Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Leszámolás órája

2023-01-11
Adminisztrátor
146
AZ UTOLSÓ SORSDÖNTŐ 100 ÉVES FIGYELMEZTETÉS ELLENÉRE SEM AKART AZ EMBERISÉG A MEGADOTT  NEGATÍV JELENSÉGEKRE REAGÁLNI,  VÁLTOZÁST ESZKÖZÖLNI.
BIZONYOS ÉRTELEMBEN, KI KELL MONDANI, A " NYÁJ ARRA HALAD, AMERRE A PÁSZTOR IRÁNYÍTJA", TEHÁT AZ ÁTLAG EMBER MENTSÉGÉRE LEGYEN, ŐK EGYSZERŰEN, MINDEN VÉLEMÉNYEZÉS NÉLKÜL,  CSAK BEÁLLTAK A SORBA !
NÉZZÜK A VÉGEREDMÉNYT. 2023 JANUÁRJÁBAN KIÉLEZETT IDŐJÁRÁSI JELENSÉGEK IGAZOLJÁK, A FÖLDI ÉLET MINDEN ÁGA,  NŐVÉNYEK, ÁLLATOK, EMBEREK SZÁMÁRA A LÉTEZÉS MEGSZŰNNI LÁTSZIK.
KÖZISMERT, EXTRÉM HELYZETEK MINDIG VOLTAK, DE AMI NAPJAINKBAN AMERIKÁBAN, OROSZORSZÁGBAN ZAJLIK, TÚLNŐ MINDEN EMBERI SZÁMÍTÁSON. EURÓPA, MAJD RENDSZERESSÉGBEN TALÁLKOZIK DÉLRŐL ÉRKEZŐ EXTRÉM FORRÓ LÉGÁRAMLATOKKAL, AMIK ÁLTAL EURÓPA KLÍMÁJA,  MÁR CSAK A MÚLT. AZ ISKOLAI TANANYAGNAK SZERZŐI, KÖTELESEK VALÓSÁGTARTALMÁBAN FOGALMAZNI A TÖRTÉNTEKET.
A MEGFOGALMAZOTT MONDATOK GYAKORLATÁBAN A SZÁNALMASAN BUTA EMBERI TEVÉKENYSÉGEK ÁLLNAK.  
VILÁGUNK SORSÁT MEGHATÁROZÓK : POLITIKUSOK, VALLÁSOK, GAZDASÁGI BEFOLYÁST GYAKORLÓ BANKOK, TUDOMÁNYOK GYAKORLÓI, STB.
FELTÉTELEZHETŐ, HOGY BOLYGÓNK JELEN ÁLLAPOTÁÉRT FELELŐSÖK.  NEM AZ EGYSZERŰ ÁTLAG KISEMBEREK. TÉNYEKET ALÁTÁMASZTÓAN , AKIK ÉVTIZEDEKEN ÁT IMPRODUKTÍV TEVÉKENYSÉGÜK MÖGÖTT JUTOTTAK ANYAGI HASZONHOZ, SAJÁT JÓLÉTÜK MEGTEREMTÉSE ÉRDEKÉBEN, AZOKAT MILYEN JELZŐKKEL KELL MÉLTATNI ?
INDÍTTATÁSUKKAL A MÉRTÉKTELEN FOSSZILIS ENERGIA FELHASZNÁLÁSSAL MŰKÖDTETETT ERŐMŰ TURBINÁK, NEHÉZ ÉS KÖNNYŰIPARI GÉPEK, SZEMÉLY ÉS TEHER GÉPJÁRMŰVEK, LÉGI JÁRMŰVEK, IPARI LÉTESÍTMÉNYEK ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN HÁZTARTÁSOK ENERGIA FELHASZNÁLÁSA. 
AZ EMBERISÉG BELEFUTOTT EGY VISSZAFORDÍTHATATLAN CSAPDÁBA, MINDENBEN, CSAK A DOLGOK KÖNNYŰ OLDALÁT VÁLASZTVA TETTÉK MINDEZT. SZÉN, KŐOLAJ, FÖLDGÁZ, FELHASZNÁLÁSA UTÁNI ÉGÉSTERMÉK MARADVÁNYOK LÉGKÖRÜNKBEN OLYAN HATÁST VÁLTOTTAK KI, AMI NAPJAINKBAN AKÁR SZABAD SZEMMEL IS LÁTHATÓK, CSAK SÖTÉTEDÉS UTÁN  ERŐSEN KONCENTRÁLT FÉNYFORRÁSRA VAN SZÜKSÉGÜNK.
AKIK EZT AZ EGYSZERŰ KÍSÉRLETET ELVÉGZIK, TISZTÁN LÁTHATJÁK, A SZÁLLÓPOR MENNYISÉGE MEGDÖBBENTŐ. MOST EHHEZ KAPCSOLÓDNAK A MÁR KORÁBBAN ISMERT, DE NEM KÁROS POLLENEK, AMIK EBBEN AZ ÖSSZETÉTELBEN AZ EMBERI TÜDŐBEN LERAKODVA FEJTIK KI NEGATÍV HATÁSUKAT.  ENNYI TÜDŐBETEG, MÉG A LEGERŐSEBB TBC. JÁRVÁNYOK IDEJÉN SEM VOLTAK, MINT MA. VÍRUSOK ? CSODÁLATOS TÁPTALAJRA TALÁLTAK, AZ EMBERI OSTOBASÁG MIATT. VALÓJÁBAN ŐK MINDIG IS VOLTAK, CSAK A TERJEDÉSI FELTÉTELEK A KORÁBBI TISZTA LÉGKÖR MIATT NEM VOLTAK ILYEN ALKALMASAK, MINT MA. 
EZEK A NEGATÍV PARAMÉTEREK AZ EMBERI EGÉSZSÉGTELENSÉGRE UTALTAK, DE ENNÉL SOKKAL ROSSZABB A HELYZET A VILÁGMINDENSÉGBEN MEGTAPASZTALT KLÍMÁVAL KAPCSOLATBAN.
RADIKÁLIS PUSZTULÁS ELÉ NÉZÜNK. HIGGYÉK EL, MIHAMARABB EGYMÁS ELLEN FORDULUNK ÉS MINT AZT A MIGRÁNSOK TESZIK ELVESSZÜK EGYMÁSTÓL AMINK CSAK VAN. TISZTA VÍZ, ÉLELEM, ERŐSEBBEK LESZNEK AZ ATOM EREJÉNÉL.

MENET KÖZBEN A VILÁG IRÁNYÍTÓI RÁJÖTTEK, RADIKÁLIS VÁLTOZÁST KELL BEVEZETNI.  HOGYAN TEGYÉK, HOGY NE KELTSENEK PÁNIKOT ? COVID-19, HÁBORÚ, MESTERSÉGES INFLÁCIÓ ÉS MINDENT, AMIVEL AZ EMBERI MÉRTÉKTELEN GYARLÓSÁGNAK MEGÁLLJT TUDJANAK PARANCSOLNI. TERMÉSZETESEN ARRA VIGYÁZVA, HOGY AZ Ő JÓLÉTI POZÍCIÓIK NE SÉRÜLJENEK.  
EGYET VISZONT MÁR ŐK SEMTUDNAK VISSZAFORDÍTHATÓVÁ TENNI, 
A PUSZTULÁSUNK IDŐZÓNÁS MEGHATÁROZÁSÁT. 
A FÖLDÜNK , AZ AZ BOLYGÓNK HATALMI EREJE ÉS ISTEN, PISZOKUL MEGBÜNTETIK AZ EMBERISÉGET. MÉG OLYANOK SEM KAPNAK KIVÉTELT, AKIK  KORÁBBAN ÉPPEN AZ ELHUNYTAK TEMETÉSÉT INTÉZTÉK, MIVEL ŐK IS ELPUSZTULNAK.
NEM LESZ KÜLÖNBSÉG  
  KERESZTÉNY, ZSIDÓ,   ISZLÁM,  VALAMINT A TÖBBI VALLÁST GYAKORLÓK KÖZÖTT. NAGYON RÖVID IDŐN BELÜL, BEKÖVETKEZIK A HIHETETLEN.
EZ NEM RIOGATÁS, PÁNIKKELTÉS, ITT A NAPI LÁTOTTAK ALAPJÁN FOGALMAZUNK.
MINDEN ESETRE, IMÁDKOZZANAK, MERT TENNI MÁR KÉSŐ. 
ISTEN ÓVJA MINDNYÁJUKAT !!!

ANGYALEMBER JÓZSEF

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse