Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22892

Kórkép

2022-07-07
Adminisztrátor
202
AHOGYAN VAN, BETEG ! Az elmúlt évtized politikai, gazdasági fertője, mára tetőzött. 
Valójában az összehordott gané szaga, az egészségi határértéket meghaladva - PISZOK GÁZOS !
Bizonyosan továbbra is nyitott kérdés marad, mivel senki nem akar konkrét választ adni - HOVÁ TART MA MAGYARORSZÁG SZEKERE ?
KIK IS A VALÓDI FOGATHAJTÓK ? Milyen mértékben szükséges még leamortizálni országunkat, hogy majd az utolsó kenet előtt, mint valami mentő angyalok színre lépjenek és KIVÁSÁROLJÁK MAGYARORSZÁG ADÓSSÁGÁT, AMIVEL PÁRHUZAMBAN, AZONNAL JOGOT FORMÁLNAK A TULAJDONLÁSRA .
Nagyon időszerű lenne, ha nemzetünk időben értesítést kapna - nem úgy mint azt a svábok kitelepítésénél tették - SZEDJÉTEK A SÁTOR- FÁTOKAT ÉS 48 ÓRÁN BELÜL HAGYJÁTOK EL MAGYARORSZÁGOT. AKIK TUDOMÁSUL VESZIK ÚJ GAZDÁTOK PARANCSAIT, AZOK MARADHATNAK, DE MINT ERŐFORRÁSOK. A minisztérium, ugyanis már meg van. Az erőforrás szót, nyugodtan be lehet helyettesíteni - RABSZOLGA FOGALOMMAL. 
Mit szólnak mindehhez : politikusaink, az egyházi felekezetek, érdekvédelmi csoportok, stb. Lehet, hogy ők már többet tudnak ?
Már megint a többségi társadalom lesz az utolsó, aki megtudja - VISZONT LÁTÁSRA MAGYAROK ?
Visszatérve a diagnózishoz. VÉLEMÉNY KUTATÁS - EZ AZ ÁLLAPOT, MÉG GYÓGYÍTHATÓ ?

J.E. 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse