Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

Kopogtató katasztrófa

2018-03-18
Adminisztrátor
641
 Az államok közötti koldulás. Pld. Amennyit én elköltök egy idegen országban, az idegen állampolgárok magyarországi látogatás alkalmával kb. ugyan azt az összeget hagyják itt. A turizmus egyenlő:  a politikusok egyik jól működő árbevétele. A világ népességének bizonyos rétege  azáltal, hogy egy épületet megtekint, a tengerparton kisütteti  zsírjait és ezer-kétezer eurót kipenget, azonfelül mi marad hátra? Jobb esetben megússzák bőrrák mentesen, de a legfontosabb: a státusz szimbólum? A turista úton szerzett élmények mulandók, de a repülésből származó  káros anyagok hatásai itt maradnak a légterünkben, vizeinkben.
Legyünk őszinték. Megéri, hogy a pillanatnyi élvezet, látvány miatt, gyerekeinktől és unokáinktól az egészséges élethez való jogot elvegyük? Gondolkodj ember ! Mindenre van megoldás, csak politikai akarat kell. Szabadságunk eltöltése, a valódi pihenés, Magyarországon kiválóan teljesíthető. Költsük el itthon a szabadságra szánt pénzünket. Evvel a nemzetünknek és saját magunknak segítünk, mivel az elköltött pénzünkkel a nemzetgazdasági mutatókat, az állami árbevételt növeljük. Tudni kell, az állam mi vagyunk: az egyszerű átlag állampolgár.
MIT JELENT A POLITIKAI AKART ? AZOKNAK A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK, AKIK ÉVI SZABADSÁGUKAT MAGYARORSZÁGON TÖLTIK EL, AZ ERZSÉBET UTALVÁNYON FELÜL TÖBB JUTTATÁST KELL BIZTOSÍTANI.
- múzeum:         belépő kedvezmény
- strand   :         belépő kedvezmény
- vasút    :         utazási kedvezmény
- étterem kártya : családi étkezési kedvezmény
- koncert :         belépő kedvezmény

A kedvezmények felhasználásának átláthatóságára egy névre szóló családi kártyát kell biztosítani. A kártyákon a belépésre kedvezményt biztosító formátumú képek vannak feltüntetve, amiknek az igénybevételekor, vagy lebélyegzés, vagy egyszerű perforált lapka letépés az érvényesítő.
"Tegyünk nagyító alá", egy borvidéki turista hetet. Házaspárok, baráti társaságok, vállalati rendezvények stb.: borospince látogató kártya felhasználásával kedvezményben részesülhetnének, ami ösztönzőn, a magyarországi borosgazdákat megismertetné a fogyasztókkal.
Tanyasi turizmus sem maradhat ki a tervezetből. Az ott eltöltött napok az átlagembert közelebb hozná a mindennapi paraszti tevékenységhez. Finom, friss ételek, valódi gyümölcspálinka és a jó bor. Ezek mind nemzet megőrző, egységesítő, gyógyszerek! 
Apró kicsiséggel, de tegyünk együtt Magyarországért, a magyar turizmus fejlődéséért,  magyar borászokért, parasztokért.

Az országon belüli turizmussal jóval kevesebb szennyező anyagot juttatunk a levegőbe, nem repülünk !!!

Isten óvja Magyarországot, a magyar népet.
Bort, Búzát, Békességet kíván a lajosmizsei kisgazdapárt.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse