Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

Liberalizmus fertőjében a magyar médiatörvény

2021-11-29
Adminisztrátor
238
Mára nincs jelző, amit a magyarnak nevezett televíziósugárzásra lehet mondani.
Orbán kormány liberalizmusának részeként jelenül meg : MAGAS FOKÚ NÉPBUTÍTÁS, NYOMATÉKOS TUDATRA HATÓ BEFOLYÁSOLÁS, REKLÁM, REKLÁM, REKLÁM !
Miniszterelnök napi szintű szerepvállalásában az elmúlt tíz év politikájának öntömjénezése és az ellenzék 10 évvel korábbi "negatív" politikájának hangsúlyozása domináns.
A nézők kétharmados többsége kritikát gyakorolva ad hangot : kik lehettek olyan ostoba személyek, akik a Tv.adások 60 %-ban reklámot sugárzó csatornákat kötelezték, hogy korhatárhoz kössék a nézettséget? Ennek a médiatörvénynek szerzői, elfogadói, bizonyosan saját tapasztalatból kaptak inditatást ÉS GYURCSÁNY FERENC ELHÍRESÜLT MONDÁSÁT ALKALMAZVA - hüvelyszárazság 18 év alattiakra  nem vonatkozik, de kor haladtával, - FÁJNI FOG !!!
Minden esetre ennyi baromságot csak úgy senki sem tud kitalálni, ha a liberalista  szemlélet azt nem támogatja. Színfalak előtt zajló kormánykoalíció konzervativizmusa hiteltelenné vált.
Hamarosan felszínre törő színek váltakozása arra utalhat, - vörösből narancssárga , majd napjainkra a sokszínű zászló cseréje lenne a követendő? Hozzá kell fűzni, a zászló előfutárját megszemélyesítő kormánypárti törvényalkotó, csatorna használatával jelezte, NEM HAZUDHATOK TOVÁBB !
Éppen ezért nincs mit elvárni egy olyan párttól, akinek a törvény alkotója önvallomásában tudatta : A FIDESZ-KDNP NEM HAZUDTOLJA MEG ÖNMAGÁT. BUJTATOTTAN, DE LIBERÁLIS PÁRT !!!
Nagyon érdemes elgondolkodni. Lehet ebben az országban MÉG szavahihető politikus ???
Ami biztos, Isten, Haza, Család fogalmakban azért bízhatunk !
Kisgazdapárt Lajosmizse  
   
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse