Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Kubatov helytartó blamázsa

2021-11-04
Adminisztrátor
361
Végérvényesen tisztázni kell, a Fidesz-KDNP valóban konzervatív nemzeti érzelmű pártok szövetsége, vagy bújtatottan liberális, csoportosulás? 
Ezt az észrevételt, milyen előzetes jelenségek váltották ki ?
Magyarország egyik legerősebb nemzeti vonatkozású erejét, -még a szocializmusban is - a ferencvárosi tornaklub fémjelezte. Amikor 30-60 ezer ember szájából elhangzott : HAJRÁ FRADI, az emberek szíve együtt dobbant és érezhető volt, MI IGAZÁN MAGYAROK ÉS NEMZETI KONZERVATÍVAK VAGYUNK.

Albert, Rákosi, Fenyvesi, Dalnoki és az egész csapat magyarok voltak, amit mára a politikai hatalom talán feledtetni akar és idegen zsoldosokkal képzelik el a magyar nemzeti bajnokságban játszó személyeket. Orbán Viktor hajrá MAGYARORSZÁGA,  zsoldosokkal képviseltetve? És milyen feladatkörrel ruházta fel a Fidesz pártigazgatóját - politikai tisztjét - az FTC -ben? Talán azért, hogy kizárólag zsoldosok kapjanak helyt a labdarúgó csapatban ? Nemzetközileg így akarnak megfelelni az európai liberálisoknak ? Egyáltalán az FTC felállásban, alig egy két magyar játékossal a csapatban, hogyan képviselheti a MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁGOT?
Tovább taglalva az FTC helyzetét. Miért utáljuk mi saját magyar fajtánkat, hogy évtizedek óta nem magyar edzőkkel irányítják a csapatot? Idegen nyelvet beszélő edzők szerződése is a liberalizmust követően köttetnek meg a FTC-nél? Hogyan történhet meg, hogy magyar fiatal tehetségeket zsoldosok szorítják ki a játék öröméből? Hogyan alakuljon ki bennük a nemzeti érzés a válogatott iránt ?
A magyar labdarúgó szövetségnek, MLSZ-nek, gyökeres változást kell eszközölni, hogy Orbán Viktor : HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK szlogenje őszinte legyen és ne akarjon liberális köntösben csukjával a fején álszentként a nemzet előtt sikeres lenni, miközben a tettek másról tanúskodnak. 
Az FTC nemzetközi sikertelensége visszavezethető a klub vezetőségének és Kubatov Gábornak szakmaiatlanságához.
Egy hasonlattal reflektálva :Szolnok erős várát zsoldosokkal védték a török ellen, mégis elbukott. Eger várát, magyar parasztokkal, egynéhány kiképzett hadviselt emberrel védték, DE NYERTEK.
VEGYÉK VÉGRE TUDOMÁSUL , A MAGYAR SZÍV ÉS LÉLEK GYŐZNI TUD, HA HAGYJÁK.  
ÉPPEN EZÉRT HARSOGJUK : HAJRÁ FRADI !!!

Isten óvja Önöket !  Üdvözlettel : Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse