Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17740

Macron elméje megháborodott

2024-03-18
Adminisztrátor
119
A francia elnök nincs tisztába kijelentéseinek súlyával. Éppen Macron akarja az oroszokat megtámadni, miközben a napóleoni vereséget  sem akarja tudomásul venni. Köztudott, a francia 200 ezres seregből, 20 ezeren tértek vissza? Macron fenyegetőzik atomfegyverekkel, miközben, ha az orosz rakéták egynéhány atomerőművüket telibe találja, Franciaország fele egy szempillantás alatt megsemmisül. 
Olyan ,hogy francia nemzet, megszűnik létezni.  
Ebben az a borzasztó, amikor Macron bejelentette : DE ÉN VAGYOK AZ ELNÖK ÉS EGYSZEMÉLYES INTÉZKEDÉSI HATÁSKÖRÖM VAN. 
Tisztelt Francia Nép !
Ilyen és hasonló emberekkel már találkoztunk a történelem során, éppen Napóleon, majd Hitler, Sztálin, Rákosi stb. akik több százmilliók halálát okozták. Remélhetően a francia nép tisztánlátásával megakadályozza, hogy megválasztottjuk, ne tudjon világkatasztrófát - atomháborút - kirobbantani.
Minden esetre az ilyen fenyegetés ellen, a VILÁG OLIMPIA BIZOTTSÁGÁNAK már most fel kell lépni és Macron elméjét a helyére kell billenteni. 
"EMBER, NEM TE EGYEDÜL FEDEZTED FEL A SPANYOL VIASZT" !!! NEKED A TÁRSADALMADAT KELL KÉPVISELNED, AKIK AZ EGYSZEMÉLYES ROSSZ DÖNTÉSED MIATT, BIZONYOSAN NEM KÍVÁNNAK A HALÁLBA MENNI, MEGSEMMISÜLNI.

Macron Úr! Hol van a hármas jelszavuk, elfelejtette ???
j.e.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse