Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Láncraverve

2024-05-03
Adminisztrátor
76
HOVÁ VEZET AZ ORBÁNI MAGYAR ÚT ?
Unió nem, migránsok nem, Ukrajna nem, háború nem, Soros György nem, az amerikai liberalizmus nem, - de akkor hogyan tovább ? Mit is jelent valójában a háborúra utaló fenyegetettség ? Egyszerű szemlélő számára nem mást, mint nemzet megfélemlítésre utaló pártpropagandát?
Az sem elképzelhetetlen, a Fidesz újabb választási győzelme érdekében Táborfalván felállított ágyúval akarja a magyarságot megvédeni?  Emlékeztetnénk Önöket a Fidesz-KDNP politikai túlélésére, a korábbi orbáni propagandákra : Covid-19-re, árstopokra, energiaárak befagyasztására, migránsokkal történő fenyegetettségre, az unió ellenségképére, a NATO hadászati pressziójára és nem utolsósorban , most a háborúra. DE EVVEL AZ ERŐVEL, A MAGYAR TÁRSADALOM IS FELTEHETI KÉRDÉSÉT - MI LETT VOLNA VELED FIDESZ, HA MINDEZEK A RENDKÍVÜLI HELYZETEK NEM JÖTTEK VOLNA KÉPBE?  LÉTEZHETNÉTEK MÉG ?
Minden esetre a magyar társadalomnak ezen a választáson, rendkívüli  "fegyver" kerül kezébe, az x-bejelölésére alkalmas golyóstollra. 
Józanul gondolkodók számára az sem lenne meglepő, ha a választók, az EU.-s választási íven feltüntetettek nevét, egyöntetűen x jellel díjaznák. EVVEL ADNÁNAK HANGOT ÉS ÉRVÉNYTELENÍTENÉK AZ EU. VÁLASZTÁS KIMENETELÉT. 
A MAGYAR HABITUSSAL ADNÁNK NEMZETI VÁLASZT AZ EU. ELMEHÁBORODOTTAINAK.
L.K.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse