Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Lélek és haza vándorlás

2022-11-06
Adminisztrátor
155
Bizonyos nemzeteknél (vallásoknál ), a történészek vagy félelemből, vagy elvi síkon nem mernek az igazság mezején okfejtésekbe bocsátkozni. 
A magyarországi Független Kisgazdapárt útmutató fogalmai : Isten - Haza - Család.  Összetetten, ezekben egy nemzet számára minden jogi sík benne van. Továbbiakban a tízparancsolat, tökéletesen követendő jogi lefedettséget biztosít. 
Európa XIX. - XX. századi történelmében a zsidóság és a keresztényi vallás összeférhetősége folyamatosan változott. A mindenkori politikai befolyás mértékében alakult.
Az 1800 - as években történt  svájci gyűlés folytán " Cion Bölcsek jegyzőkönyvében" megfogalmazottak, nem azt sugallják, hogy a keresztények "KEBELBARÁTOK " lennének, hanem, mint valami alattvalói mesterséges gyülekezet. 
NETALÁN MÉG MINDIG A JÉZUSI KETTŐSSÉG AZ OKA MINDENNEK ? Tudva levő, Jézus zsidó származása okozza a máig tartó ellentéteket, mivel " forradalmilag " hozta létre a megkeresztelkedést. - JÓ TETT HELYÉBEN JÓT VÁRJ ELMARADT. JÉZUS  JÓRA VALÓ TANÍTÁSÁT SAJÁT ZSIDÓSÁGA ELÍTÉLTE ÉS KERESZTRE FESZÍTÉS VOLT " MINDENRE A VÁLASZ " !
Feltámadás gyakorlatát, pár száz évvel későbben egy " MAGÁT KERESZTÉNYI GYÜLEKEZETNEK SZENTESÍTVE  TERJESZTETTÉK.  HA ÉPPEN KELLETT, HADJÁRATOK SORÁN LEMÉSZÁROLT EMBEREK PÉLDÁZTÁK MEG A MEGFÉLEMLÍTÉST, HOGY A MEGOSZTÓ KERESZTÉNYI EGYHÁZ MEGERŐSÖDHESSEN. ITT LÉPETT ÉLETBE A VATIKÁNI BIRODALOM, A PÁPA VEZETŐ SZEREPÉVEL.
Európában a politikai hatalmak szentesítésének jogát is a koronázások által magukhoz ragadták, tehát jóformán minden hatalmat magukhoz ragadtak. EMBEREK MILLIÓ ESTEK ÁLDOZATUL. MÁIG FENNMARADVA, A VILÁG LEGGAZDAGABB EREJÉVÉ  VÁLTAK.
Nos, hogyan alakult ki az ádáz ellenségeskedés ?
A zsidóság tisztában volt avval, amennyiben a Vatikán gyors ütemben gazdagszik, akkor a zsidóság csak másodhegedűs lesz és ennek megakadályozására a világ gazdasági - pénzügyi irányítását magukhoz ragadták. TUDNI KELL - A VAGYON ELME KÁROSÍTÓ - MINDKÉT FÉL A MAI NAPIG EGYMÁS ELLEN KÜZD.  
Hitler származása ellenére szembehelyezkedett a zsidósággal és Európa többségében keresztényi népét a zsidóság ellen gerjesztette.
Lengyelországban és Magyarországon éltek zsidók nagy számban, tehát ebből a két országból kellett kiűzni őket.  Gazdagabbjai elhagyták az országokat, Amerikába telepedtek le. A szegény zsidóság, a hitleri beteg elmének áldozata lett.
 EMLÍTÉST ÉRDEMLŐEN, A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ ALATT A FEGYVEREK NEM TETTEK MEGKÜLÖNBÖZTETÉST  VALLÁSOK KÖZÖTT. ÓRIÁSI ÁLDOZATTAL JÁRT AZ ERŐSZAK.
Mit tettek a zsidók ? Visszatértek Jézus születésének helyére, megpróbálkoztak állama alapítással.
Ez részeiben sikerült. Továbblépve, iszlám vallás majd a legerősebb a világban, de ennek ellenére zsidóság máig szembe helyezkedik velük. Izrael a "FESZÜLTSÉG BIRODALMA".
MÁIG KERESIK A HELYÜKET. A ZSIDÓSÁG "BIBLIÁJÁBAN" A TORÁBAN VAN MEGÍRVA, HOGY VÁNDOROLJATOK ÉS SOKASODJATOK. EZ MÁRA BEIGAZOLÓDOTT. ÚJ HAZÁT KERESNEK. 
Magyarország földtani adottságai lehetnének számukra a legkedvezőbbek, de a megálmodott tervezetet keresztbe húzza A MIGRÁNS ÁRADAT, itt van ismét az iszlám vallás. Minden esetben egy húsba vágó kérdés merül fel,  -  ORBÁN VIKTORÉK NEMCSAK EURÓPÁT VÉDIK, HANEM A KISZEMELT ÚJ ZSIDÓ HAZÁT ? BIZTOS JÓ LÓRA TETTEK ? A KÖZTÁRSASÁG MEGSZÜNTETÉSÉVEL A NÉPHATALMAT MEGVONTÁK, TEHÁT EGYRE KÖZELEBB KERÜLT HAZÁNK, HOGY MINT MAGYARORSZÁG NÉVEN, IDEGENEKNEK LEGYEN KISZOLGÁLTATVA. KINEK DOLGOZIK A MAGYAR KORMÁNY, A MAGYAR MINISZTERELNÖK, A FIDESZ-KDNP ???

Egy tény, Ukrajnában dúló háború sem véletlenszerűen jött létre. Ukrajna miniszterelnökének zsidó származása tökéletesen alkalmat adott az amerikai pénzhatalomnak, hogy háborút gerjesszen. Korábban a szerb háború és most Ukrajna.  Kérdés, - miért éppen Magyarországgal határos országokban jön létre vallási feszültség ? A háborúk esetében miért kap óriási szerepet a zsidó behatás ? Magyarország lenne a következő IZRAEL ? Ezt jóval barátságosabban is meg lehet oldani. ERRE ALKALMASAK :  PUTYIN ÉS OROSZORSZÁG, KÍNA, DÉL-KOREÁRA.
ÖSSZEGEZVE A JELENSÉGEKET,  - MAGYARORSZÁGOT ÉS 1000 ÉVE BENNE LAKÓ NÉPÉT BÉKÉN KELL HAGYNI. A VALLÁSI FESZÜLTSÉGET HAGYJÁK MEG AZ ÉRINTETTEK IZRAELBEN. 
A MAGYAR NÉPNEK CSAK KÖSZÖNNI LEHET. VISZONT LÁTÁSRA !!!

L.M.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse