Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Korrekció matekból

2021-01-13
Adminisztrátor
298
KORREKCIÓ  MATEKBÓL.

Feltételezhető, a magyar kormány nem gondolhatja komolyan, hogy országának 8 millió lakósa bukott lenne matematikából. Az elmúlt két évben közismerté tett állam háztartással kapcsolatos adatok, ugyanis "számszakilag nihileknek" tartott népben, aggályokat táplál és éppen ebből eredően szemfeltáró tevékenységet indukált. Még azok is elkezdtek matekozni, akiket az előző időkben abszolút nem érdekelte.
Mellyek lehetnek ezek az adatok ? Tudva levő a miniszter urak egységben védelmezik a mundér "becsületét", de az adatközlésükben  olyan ellentmondásokba bocsátkoznak, hogy  még maguk is megmosolyoghatják..
Közismert, a magyar gazdaság "DÜBÖRÖG". 2020-ES ÉV kezdetével, minden európai országot elérte a koronavírus. Ennek kapcsán Európa gazdasági helyzete válságba került. A magyar kormány szerint, Magyarországot mindez még intenzívebben érinti, mert a Soros fóbiában szenvedő Fidesz-KDNP politikusai azt állítják, - nem csak az európai közösség az ellenségünk, de bizonyosan az általunk szított bosszúhadjáratért  Soros György is felelős.
Mára odáig jutottunk, a világ összes olyan politikusa, akik a Fidesszel nem ért egyet, azok mind a magyarság ELLENSÉGE, - állítja a Fidesz kormány. Nem azt vázolják fel a magyar társadalom felé, - bennünk, Fideszbe van a hiba, hanem a magyar nép a támadások kárvallottai. A Fidesz-KDNP, vele a kormány arra hivatkozik, - ŐKET A MAGYAR NÉP HATALMAZTA FEL.
Feltehetően, ez ismételten nem egy csúsztatás ?
A magyar társdalom 7,8 millió választó polgárából a Fideszre leadott szavazatok száma 2,8 millió, hol van a többi magyar ?
NETALÁN AZOK NEM IS EMBEREK ? HOGYAN JÖN EGY KORMÁNY AHHOZ, HOGY A MAGYARSÁG FELHATALMAZÁSA MÖGÉ BÚJVA MENTEGETŐZIK ? Emlékeztetőül : miért nem csináltak forradalmat jelszó, a 90-es években már elhangzott. Ez utólagosan akkor is arrogáns volt, de netalán bekövetkező kormányváltásnál, nehogy ismét ez hangozzon el?
Röviden a matekhoz visszatérve.  A  média szócsöve bejelentette, - a legerősebb európai  gazdaságot jegyző Anglia 11 %-os állam háztartási hiányt könyvelt el 2020 -ban, evvel szemben a magyar kormány állítása szerint, hazánkban 3.8%-os állam háztartási növekedésre számít 2021-re.

Piszok csúsztatás van a mondatok között. Az angol 2020-ra mondta a mínuszt, de mit mond a magyar kormány ? 2021-re 3,8 %-os növekedésre számítanak. MONDJÁK MÁR KI VÉGRE SZÁMSZAKILAG, 2020-BAN MENNYI VOLT MAGYARORSZÁGON A HIÁNY ???MIT JELENTENEK A KACSA ELŐREJELZÉSEK, AMIKOR TUDJA A NÉP, HOGY DÖGLŐDIK MINDEN. AZ ADATOKBÓL ISMERT, A KORMÁNY MÉG MINDIG MILLIÁRDOKAT OSZTOGAT. A SEMMIBŐL ??? HÁNY MILLIÁRD HITELT VETTEK FEL ? MILYEN MÉRTÉKBEN ADÓSÍTOTTÁK EL A JÖVŐ GENERÁCIÓIT ? A munkanélküliek száma Európában nő, Magyarországon a kormány szerint betöltetlen munkahelyek 10 ezrei vannak, miközben a híradás 700 ezer új munkanélküliről beszélt. MELYIK AZ IGAZ ???
Infláció ? A KSH szerint, az egyik hírben 7 %-os inflációt közölt. A kormány szerint ez, csak 2,9 %-os. Nos melyik az igaz ? Az élelmiszer árakban 30-40%-os infláció mutatkozik, lassan már a nyugdíjasok enni valót sem tudnak venni. A gyógyszerekről nem beszélve. Bőkezű kormányunk bejelentett 2,9 -os nyugdíjemelése, sokaknak havi 3 kiló kenyeret jelent. Mindezt amit csinálnak,nem gondolhatják komolyan.
MÉG VALAMI !!!
Munkahely teremtés fogalma alatt, kormányunk idegen befektetőknek  milliárdokat osztogat.
SPONTÁN KÉRDÉS, - KIKNEK A FELHATALMAZÁSÁBÓL TESZIK MINDEZT, TOVÁBBÁ, A MAGYAR HAZA ÉS NÉPE EZEKBEN A A VÁLLALKOZÁSOKBAN MINT RÉSZVÉNYES VAN SZERZŐDÉSILEG BEJEGYEZVE, VAGY CSAK A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉT OSZTOGATJA A KORMÁNY ?
VÉGEZETÜL. Legyenek egészségesek és a 2022-es választásra valóban menjen el minden szavazó jogú MAGYAR !!!

Egyenes kérdés.  Éppen nem ilyen kérdések miatt nem nézi jó szemmel a Fidesz-KDNP a Független Kisgazdapártot?
Bort, Búzát, Békességet kívánunk, Isten óvja Önöket !

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse