Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Lajosmizsei FKgP Székház

2017-11-06
Adminisztrátor
1156
Remélhetően a Jézus születésének napja lesz a Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete számára a megváltás. Városunkban jelenleg senki nem találja a helyét, így szükségesnek tartjuk a közösséget összetartó székházunk megnyitását. Kisgazdák, vállalkozók, nyugdíjasok, kisebbségek ebben a székházban szabadon fejthetik ki  politikai és gazdasági nézetüket, mert minden ember véleménye pozitívumokat tart városunk fejlődésének vonatkozásában.

Jelen pártoknak mondott "sejtecskék" ideológiája elvesztette ütőképességét, a városunk lakosságának semmilyen alternatívát nem mutatott. A város infrastruktúrájában történtek pozitív lépések, de a leglényegesebb: a munkahely teremtés elmaradt. A helyi testület politikai összetételében  benne volt a lehetőség a változtatásra, hogy kilépjünk a betokozódásból, de ez nem történt meg. 
Polgármesterünk mindenkinek való megfelelése nem vezetett hatékonyságra, így a városkánk polgárai szétszéledve politizálnak és keresik a helyüket. A Fidesz-"KDNP" egyszemélyes párt és mint kormányzó hatalom évek során csurgatott némi segélyeket,de a jelen Fidesz állásponttal szemben munkahelyek Lajosmizsén állami beruházásból nem teremtettek. A létrehozott vállalkozások zöme,-  az egyének önrészéből és pályázati pénzekből - jöttek létre.  A politikai hatalom mindannak ellenére, hogy anyagilag ezeket a vállalkozásokat nem támogatta, a megnyitásoknál úgy jelent meg, mintha valami köze lett volna a vállalkozás létrejöttében. Egy bizonyos: a pályázatoknál történt 20% -os visszaosztás jogi alapja számunkra ismeretlen.

A Független Kisgazda-,Földmunkás-és Polgári Párt mélységes felháborodásának ad hangot a pályázatok esetében és részünkre sikeres választások után, erre vonatkozóan új törvényt alkotunk.
 
NEM LESZ VISSZAOSZTÁS !!!!!!!
Tisztelt lajosmizsei állampolgárok! Székházunk helyéről és megnyitásának időpontjáról Önöket előre értesítjük. Mindenkit szeretettel várunk.

Lajosmizsei Kisgazdák.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse