Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Konzervatív triumvirátus

2019-02-26
Adminisztrátor
465
Politikai meggyőződés nélkül, megbélyegzés szintű szócsata, hírértékű mocskolódás, nagyon lealacsonyítja a magyar politikai elit nemzetközi megítélését. Ez csak azért jöhetett létre, mert a felsorolt pártokra utaló fogalmak összemosódtak. Emlékeztetőül: a Fidesz liberális elveit követve indította politikai pályáját, ami ma néppárti kicsengésű. Hirtelen váltás, a magyar szavazókat elbizonytalanította és évek kellettek ahhoz, hogy visszanyerjék a szimpatizánsaikat.  A magyar keresztényi irányvonalat a KDNP testesítette meg. Az  MDF, valójában a néppárti szerepkört vállalták fel, az SZDSZ képviselte a liberális színeket, a Független Kisgazdapárt, MIÉP volt a valódi magyar konzervativizmus megtestesítői. Abban az időben a Jobbik még nem volt képbe, de a 2006-os forradalom után, többségében a tüntetőkből és a MIÉP-ből kiváltakból alakult mag a Jobbik.

Magyarázattal jutottunk el a mai állapotokig,ami rámutat, kik gondolkodtak évtizedes politikában. Ez lett a Fidesz. Ők nem szórakoztak,- felemésztették azokat, akik nem álltak be a sorba. Embereik feltűnésmentesen, hatékonyan dolgoztak. Az elért eredmények magukért beszélnek. A felmorzsolódott pártok újjászervezését,  bíróságok bevonása útján blokkolták, vagy a Számvevőszéki ellenőrzésekben - " még a kákán is csomót találtak" és ellehetetlenítették a pártokat. Akik még ellenzéki erőt tudtak felmutatni, azokat azonnal radikális, rasszista jelzőkkel bélyegezték meg.
Korábban ez történt a MIÉP-PEL és a Független Kisgazdapárttal. Minden ami politikai megbélyegzés, azt előszeretettel vagdalták e-két párt lejáratására. Az igazsághoz tartozik, tehát, ha valaki saját nemzetében gondolkodik és a konzervatív szót használja, az azonnal RASSZISTA, IDEGEN GYŰLÖLŐ? Nos, amennyiben a mai Fidesz politikáját megtekintjük, miként lehet aposztrofálni? IDEGEN BARÁT? NEM ŐK MA A RASSZISTÁK? A határvédelem minden magyar feladata, ugyanis alaptörvényi joga a magyar határok biztosítása elidegeníthetetlensége. Mit lehet itt félreérteni? Ami fenyegetésként agyon ismételten a nemzet agymosására használható : VÉDJÜK MAG HAZÁNKAT A BETOLAKODÓKTÓL. NEM AKARUNK AZ ISZLÁM VALLÁS RÉSZESEI LENNI. Ez nagyon szépen szól és ebből választást lehet nyerni? Nos, tisztelt Magyar Honfitársaink! A MI HAZÁNK, a MIÉP és a Független Kisgazdapárt valóban konzervatív, nemzeti eszméket képviselő pártok, a határainkat határőrség felállításával óhajtjuk megvédeni, de nem riogatjuk a magyar nemzetet. Mi valóban egy harmadik utat mutatunk fel a magyar társadalomnak. Akik kiábrándultak a Gyurcsányi és Orbáni politikából, AZOK A HARMADIK ÚT LEHETŐSÉGÉT VÁLASZTHATJÁK. Így visszatérhet Magyarországon a valódi demokratikus jogállam. Isten Óvja Magyarországot, Bort, Búzát, Békességet kívánunk. Kisgazdapárt. 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse