Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Legjobbak, legszebbek, legokosabbak

2023-02-07
Adminisztrátor
141
Katasztrófába torkollik, amikor egy kisebbségi azt feltételezi magáról, hogy Ő A NAGY TÖBBSÉG, EGYBEN ISTEN. Szakágazatok egyedin "MEK ELEKRE", EMLÉKEZTETNEK, AKI KONCENTRÁLT HATALOM LEHETŐSÉGÉBEN SZÁRNYAL, MIKÖZBEN ORSZÁGA ÉS NÉPE SANYARÚSÁGBAN EMÉSZTI FEL ÖNMAGÁT.
ELMÉJÉBEN MÁR ZAVARODOTTSÁGRA UTALÓ ORVOSI ESETTEL TALÁLKOZHATUNK. MINDENNEK ELLENÉRE, KÖZVETLEN KÖRNYEZETÉBEN SENKI NEM MER MEGSZÓLALNI - TE, ITT VALAMIT NAGYON ÉS 
PISZOKUL ELKÚRTÁL !

Minden esetre talpnyalói hallgatása arra utal, hogy Ők is inkább a pozíciójuk utáni pénzt helyezik előtérbe a nemzet javítandó sorsával.
Emlékeztetőül 2018-19 re, az okosabbjai már akkor látták a világ gazdaságának bukását és megtakarításaikat svájci frankba kötötték le, mint azt a II. világháború kirobbanása előtt a zsidók tették.
A többségében Orbán hívők, magyar államkötvényeket vettek, amiknek az értéke a 45% -os infláció arányában csökkent. Feltehető további pénzügyi romlás miatt, államcsőd esetében, az államkötvények azonnali kifizetése esetében, a befektetőnek  akkora vesztességet okoz, amit még nagyszüleik sem éltek meg, a BÉKEKÖLCSÖN ESETÉBEN.
A történelmünk során többször elhangzott : MAGYARNAK, A MAGYAR A LEGNAGYOBB ELLENSÉGE.
Ezt azért érdemes egy kicsit megvizsgálni. 
Mit jelent IGAZI MAGYAR ? TÉNYSZERŰEN, MEGVÁLASZOLHATATLAN.
MIT JELENT A NEMZETKÖZI MEGÍTÉLÉSBEN, HA VALÓBAN EGY IGAZI MAGYAR LELKÜLETŰ IRÁNYÍTANÁ AZ ORSZÁGOT ? AZONNAL NEMZETI NACIONALIZMUSSAL MEGBÉLYEGEZNÉK, ÚGY MINT NAPJAINKBAN ÉPPEN AZ OROSZ NÉP VEZÉRÉVEL  TESZIK.
Az amerikai zsidóság elveszítette a nyomásgyakorlásra használt dollárjának értékét. A nemzetközi piaci elszámolásban konkrétan, új jelentkezők léptek fel. Kína, India, Oroszország és az arab államokról nem beszélve.
Beszéljünk hazánk belpolitikájának hozamáról.
Orbán Viktor  " nagy méltóságos úr " a magyar állampolgárok adóiból, idegen országok betelepített iparágazatait támogatta, több milliárd forinttal, munkahely teremtésre hivatkozva.
HIHETETLEN HIBÁKAT HALMOZOTT HIBÁRA, MIVEL ÖSSZEMOSTA AZ ÁLLAMIGAZGATÁSI KÖZSZFÉRÁT A MAGÁNVÁLLALKOZÓI SZFÉRÁVAL.
ORBÁN ÚR KOMPETENCIÁJÁBA TARTOZIK  AZ ÁLLAMIGAZGATÁSI FAKTOR, AHOL INNOVÁCIÓS ÉS BÉRFEJLESZTÉSEKRE HASZNÁLHATJA FEL AZ ADÓBÓL SZÁRMAZÓ PÉNZEKET, DE IDEGEN HATALMAK NINCS JOGA PÉNZT UTALNI. 

ARRA IS VÁLASZT KELLENE ADNIA, AMENNYIBEN MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT MEGSZÜNTETTE ÉS ORSZÁGUNKAT AMERIKÁBA JEGYEZTETTE BE, KI JEGYEZTE BE, KI AZ ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ ÉS MIKOR SZÁMOLT BE LEGALÁBB EGYSZER A MAGYAR NÉPNEK, ADÓZÁSI SZEMPONTRA TEKINTETTEL. ÖNÖK HAZÁNK KKV. SZEKTORÁTÓL, MUNKAVÁLLALÓITÓL PERCNYI PONTOSAN MEGKÖVETELIK AZ ADÓBEVALLÁSUKAT, AKKOR ÖN HAZÁNKNAK MIÉRT NEM SZÁMOL EL, HOGYAN ÁLL AZ ORSZÁGUNK, AZ AMERIKAI TŐZSDÉN ?
NINCS TÖBB KÉRDÉS !!!
SZERZŐ ISMERETLEN

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse