Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

Magyar Gazda

2019-03-20
Adminisztrátor
544
A televízió "Magyar Gazda" adásában - minden szép, minden jó, miközben vidéken élők és termelők véleményét nem kérdezik meg. Ne a hiteleket felvevőket, nagygazdákat kérdezzék, akik a hatalomnak kiszolgáltatottai, hanem a kistermelőket, családi gazdálkodókat, akik lelküket nem adták el.

Nyakkendős urak, állandó rendszerességgel konferenciákat tartanak állami költségvetés terhére, miközben a "sok beszédnek híg a leve " állapotok, rámutatnak, - SEMMI SEM VÁLTOZIK! Ami megcáfolatlan tény, az ágazat évről- évre egyre mélyebbre süllyed. Ezáltal veszélyezteti az emberiség alap jogát, - az egészséges élelemhez való jutást. A hatalom kirakat emberei, többek között  Marcsika is tudna mesélni, hogyan is áll a vidéki "való világ". A nyakkendős urak, amiket elénk tárnak, azok a kirakat politika részei. A sok konferenciával saját fontosságukat akarják bizonygatni, ugyanis az állam jövedelmezi őket. A HÚSOS TÁLTÓL SENKI NEM SZÍVESEN ÁLL EL, tehát ők is visszatérnek a volt szocialista jelentésekhez: "egy anyakoca 8-at fialt, a megyéhez írt jelentés már 10 db -ról szólt, majd a minisztériumhoz írt jelentés 12 db malacot tartalmazott. MINDENKI FONTOSKODÓ VOLT, HOGY VÉDJE A MUNKAHELYÉT. Így ment tönkre a szocializmus. Mára, VÁLTOZOTT VALAMI?  A magyar vidéken egy új politikai alternatíva változtathat! A MI HAZÁNK MOZGALOM, a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt és a MIÉP pártok konzervatív egysége. A gazdálkodással kapcsolatos magyar termelői érdekek,  újonnan megalkotott reformok radikális bevezetése mentheti meg a magyar gazdálkodókat, kisparasztokat. Amennyiben a termelés és értékesítés megoldott, abból valójában a fogyasztók profitálnak. 
Tisztelt Honfitársaink!
Válasszák a Mi HAZÁNK MOZGALOM, Független Kisgazdapárt és MIÉP konzervatív pártok egységét. MI VAGYUNK ORSZÁGUNK JÖVŐJE. 
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek "A MAGYAR TRIUMVIRÁTUS".

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse