Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22564

Legyek a szánkban

2019-05-29
Adminisztrátor
589
Jöttünk, láttunk, lőttünk, maradtunk. 1000 év gyorsan lepergett, több száz akadályt legyőztünk, de valahogyan az igazi nemzeti egységet, csak a foci meccseken láthatjuk, de, a napi életünk során, - NEM. A politikai egyhangúságból átléptünk egy sokszínű adok-kapok pofozógépezetbe, amihez valójában nem nőttünk fel. Az állampolgáraink genetikai sokszínűségén túl,a politikában nagy befolyása van az elkötelezettségnek, zsarolhatóságnak,egyházi hovatartozásnak, szegénységnek.

Ami még rosszabb : "kaparja ki más a gesztenyét, vagy a másik fogalom, A, "Pató Pál tanyája". A szánkban párosodó legyekről már nem is érdemes említést tenni. Nos itt tartunk ma és csodálkozunk, hogy bizonyos politikai és gazdasági körök ezeket a hanyagságainkat meglovagolva, az egyszerű hétköznapi népet leigázhatják? Mi a szaron csodálkozunk? Egy bizonyos, amennyiben ezen a viselkedésen nem változtatunk, itt még babér sem fog teremni a kisembereknek. Mi saját magunk gyártjuk az elnyomókat, akik csak azt használják ki, amit a nép nekik engedélyez. Ráadásul, gusztustalanul visszaélnek a nép NAIVSÁGÁVAL, mert hivatkozásul, azt harsogják, - A NÉPFELHATALMAZÁSSAL ÉLVE, CSAK  AMIVEL MEGBÍZTAK! Álláspontunk szerint, a politikusokat senki nem avval az inditatással választja meg : - legyenek szívesek minket mélyszegénységbe tartani,  - a béreket a béka segge alá süllyesztve a multiknak kedvezni,  - a magyar kis és középvállalkozók százait mérhetetlen adózással megölni, amíg a multiknak milliárdos támogatást, adókedvezményt adnak,  - az egészségügyet és az oktatást, valamint a közbiztonságot mélypontjára lökni, - a magyar parasztságot, élelmiszer gyártókat, kiskereskedelmeket a tönkremenés határára lökni és ezt a sort hosszan lehetne sorolni, de ezt már lassan mindenki saját búőrén érzékeli.

A szánkban meddig párosodhatnak még a legyek ? Milyen gondolat kimaradási folyamat uralja népünk nagy részét? Milyen mélységbe kell kerüljön ez a nemzet, hogy felébredjen? További kérdés,  "Csak nagyon komoly tragédia lehet az ébresztő óra"? Előtte nem lehetne valami értelmeset tenni, hogy a tragédia ne következhessen be? Miért nem vagyunk képesek a "bal sorsból, jobbra lépni"? Erre a lépésre, pedig adva van:  a Mi HAZÁNK MOZGALOM, Független Kisgazdapárt, MIÉP konzervatív és abszolút magyar formáció, akik soha nem lopták meg a magyar népet. Programjuk,- MINDENT MAGYARORSZÁGÉRT A MAGYAR NÉPÉRT! De, mi ebben a rossz?  Sajnos a választók nem mérlegelték az X helyét és 3,3 %-ú támogatást adtak, de nagyon kevés ahhoz, hogy az "új fecskék nyarat csinálhassanak" a magyar népnek. Egyszerűen érthetetlen !

Az ürömben legyen egy kis öröm is és Isten áldd meg a magyart, akinek kedve jó lenne, ha hagynák. Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt és Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse