Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

KÖTELEZŐ SZEREPCSERE

2023-02-16
Adminisztrátor
129
GYÖKEREIBEN VÁLTOZÁST CSAK OTT LEHET MEGVALÓSÍTANI, AHOL A POLGÁRI AKARATBAN EGYSÉGES KÖZÖSSÉGI ÉRDEK VAN NAPIRENDEN. 
AZ ELMÚLT 32 ÉVBEN HAZÁNKBAN TÖBB IRÁNYÚ PÁRTPOLITIKAI VEZETÉS PRÓBÁLKOZOTT, HOGY FŐVÁROSUNKAT ÉS KISTÉRSÉGEINKET IRÁNYÍTSÁK.
PÁRT MINT OLYAN, MÁR SZERKEZETÉBEN CENTRALIZÁLTAN, SZEMÉLYI KULTUSZ KIALAKULÁSÁRA AD LEHETŐSÉGET. A MEGVÁLASZTOTT SZEMÉLYEK, MAGUKAT FELSŐBBRENDŰSÉGI PRIVILÉGIUM GYAKORLATÁVAL RUHÁZZÁK FEL, ENNEK ROSSZ, VAGY AKÁR JÓ ÉRTELEMBEN IRÁNYÍTANAK.
AZ IDÁIGI GYAKORLAT AZT MUTATJA, TÖBBNYIRE SIKERTELENSÉGGEL ZÁRULTAK A PÁRTVEZÉREK ÁLTALI "DIKTATÓRIKUS" MEGNYILVÁNULÁSOK. EZEKRE TÖBBNYIRE AZ ÁLLAMPOLGÁRI ELÉGEDETLENSÉG VOLT A VÁLASZ.
A DIKTATÓRIKUS PÁRTFEGYELEM,  HAZÁNK BELÜGYÉT TESZI MŰKÖDÉSKÉPTELENNÉ.  VÁROSAINKAT, KISTÉRSÉGEINKET, FALVAINKAT TANYAVILÁGUNKAT LASSÍTOTT FEJLŐDÉSI PÁLYÁRA HELYEZTÉK, AMI RENDKÍVÜL GYORS VÁLTOZÁSKÖTELES KELL LEGYEN. ORSZÁGUNK, NEM CSAK BUDAPESTBŐL ÁLL. AZ ÉLET, AKÁR A LEGKISEBB TANYÁBAN IS CSODÁLATOS, HA AZ ÁLLAMI PÁRTPOLITIKA AZT LEHETŐVÉ TESZI.
MILYEN FELADATA KELL LEGYEN A 2024-ES HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁSOKNAK ?
A TÁRSADALOMNAK MOST KELL LOGIKUSAN GONDOLKODNIA ÉS A PÁRTOK IDÁIGI ÁLLAMPOLGÁRT NEM KÍMÉLŐ INTÉZKEDÉSEIKRE NEMET MONDANI. 

VEGYÉK MÁR TUDOMÁSUL, - AZ ÁLLAM, SAJÁT POLGÁRAINAK ÖSSZESSÉGÉT JELENTI.
TOVÁBBLÉPVE MEGOLDÁS LEHET :  A VÁLASZTÁS SORÁN, A PÁRTOKRA NEM KELL JELÖLÉST ADNI, TEHÁT INDULÁSUKAT MÁR OTT KORLÁTOZNI LEHET.  
A 32 ÉVI EGY HELYBEN JÁRÁSNAK, KORRUPCIÓNAK, BEFEJEZÉSÉRE A NÉPNEK KELL AZ Í -RE A PONTOT FELTENNI ÉS KIZÁRÓLAGOSAN FÜGGETLEN POLGÁRMESTERJELÖLTEKNEK, KÉPVISELŐJELÖLTEKNEK KELL INDULÁSI JOGOT ADNI. A EP. ÉS HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁS SORÁN, A SZAVAZÓLAPON  X -ET, SAJÁT FÜGGETLEN JELÖLTÜKRE HÚZZÁK BE. 
MIKÉNT JELLEMEZHETŐ A FÜGGETLEN SZÓ FOGALMA ? A JELÖLTEKET ÖNÖK ÁLLÍTJÁK, AKIK VALÓBAN A HELYI ÉRDEKEKÉRT DOLGOZNAK.
A VÁLASZTÓKNAK KÖZVETLEN LEHETŐSÉGET KELL BIZTOSÍTANI, HOGY A VÁLASZTÁS UTÁNI HIVATALI RENDSZER MUNKÁJÁBA HATÁROZOTTAN VÉLEMÉNYEZHESSENEK. A FONTOSSÁGI SORREND, HOGY AZ ÁLLAMPOLGÁR ÉREZHESSE KÖRNYEZETÉBE TÖRTÉNŐ SAJÁT KEZDEMÉNYEZÉSÉT. MIT JELENT EZ ?  NAPTÁRI ÉVET MEGELŐZŐEN, A KÖVETKEZŐ ÉVRE KÖZÖS AKARATTAL HOZZANAK VÁROSFEJLESZTÉSI KEZDEMÉNYEZÉSEKET.
AZ MÁR CSAK MAGÁTÓL ÉRTHETŐ, TÖBBSÉGI KEZDEMÉNYEZÉS GYŐZ, KERÜL PÁLYÁZATI CIKLUSBA.
ILYEN ÁLLAMPOLGÁRI BEÁLLÍTOTTSÁGGAL LEHET NAGY LÉPTÉKBEN FEJLŐDÉST ELÉRNI ?  KIZÁRÓLAGOS KÖZPONTOSÍTOTT PÁRTKATONAI HATALOMNAK NEM SZABAD TOVÁBB TERET ADNI.
NINCS FIDESZ-KDNP, JOBBIK, LMP, DK. MOMENTUM, MI HAZÁNK, KISGAZDAPÁRT, STB. 
ARRA IS FEL KELL KÉSZÜLNI, A JELEN HATALOM GYAKORLÓI, MINDEN MÉDIÁT MEGRAGADVA, KÉZZEL LÁBBAL KÜZDENI FOGNAK, HOGY POZÍCIÓJUKAT MEGTARTHASSÁK. AKÁR KOHOLT VÁDAKTÓL SEM MENTESSEN TÁMADJÁK AZ FÜGGETLEN INDULÓKAT.
IDŐKÖZI VÁLASZTÁSOKON GYŐR-SOPRON MEGYÉBEN FÜGGETLEN JELÖLTEK NYERTEK, AHOGYAN EZ JÁSZBERÉNYBEN MEGISMÉTLŐDÖTT. HOGYAN REAGÁLTA LE A FIDESZ-KDNP ? " KOMMUNISTA LIBERÁLIS ÖSSZEFOGÁS ÉS ISMÉT NYUGATI PÉNZEK MIATT NYERTEK A FÜGGETLENEK.
 ÓRIÁSI BLÖFF. NEM IGAZ ! TUDOMÁSUL KELL VEGYE A FIDESZ, AZ EMBEREK NEM HÜLYÉK ÉS CSAK AZT LÁTJÁK A KORMÁNY FOLYAMATOSAN MAGYARÁZKODIK, HA KELL TÁMAD, DE KI NEM MONDJÁK : ELRONTOTTUK, BOCSÁNAT . 
TISZTELT MAGYAR SZAVAZÓK !
LÁTHATJÁK A FIDESZ MUNKÁJÁT  : A MAGYAR TÁRSADALOM 97 % -A NEMET MONDOTT AZ EU. MEGSZORÍTÁSOKRA. A MAGYAROK KIFEJEZTÉK VÉLEMÉNYÜKET. A VISSZAKÜLDÖTT SZAVAZÓÍVEK SZÁMA 1 MILLÓ 400 EZER VOLT. ENNEK  97 % KA A FIDESZ SZÓCSŐ SZERINT ÚGY JÖN LE  A MÉDIÁK HIRDETÉSEIBŐL, EZ A 8 MILLIÓ  SZAVAZÓ VÉLEMÉNYE.
 HIHETETLEN MEGTÉVESZTÉS, AMIRE AZ EU. MEGADTA A VÁLASZT : ne blöfföljenek ! EZT A NEM SZEMELLENZŐS MAGYARSÁG SEM LÁTJA MÁSKÉNT.
Magyarok ! ÚJTÓL NEM KELL FÉLNI, MIVEL AMI IDÁIG TÖRTÉNT, szégyenletesen ARRA UTAL, AMIT BARACK OBAMA MONDOTT A KRÍMI VÁLASZTÁSOK UTÁN - KI AZ A NÉP ? Jelenleg ez van nálunk is. SEMMIBE NÉZIK AZOKAT A SZAVAZÓKAT, AKIK ÉPPEN HATALOMRA SEGÍTETTÉK ŐKET.  EZEN KELL VÁLTOZTATNI, HOGY TÖBBÉ NE ÍGY LEGYEN. VÁLASZTÁSON LEGYEN A SZLOGEN : ÉLJEN MAGYAR KÖZTÁRSASÁG FÜGGETLENSÉGÉNEK NAPJA, ÉLJENEK A NEMZETMEGMENTŐ FÜGGETLEN JELÖLTEK !!!
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁNNAK  ÖNÖKNEK LAJOSMIZSEI KISGAZDÁK  

 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse