Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Létbiztonságot követel a társadalom

2022-03-04
Adminisztrátor
271
Megérdemel egyenlőséget húzni, a magyar és ukrán helyzet tükrében. Utólagos anyázások közepette megtanultuk - "NEM MINDEN ARANY, AMI FÉNYLIK", de mondhatjuk úgy is megszívattak!
Beléptünk egy olyan közösségbe, akik a magyar társadalom lába alól a legfontosabbat húzta ki,  A FÜGGETLENSÉGÉT GARANTÁLÓ AGRÁRIUMOT ÉS ÉLELMISZER FORGALMAZÁST.
Az értékteremtő iparunkat lenulláztatták velünk és most, amennyiben ipari, mezőgazdasági fejlesztésünket akarnánk erősíteni, ENNEK ENGEDÉLYEZTETÉSE AZ UNIÓTÓL FÜGG.
Nyugati gyártók termékének magyarországi forgalmazását dotálják, banki hitelt is adnak - MENNYI KELL ? ADUNK ! Evvel is "sírjainkat ásatják", mert mindenből a szarházi nyugat jön ki haszonszerzőként.
MOST JUTOTTUNK EL UKRAJNÁIG.
Tudjanak róla! Egyes hazaáruló ukrán politikai csoportok, minden társadalmi belegyezés nélkül, francia, német, stb. pénzmágnásoknak eladták el, a világ harmadik legjobb minőségű termőföldjeit, tejiparukat, gabona termelő és forgalmazó ágazatot stb. Még be sem léptek az Eu.-ba, máris idegenek kezében van az ukrán nép. Olyan kiszolgáltatottak, mint  A MAGYAROK.
UKRAJNA UNIÓS CSATLAKOZÁSA, EGYENLŐ LENNE A TÁRSADALMI FŐVESZTÉSSEL.
A NATO CSATLAKOZÁSSAL A KISZOLGÁLTATOTTSÁGUKAT KATONAI ALAPOKON IS MEGFEJELNÉK - magyarul kuss !!! 
Putyin ezeket az összefüggéseket tökéletesen követte. Az ukránokat tárgyalás útján figyelmeztette, DE EREDMÉNYTELENÜL JÁRT, MERT A NYUGATI, AMERIKAI JÚDÁSPÉNZ VONZÓBB VOLT, MINT AZ UKRÁN NÉP FÜGGETLENSÉGE. 
A többit már mindenki ismeri. Háború. 
Hol tart ma Magyarország ? Politikai anarchia, csak egy enyhe kifejezés, de társadalmunk teljes létbizonytalansága, AGGÁLYOKAT OKOZ.
Félre értés ne essék,de  Orbánt, Gyurcsányt, Márki-Zayt nem szabadna politikai pályán tovább mozgatni, mert a társadalom ezeknek az embereknek a jóvoltából veszítette el hitét.
A magyar nép létbizonytalansága tetőfokára hágott, milliárdokat veszítenek emberek, vállalkozások, gazdasági társulások. Összeomlott egy olyan vár, amit HOSSZAN TARTÓ NEMZETKÖZI ÉS MAGYAR POLITIKAI HAZUGSÁGOK TARTOTTAK MÁIG ÉLETBE. HÁBORÚK NEM MAGUKTÓL ROBBANNAK KI !
Ma ott tartunk, még egy WC-s néni sem hisz senkinek. Ez a választás, a kényszerpálya szüleményének eredményét hozza. MINDEN ESETRE, HA A BAL KEZEM KISUJJÁT HARAPOM MEG, VAGY A JOBB KEZEMÉT, MINDKETTŐ NEKEM FÁJ , de akik előidézték, hogy harapásra bírtak, RÖHÖGNEK A MARKUKBA.
Itt tart ma Magyarország. 
ISTEN, HAZA, CSALÁD oltalma legyen Önökkel! Bort, Búzát, Békességet kívánnak hazánk kisgazdái. Ameddig gazdák vannak, van élet!  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse