Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

lajosmizsei közgyűlés

2017-12-08
Adminisztrátor
674
A lajosmizsei polgárok többségében értesítés hiánya miatt nem tudtak a közgyűlésről. Egy tény, a polgármesteri hivatal ajtajára kifüggesztetten egy A5-ös plakát reklámozta a gyűlést, de akik éppen nem jártak a hivatalban, azoknak fogalma sem lehetett a gyűlésről. Egyet tudni illik. A városnak van egy gyönyörű színes lapja, amiben az ilyen és hasonló közérdekű rendezvények helyét és időpontját megadják. Nos, többek a helyi kisgazdákhoz fordultak panaszukkal, - mit jelentsen, hogy a gyűlést követő napokban kaptuk meg az újságot? Nem is tudtuk, hogy közmeghallgatást tart a polgármester! Visszakérdeztünk, - mit tehet mindenről a Kisgazdapárt? Forduljanak a polgármesteri hivatalhoz!
Megjegyzés ! Mindenek után teljesen tisztán kiviláglik: amennyiben nem akarod, hogy a polgáraid  reagálhassanak a jelen állapotra és feltehetően kényes kérdésekkel szembesülhet a polgármester, akkor használd a jól bevált trükköt. Ezt Szájer József esetében már egyszer eljátszották, de máig semmi sem változott? Akinek Lajosmizsén további kérdése lenne, forduljon a polgármesterhez. Evvel kapcsolatos Kisgazda véleményünket megtartjuk magunknak, de egyet megjegyzésül :   CSODÁK NINCSENEK !

Lajosmizsei Kisgazdák ezúton kívánunk Bort, Búzát, Békességet, Isten legyen Önökkel.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse