Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Lajosmizse megtett mindent

2018-03-07
Adminisztrátor
604
Nagyon sajnálatos esemény történt. Az aláírás gyűjtést megelőző napon, az egészségi állapotom beleszólt a választási munkába. Egy átkozott rossz fog, azon által 220-as vérnyomás, egyenlő kórház lett. Sajnos, egy hét kórházi bent tartózkodás, időben kiesett az aláírásgyűjtésből. Roham gyorsasággal kellett az aláírásokat gyűjteni, amiben a lajosmizseiek partnerek voltak. Mosolygó arccal, biztattak, - gyerünk Jóska! Ők akarták a változást, csak én nem tudtam jól teljesíteni. Rövid volt az idő. Mindehhez hozzá kell tegyem, nekem két ember segített, két kisgazda Móczó János és Sávai László. Ők, erejükhöz képest mindent megtettek. Csak köszönet jár nekik. Sajnos a sikertelenség végén az ürömben egy kis lelki megbékélést kaptam, mert amikor bekapcsoltam a otthon compútert és megláttam az Országos Választási Bizottság weboldalán a Bács-Kiskun megye 1 körzetében indulók névsorát, a következőket mondtam : - köszönöm Isten, hogy ebben a vicc ízű játékban nem kellett részt vennem.
Valójában maga a választási törvény ROSSZ és ennek köszönhető ez a káosz. Képzeljék el, ez a választási ŐRÜLET ODÁIG FAJULT, HOGY OLYAN EMBEREK INDULNAK, AKIKNEK FOGALMUK SINCS A KÖZGAZDASÁGRÓL, POLITIKÁRÓL és mit jelent 70 ezer ember, akiért felelősséggel tartoznak. Gombnyomkodó automatákra szavazni? Nehéz helyzetben van országunk népe. Kire szavazzunk? Sajnos az elmúlt 27 év politikai klíma a magyar népet elszomorította, még a szavazást is elkerülik. ÓRIÁSI A CSALÓDOTTSÁG. A MAGYAR NÉP ÁLLÍTÁSA SZERINT, NINCS EGYETLEN POLITIKAI ALTERNATÍVA, AKIRE MA SZÍVESEN SZAVAZNÁNAK.
Éppen ezért volt meglepő, milyen örömmel fogadtak engem és a Kisgazdapártot. Sajnálom, hogy cserbe hagytam azokat, akik örömmel írtak alá. Reménykedtek:  JÖN VALAMI ÚJ ÉS EGY TISZTA EMBER. SAJNOS NEM JÖTT, DE REMÉNYKEDJÜNK A KÖZELJÖVŐBEN MEGTARTOTT ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁS KIMENETELÉBEN.
A Független Kisgazdapárt az önkormányzati választáson ismét megméretteti magát, remélhetően jobb eredménnyel végez.

Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse