Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Láncra verten

2021-01-24
Adminisztrátor
320
Kényszerpályán és láncra verten, de él a Független Kisgazda-,Földmunkás - és Polgári Párt.

Azt kell feltételezni, talán ez a kitartás, amit a kisgazdák az országért tesznek, felébreszti az állampolgárainkat és mint 1945-46-ban bizalmat adnak a kisgazdáknak.
Nyilvánvaló és egyben tudva levő, hazánk agrár beállítottságú ország, ami az emberiség fennmaradásának alappillérét képezőn élelmiszert előállító.
Nincs nemesebb feladat, mint emberek millióinak élelmet tenni az asztalára.
Nagyon sokunk mindezt teljesen természetesnek veszi, mert bármelyik áruház láncba betér, terülj, terülj asztalkát lát.
Ez igaz, de a globális világban gyorsan változnak a dolgok és éppen ezért, mivel nekünk egy csodálatos földrajzi adottságú országunk van, jobb lenne, ha megállapodnánk a magunk által megtermelt javak mellett.
Nem kötelező decemberben dinnyét enni. Viszont, amikor a magyar terméknek itt az érési ideje, akkor hajrá.
Az elmúlt évtizedekben, főleg amióta beléptünk ebbe az ördög által irányított "GITT-EGYLETBE" ITTHON MINDEN MEGVÁLTOZOTT.
Elveszítettük az értékrendeket, csak kemény kritikákat fogalmazunk meg, miközben a lényegek felett elsiklunk.
Sajnálatos tény, a Fidesz-KDNP beilleszkedett egy európai egyvelegbe, ami pénzalapú működésben zsarolást gyakorol, az idézőjeles ellenzék, szintén nem "szűzlányok együttese", tehát : a  DK- MSZP - Momentum - LMP - Jobbik nagyhangú liberalizmust gyakorlón kíván, szintén pénzhez jutni.
Nagyon érdekes és hangzatos kiáltványokkal akarják a választókat ámítani, de amikor netalán logikára, lépcsőzetes Magyarország fejlődésének irányba kellene elmozdulni, ugyan ott tartanánk, mint a Fidesz-KDNP azt tette.
Három ciklus van a hátuk mögött. A népjólét szakadéka egyre tágabbá vált. Piszok kivívások várnak a jövőre nézve, országunk irányítóira.
A Független Kisgazdapárt egyszer már bevállalta a majdnem lehetetlent, sikerrel járt, de a kommunista túlerő pártunkat bedarálta. Ha kellett öltek is, lásd. Kovács Béla esetét. Ma, talán még ott nem tartunk, de 2022- es évi választás eredményének mérföldkőnek kell legyen, egy független magyar nemzet megteremtésének. Svájc egy parányi ország, könnyűiparából,vegyi iparából, turizmusából és a bankvilág európai centralizmusának megteremtéséből élnek. NEM IS ROSSZUL.
Ezt mi is megtehetjük, ráadásul, nekünk az élelmiszerért nem kell a szomszédba menni.

Kérjük az igen tisztelt Honfitársainkat gondolják át a múltunkat és végre adjunk esélyt egy virágzó Magyarország és népe számára.
A Független Kisgazdapárt áll a rendelkezésükre és keressük egymást, hogy többet megtudhassanak milyen jövőképben gondolkodunk.

Isten óvja Magyarországot, Önöket! Kívánunk Bort, Búzát, Békességet lajosmizsei kisgazdák, Engelmann József

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse