Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Mágusok születnek és meghalnak

2021-02-03
Adminisztrátor
320
Mágusok születnek és meghalnak, című írás rá szeretne mutatni, hogy a hiszékenységet kihasználók valójában nem valami varázslók, csak széles látókörű befolyásukkal kihasználják a hiszékenyeket.
Vallás esetén, Isten kérdése minden ember bensőséges akaratán alapszik, de a prédikátorok megosztása által létrehozott "millió istenhit",  az emberiség hiszékenységén alapul.
Valójában EGY ISTEN VAN.

MINDEGYIKÜNK ISTENE, AZ AZ EMBERI ELME.

Nos, sokak evvel sáfárkodnak, pedig Isten nem a sátánizmussal ruházta fel az embert. Nagyon alapos körültekintésben láthatjuk, a vallási felekezetek gazdagságukkal hatást gyakoroltak az átlag emberiségre, hittre oktattak, miközben a víz ívásuk helyetti borban fürödtek és teszik ma is. Ennek láttán az emberekben nem merül fel a kérdés - Isten, Jézus is erre tanította a prédikátorait ? Bizonyosan nem, de az ember már csak ilyen, szereti a másikat kihasználva, jól éni.

A gondolat során, térjünk vissza a magyar ügyekre.
Miniszter elnökünk Orbán Viktor, a mágusok legnagyobbja, a minap felvetett két pontban kereste fel a hiszékeny áldozatait.
Érdekesség képen a hiszékeny fiatalságot irányozta meg, ugyanis tudta, a liberális eszmeiség erős hatással van rájuk. Hogyan kívánja elvenni a szavazó fiatalokat ? Most már egy kiló krumpli kevés, tehát 20-25 éves fiataloknak, két év időtartamra SZJA megfizetésének eltörlését engedélyezte, DE CSAK KÉT ÉV FUTAMIDŐRE.
Mit jelent ez, - 2021-2022-2023 ig tart a kedvezmény, tovább nem. TEHÁT MÉG A HAT ÖKÖR IS LÁTJA - KAMPÁNYFOGÁSRÓL VAN SZÓ. Ezt megtetőzve, fiatal lányokat, fiúkat használ ki reklám céljára, akik állítják ennek az intézkedésnek az előnyeit. EZ A KORMÁNY EGY SEGÍTŐKÉSZ KORMÁNY , CÍMMEL.
Orbán Viktor varázs ládájának tartalmából elővette a fiatalok lakás felújítására szóló 3 milliós jutányos hitelt.
Ez a mutatvány is megér egy misét.
A felújításra szóló összeg 50%-ban az anyagárat, 50%-ban a munkadíjat képezheti. Házilagos munka nem elfogadott. Mindent szakemberrel, Áfás számlával kell elvégeztetni.
Nézzük meg,  hogyan is alakulnak az összegek? 1,5 millió anyagköltségnél az Áfa, adóteher 405 000 ezer Ft. A vállalkozóval elkészített munka 1.5 milliónál Áfával, adóval növelten, 405 000ezer Ft. Ez összesen 810 000 ezer forint. Kérdés. Mennyit is adott lakásfelújításra Orbán Viktor legnagyobbak mágusának egyike ??? 2 millió 190 ezer forintot. Minden esetben a 3 %-os kamat a 3.000 000 MILLIÓRÓL SZÓL. 
SZEGÉNY FIDESZES IFJAK VALÓJÁBAN NEM LEHETNEK ILYEN NAIVAK, HOGY AZT FELTÉTELEZIK A MAI FIATALSÁGRÓL, HOGY MINDEN ELHISZNEK AMIT A "NAGY MÁGUS MOND" ?
Matek az matek.
Ez a buli úgy sántít, mint a három államkötvény, amivel az állam háztartási hiányt pótolták. Baba váró kötvény és tovább sorolhatjuk a varázsló, mágiáit.
Vegyék már végre tudomásul, a csatát elvesztették, a háború ezek után jön. Ott az állampolgárok döntenek. A kijelölt harctér, csak egy szavazó fülke.

A magyarok istene legyen velünk. Bort, Búzát, Békességet minden magyar családnak. Szeretetből még nem születtek HÁBORÚK.
Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse