Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Környezetünk.

2017-09-17
Adminisztrátor
736
Az újszülött első levegővétele, a körülötte elhangzott szavak, az anyai kebelre szorítás, amiket hosszan tartón lehetne sorolni az újszülött kisemberre vonatkozóan. Valahol, ami elsőnek rögződik,az otthon illata. Az anyaföldön megtett első lépések, az első szavak, - anya, apa. 
Idáig minden rendben lenne, de az idő haladtával ez a kisember megváltozik. Egyszerűen nem elégszik meg az anyatejjel, a köré alakított infrastruktúrával, neki egyre több kell. Szegény szülők ádáz munkája által mindent megteremtenek a gyereknek, csak azt nem veszik észre, MOST HIBÁZNAK a legnagyobbat. A gyerek először kér, utána követel és ha netalán nem éri el célját, ELTULAJDONÍT !!!
A jóindulatú szorgos szülők csodálkoznak, - mi nem így neveltük!!! Az ifjú titán egyre többet akar. Utazik, konzum őrületbe esve ész nélkül vásárol, hogy közvetlen társaitól ne maradjon el. Ezt nevezhetjük egyszerűen, - megfertőzött generációnak, amit mára többesszám esetével kell fogalmazni.
Az emberiség évi több milliárd tonna élelmiszert termel, aminek csak bizonyos százaléka kerül felhasználásra. Észnélküli termelés oda vezet, hogy a felesleg nem jut el a szegénységben élőkhöz, amiáltal könnyen politikai feszültség keletkezik. Mit jelent ma, a politikai bizonytalanság? A TŐKE- szerzés táptalaja. Bizonytalan gazdaság által, de mégis szerzett vagyon. Hová jutott a csecsemő, amiről az elején beszéltünk? Egy milliárdos hatalomra törő emberig, aki bankokat, tőzsdéket, országok politikai hatalmait befolyása alá vontan a kényelmes karosszékéből irányítja a világot. A születésének pillanatát elfelejtette? A génjeit letagadja. Ezek után  szüleik miként néznek gyermekükre? Vagy csak néztek? A hatalom, BETEGSÉG!!! Gyógyíthatatlan. 
Ezek után egy kérdés merül fel. Az elmúlás előtti pillanatokban ki cseréli ki ismét a csecsemő alól a pelenkát? Melyik istenhez fog fohászkodni? Kinek vallja be bűneit? Mány embert alázott meg, tett földönfutóvá? Ezekre a kérdésekre Isten megadja a választ, amikor az ismételten "csecsemőtől" a sátáni inas elvonja az utolsó levegővételt. Ez a sors jut minden földi emberszabásúnak, csak nem mindegy, hogy valakit halála után milyen jelzővel látnak el.

Csecsemőből sátán jeligével.   

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse