Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Kommunizmus tanítványai

2023-08-18
Adminisztrátor
209
TISZTELT MAGYAR HONFITÁRSAINK !
EZÚTON KÉRJÜK SZÍVES TÜRELMÜKET, HOGY ISMÉTELTEN LEJÁRT LEMEZNEK TŰNŐ DOLOGRÓL KÉNYSZERÜNK ADATOKAT KÖZÖLNI. 
VISSZATEKINTÉSBEN 1947-48-AS ÉVEKRE, A SZOVJET NYOMÁS HATÁSÁRA, A MAGYARORSZÁGI KOMMUNISTA PÁRT KÉPTELEN VOLT A FÜGGETLEN KISGAZDÁKAT MEGTŰRNI.
MINDENT ELKÖVETTEK, HOGY MAGYARORSZÁG AGRÁRÉRDEKELTSÉGŰ PÁRTJÁT MEGSZÜNTESSÉK. 
EZ BE IS KÖVETKEZETT, DE HOGYAN ? A KISGAZDAPÁRTOT MŰKÖDÉSÉBEN FELFÜGGESZTETTÉK, DE A PÁRTOK NYILVÁNTARTÁSÁBÓL NEM TÖRÖLTÉK. 
EZ A TÖRTÉNET EGÉSZEN 1989 DECEMBERÉIG TITOKBAN VOLT TARTVA, HANEM AMIKOR VÖRÖS VINCZE A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT BEJEGYZÉSÉVEL FORDULT A FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉKHEZ, OTT AZT A VÁLASZT KAPTA - A KISGAZDAPÁRTOT NEM KELL BEJEGYEZNI, MERT NEM IS TÖRÖLTÉK. 
ÍGY TÖRTÉNT MEG, HOGY VÖRÖS VINCZE ÚR EGYSZERŰEN TOVÁBB REGISZTRÁLTATTA A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT NEVET.

A TÖRTÉNET PIKANTÉRIÁJA,HOGY AZ IDÉZŐJELES KAPITALIZMUSBAN MŰKÖDŐ FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRTOT ÉPPEN AZ A FIDESZ TETTE PARTVONALRA, AKIK VEZÉRE ORBÁN VIKTOR A HŐSÖK - TERÉN TÖRTÉNT NAGYGYŰLÉSEN A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG BEJELENTÉSE UTÁN " SZOVJETEK TAKARODJATOK " JELSZAVAT SKANDÁLTA.
MINDEZ A SZÍNI ELŐADÁS ELSŐ FELVONÁSA VOLT, UGYANIS TORGYÁN JÓZSEF ÉPPEN ENNEK A SZLOGENNEK EREJÉVEL LETT A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT ELNÖKE.
MIÉRT ÉS HOL ADTA EL TORGYÁN A FIDESZNEK, - AZ AZ ORBÁN VIKTORNAK - A KISGAZDAPÁRTOT ? TÖRTÉNELMI TÉNY, HOGY TÍMÁR GYÖRGY ALKOTMÁNYJOGÁSZ LAKÁSÁBAN,1998-AS VÁLASZTÁS MÁSODIK FORDULÓJA ELŐTT, - TÍMÁR - ORBÁN- TORGYÁN - TALÁLKOZÓN. 
AZ 1998-AS VÁLASZTÁST A FIDESZ TORONY MAGASAN MEGNYERTE, IGEN ÁM, A TOVÁBBIAKBAN A FIDESZNEK A KISGAZDÁK UGYAN ÚGY NEM KELLETTEK, MINT 1946-TÓL A KOMMUNISTÁKNAK. 
ORBÁN VIKTOR TANULT A KOMMUNISTÁKTÓL ÉS MIVEL HEGEDÜS PÉTER VOLT KISGAZDAPÁRT ELNÖK, KÖNNYEN TELJESÍTETTE A HATALOM KÉRÉSÉT, AMIBEN ELSŐ CÉL VOLT, HOGY A PÁRT VAGYONÁT 1 MILLIÁRD 325 MILLIÓJÁT ELTÜNTESSÉK. EZEK UTÁN HEGEDÜS PÉTER ÉS TÁRSA (ELHUNYT TÓTH ISTVÁN ) A PÁRTNAK AKKORA ADÓSSÁGOT HALMOZTAK FEL, HOGY BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÁST TŰZTEK KI A PÁRT ELLEN. A PÁRT IRÁNYÍTÁSÁT, PÁRTTAL TÖRTÉNT BÁRMILYEN INTÉZKEDÉS JOGÁT A FELSZÁMOLÓ BIZTOS KEZÉBEN ADTÁK. EZ KÖZEL 4 ÉVE TÖRTÉNT.
A FIDESZ FIUK JÓ TANULÓ VOLTAK ÉS ARRA AZ ELHATÁROZÁSRA JUTOTTAK A FELSZÁMOLÓ BIZTOSSAL, HOGY A FELSZÁMOLÁST ZÁROLNI KELL, ISMERETLEN IDŐPONTIG. MIÉRT ? HOGY MAJD KÉSŐBBIEKBEN NE LEHESSEN VISSZAJEGYEZNI. 
AMI VISZONT TÖRVÉNYBEN IKTATOTT TÉNY - A BÍRÓSÁGI ÉS FELSZÁMOLÁSI ELJÁRÁST, A JOGERŐRE LÉPÉST KÖVETŐ 120 NAPIG LE KELL FOLYTATNI. 

EZ IDÁIG, 2023. AUGUSZTUS 18.-ÁIG NEM TÖRTÉNT MEG, TEHÁT SZINTE TÖKÉLETESEN ALKALMAZZÁK A KOMMUNISTÁK SZISZTÉMÁJÁT, HOGY LEBEGTETIK A PÁRT LÉTEZÉSÉT, DE MŰKÖDÉSKÉPTELENNÉ TETTÉK.
ERRŐL AZ ESETRŐL, A HVG POLITIKAI HETILAP IS EMLÍTÉST TETT. ÍGY JÖTT KÉPBE A FELSZÁMOLÓ CÉG ÉS A FELSZÁMOLÁSI BIZTOS NEVE. 
EZT AZ URAT ELEKTRONIKUS LEVÉLBEN  FELKERESTÜK, AKI KIJELENTETTE - Ő AZ A MEGBÍZOTT SZEMÉLY, AKI A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT FELETT DISZPONÁL.
NOS, ITT LESZ NYITOTT A KÉRDÉS. KI ADTA KIA PARANCSOT A PÁRT TALONBA TARTÁSÁRA ?KIKNEK AZ ÉRDEKE, HOGY  MAI NAPIG NEM SZÁMOLJÁK FEL A PÁRTOT ? MILYEN JOG VONATKOZIK A FELSZÁMOLÓRA, HOGY Ő EGY SZEMÉLYBEN TÖLTSE BE EGY SZABAD ORSZÁGBAN LÉTREHOZOTT PÁRT "ELNÖKI FUNKCIÓJÁT " , MIKÖZBEN  ÉVEK ALATT ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNY SEM HÍVOTT ÖSSZE ! 
EGY TÉNY, A FIDESZ KEZE NAGYON NYÚLÉKONY. ŐK TISZTÁBAN VANNAK A FÜGGETLEN KISGAZDA-, FÖLDMUNKÁS-ÉS POLGÁRI PÁRT MÚLTJÁVAL ÉS TUDJÁK, AMENNYIBEN A PÁRT ISMÉT VÁLASZTHATÓ LENNE ÉS TISZTESSÉGES ELNÖKLET TENNÉ ÜTŐKÉPESSÉ, A FIDESZNEK LEGALÁBB ÚGY FÁJNA, MINT 1947-BEN A KOMMUNISTA REZSIMNEK, AZ FÁJT.
MINDEN JOBB ÉRZÉSŰ EMBER TISZTÁBAN VAN AZ EURÓPAI UNIÓ BRÜSSZELI SZÉLHÁMOSAINAK TEVÉKENYSÉGÉRŐL ÉS ÉPPEN EZÉRT, A KISGAZDÁKNAK MINDENFÉLE JOGORVOSLATOT EZEK A KAPCSOLATOK KIZÁRTAK. OLYANRÓL, HOGY DEMOKRÁCIA ? SZÉLTOLÓK HADÁVAL SZEMBEN, NINCS MIT TENNI, HACSAK A MAGYAR TÁRSADALOM NEM ÉBRED FEL VÉGRE.
KÖSZÖNET, HOGY TALÁN NÉHÁNYAN ELOLVASSÁK EZEKET A SOROKAT.
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁNNAK A LAJOSMIZSEI KISGAZDÁK. 
J.E.  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse