Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Összes látogató: 15806

Kutyák félelemből támadnak

2021-02-17
Adminisztrátor
328
Kutatók kimutatásaiból ismert : a kutyák valójában akkor támadnak, ha sarokba szorítják őket.
Az egyszerűség kedvéért, kétoldali megvilágosításban érdemes a napi történéseket vizsgálni.
A VALÓSÁGOS  ADOK -  KAPOK A TÉT, - 2022-ES VÁLASZTÁS FÉNYÉBEN?
Eklatáns példa sportnyelven : magyarokat istenét urnához szólítja a törvény, amire természetesen az ellenzék is vevő.. Négy évente megtartott népi játék lenne a demokratikus jogállam ténye?
Több ciklusban győztesek a mundér védelme és a gazdasági elszámoltatás miatt, a kihívó ellenzéket, lejárt lemez hangján próbálják ellehetetleníteni. Gyurcsány Ferenc, a szemkilövő, aminek tükörképéről a Fideszes ifjak parlament előtti tüntetők közé történő erőszak bevetéséről elfeledkeztek említést tenni. Hogy mi történt a jobbikkal ? Jogi elévülés esetén, elképzelhető, hogy fény fog derülni Vona Gábor 26%-os pártjának szétesésére. Kisgazdapártban ez a játszma egyszer már megtörtént. De térjünk vissza a mában.
Ki, mikor, hol és mennyit lopott lemez végtelenítetten forog, egyik jobban mutogat a másikra, mint azt az óvodában a gyerekek egymásra való mutogatásban teszik.
MÁRA VALÓDI BOHÓZATTÁ VÁLTAK az egymásra való mutogatásuk. Be te ennyit loptál, be te meg még többet, akkor hogy áll a szénánk? Pártok katonái : HAGYJUK, NEM KELLENE FESZEGETNI EZT A KÉRDÉST.De azért lapozzunk egyet és olvassunk.
Gyurcsány és Bajnai debreceni liba ügy. Több magyar parasztember halála? Volt felelősségre vonás? Nem !!!Hová illantak el a milliárdok? India, vasút, részvények ?
Mit csinál ma a Fidesz kormány ? Törökországban és különböző országokban -idézőjelesen magyar gyárakat létesítenek, de milyen pénzek mozoghatnak a háttérben? Milyen részvény hányad állhat a cég és a magyar kormány egyes tagja vonatkozásában ? Miért éppen nem Magyarországon létesítenek gyárakat? Itt talán a legmagasabbak a járulékok azért, vagy nyomon követhető a gazdasági tevékenység ???Erre egy példa. Magyarországon dolgozó román vendégmunkástól kérdezzék meg  - hol fizeted a társadalom biztosítást, hol fizetsz adót? Vendég munkás válasza- hát tudja főnök, én Romániában. Romániában ugyan ez az ember, TUDJÁK ÉN MAGYARORSZÁGON FIZETEM AZ ADÓT. Nos, valójában sehol sem fizet. A hatóságok hanyagsága miatt kialakult anarchia ide vezetett. Feltehetően a magyar politikai eleit nem ezektől tanult?
Kérdés halmazatok a továbbiakban oda fajulnak, mit Demszky Gábor volt főpolgármesternél is. Az Adrián felhalmozott vagyon, miként, milyen forrásból valósulhatott meg. Netalán a közalkalmazotti fizetésből?
Tisztelt Honfitársaim!
A magyar nép saját magának köszönheti, hogy ilyen helyzetbe hozta saját magát, hogy nincs egy olyan párt, vagy szövetség, akire szavazni lehetne.
Ezek a múltbéli beteges gyűjtögetők, valójában semmitől sem félve folytatják gazdasági ügyleteiket, ugyanis ezidáig egyetlen tolvajt sem citált senki, független néppíróság elé.
Minden esetben a "magyar puli ereje kevésnek fog bizonyulni a német juhász erejével szemben". De példának felhozva, a kuvasz és komondor, melyek nem ugatós fajták, de kiszámíthatatlanságuk, mérhetetlen harapás erejük, 2022-ben sorsdöntő lehet, az bizonyos.
Egy tény, amennyiben a Fidesz-KDNP a választási kampányát kizárólagosan az ellenzék támadásában, lejárató hadjáratában fejti ki, AVVAL BIZONYÍTHATÓNAK TÁRJA FEL : "SAROKBA SZORÍTOTTAK ÉSZ NÉLKÜL TÁMADNAK". Nem kellene valójában ezt a propaganda hadjáratot befejezni? Emlékeztetőül : a csend hangjai sokszor hatékonyabbak,mint a dübörgés..Ugye, maga Orbán Viktor sem gondolja komolyan, hogy egy személyben, saját kampányára használja a magyar adófizetők által finanszírozott médiákat? Higgye el mindenki!!! BUKOVÁRI NEM SZÉGYEN, CSAK KELLEMETLEN. MINDEN ESETRE  -

ISTEN ÓVJA A MAGYAR NÉPET!


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse