Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Látókőr

2021-04-27
Adminisztrátor
332
A magyar nép látókör, napról napra szélesedik. A társadalom jóhiszeműségével visszaélők, feltehető közelgő bukásukat saját maguknak köszönhetik, ugyanis a magyar nép bizonyos körének napellenzője lekerült a fejükről. Ezek számadata, már statisztikailag is tetemes. 
Mi várható ezek után? Feltehetően egy máig használt mondás is bekövetkezhet : miért nem csináltak forradalmat?
Ez, Antal József volt miniszterelnök szájából hangzott el. Lehet, hogy akkor nem volt az indíték olyan keménynek tűnő, mint az mostanra a népben kialakult és éppen e-miatt a "gengszter váltás" után értelmetlennek tűnt bármi.
Azért egy kis taxis -blokádról, későbbiekben 2006-os forradalomról nem szabadna megfeledkezni.
Ami túlságosan feltűnő, ma 2021-t írunk és a közelmúlt eseményeiből a kormányunk semmit nem tanult.
Miért lehet ez így ? 1989-90 óta kormányra kerülők "báránybőrbe bújtatott farkasokból" tevődött össze, akik semmi mással nem törődtek, mint a magyar nép nyugati zsarolóknak való rabszolgásításával. Kik is lehetnek, akik hazaárulással megilletettek ?
Erre utalóan a magyar alaptörvény paragrafusai adnak választ. Ehhez még olyan ember sem kell, aki szavát merné emelni. Magyarország Alkotmánya igaz még a múlt rendszer paragrafusait tartalmazzák, mára némi változtatással alkalmazzák. Ami sajnálatos a kormányaink még ezt sem tartják be, de ha valami éppen rájuk nézően kellemetlen, a parlamenti többség élvezetében azonnal újat fabrikálnak. Senki nem szab gátat, ugyanis az alkotmánybíróság valamint a köztársasági elnök ugyan ennek a pártnak a megbízottai.
Mi kisgazdák a radikalizmus szót ellenszenvesnek találjuk, de a GYÖKERES VÁLTOZÁST, ANNAK GYAKORLATI KIVITELEZÉSÉT TÁMOGATNI TUDJUK.
Országunknak éppen azért, hogy népe gyökeres változást vívjon ki, ÉS EGY VALÓDI ALKOTMÁNYOS RENDTARTÁS ALATT ÉLHESSEN, NEVELHESSE GYEREKEIT, támogatni tudjuk, de ehhez kell a valódi nemzeti összefogás.
Nemzetünknek mihamarabb döntenie kell, - RABSZOLGÁK LEGYÜNK, VAGY SZABADOK ?
Egy nemzet akkor mondhatja magát NEMZETNEK, amennyiben képes az alkotmányos önrendelkezés értelmében nemzeti egységben élni, saját hazájában.
Isten óvja Magyarországot és Népét. Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse