÉS TÖBB POLITIKAI SZEREPLŐ MAGYARUL BESZÉL, DOKUMENTÁLVA MAGYARNAK REGISZTRÁLT, DE A VALÓDI HOVATARTOZÁSA MILYEN IRÁNYBAN HÚZZA LELKÉT, AZ NEM KÖZISMERT.
MAGYARORSZÁG SORSA A TÖRTÉNELEM SORÁN SOHA NEM EGYÉRTELMŰEN ALAKULT. POLITIKAI, VALLÁSI CSATÁROZÁSOK SZÍNTERE VOLT ÉS MA IS AZ.
KISEBBSÉGEK FELSŐBBRENDŰSÉGÉT, VAGY ÉPPEN A CIGÁNYSÁG 1000 ÉVES TRADÍCIÓINAK MEGTARTÁSÁT ÖSZTÖNZŐ KORMÁNYUNK, VALAMINT MINDENKINEK TÖRTÉNŐ MEGFELELÉSE TASZÍTJA HAZÁNKAT OLYAN MÉLYSÉGBE, HOGY LASSAN A VALÓDI TÖBBSÉGI LAKOSSÁG IDENTITÁSÁT ELVESZÍTVE,  MÉG ÉL, VEGETÁL, FÜLÉT, FARKÁT BEHÚZVA.
MI LETT BELŐLED BÜSZKE MAGYAR ?
NE CSAK A SPORTESEMÉNYEKEN LEGYETEK NEMZETI BÜSZKESÉGGEL TÖLTÖTTEK, HANEM AMIKOR ÉPPEN SORSOTOK, MEGÉLHETÉSETEK FOROG KOCKÁN, AKKOR LEGYETEK TALÁN MÉG HATVÁNYOZOTTABBAN MAGYAROK.
MINDEN ESETRE, SZÁMOMRA A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT TÖLTENÉ BE AZ IGAZI KERESZTÉNY KONZERVATÍV KÉPVISELETET, AMIBEN AZ ISTEN, HAZA, CSALÁD ESZMÉI MUTATNAK IRÁNYVONALAT.
A NEMZETI SOKSZÍNŰSÉG ÉLHETŐ KÖZÖSSÉGBEN SEMMI PROBLÉMÁVAL NEM JÁR, AMENNYIBEN A POLITIKAI HATALOM GYAKORLÓI KÖZÖTTÜK NEM GERJESZTENEK MESTERSÉGESEN FESZÜLTSÉGET.
AZ ELMÚLT SZÁZADBAN ERDÉLYI FALVAKBAN, KISEBB VÁROSOKBAN 3-4 NÁCIÓ ÉLT EGYMÁSSAL BARÁTSÁGBAN, AMEDDIG A POLITIKUSOK NEM GERJESZTETTEK KÖZÖTTÜK FESZÜLTSÉGET.
ENNEK KELL VÉGÉRVÉNYESEN ELEJÉT VENNI. A POLITIKAI AGRESSZIÓ LEGHALVÁNYABB ÉSZLELÉSÉNÉL, A POLITIKUSOK TALPA ALÁ ÚTILAPUT KELL KÖTNI. EZT TÖRVÉNYBEN KELL FOGLALNI.
A MAGYAR KORMÁNYNAK KÖTELESSÉGE A NÉPSZÁMLÁLÁS VALÓDI EREDMÉNYÉT TORZÍTATLANUL KÖZZÉ TENNI ÉS KEZDEMÉNYEZNI A KÉTKAMARÁS PARLAMENT FELÁLLÍTÁSÁT, HOGY A KISEBBSÉGEK LEGYENEK KISEBBSÉGEK, DE LEGYEN BELESZÓLÁSUK BIZONYOS SZINTEN A MAGYARORSZÁGI POLITIKAI ÉLETBE. A MAGYAR TÁRSADALOM VISZONT TELJES JOGÚ ÖNRENDELKEZÉSSEL MAGA HATÁROZZON SAJÁT SORSÁRÓL, IDENTITÁSÁNAK MEGTARTÁSA ÉRDEKÉBEN.
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁN ÖNÖKNEK ENGELMANN JÓZSEF.
 
 


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse