Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Kommunista rezsim áldozatai

2019-02-25
Adminisztrátor
505
Szovjet kommunista egybeforrottság a Rákosi Mátyás magyar kommunista bandával együtt elérték, hogy a magyarországi demokratikus alapkőletételt megakadályozzák. Első lépésben Kovács Bélát a Független kisgazdapárt országos főtitkárát tartóztatták le, hurcolták el, majd aljas módon, meghamisított választáson a kommunisták nyertek és elindult a diktatúra gépezete. GYILKOLTAK AHOL CSAK LEHETETT. 
Tudva levő, az 1956-os események csak az I-re tettek pontot, de a megtorlás mocska, NEM MÁS, MINT- HÁBORÚS BŰN! A vétkesek 1990-ben is közöttünk éltek, vagy még ma is élnek és a kutya sem vonta Őket felelősségre, annak ellenére, hogy -  A HÁBORÚS BŰNCSELEKMÉNYEK SOHA NEM ÉVÜLNEK EL. Nos, magyarul használt kifejezésben, - röhögnek a markukba.
Szégyen ránk nézve, hogy 1990-ben lapítottunk, mint " nyuszi a fűben". ENNEK ISSZUK A LEVÉT MA IS. ENNEK ISSZA 1 MILLIÓ MAGYAR CSALÁD A LEVÉT, AKIKNEK 2016-17-18-19, -BEN EL KELLETT HAGYNI MAGYARORSZÁGOT, HOGY CSALÁDJUKAT FENNTARTHASSÁK, ADÓSSÁGAIKAT TÖRLESZTENI TUDJÁK. 1956-ban csak 600 ezer magyar hagyta el Magyarországot. A jelenségre reagálva, érdemes viszonyítani és a mai jelenség bűnöseit felelősségre vonni.

Kovács Béla kisgazda főtitkárnak hamvait áldja meg az Isten. Emléke örökké közöttünk él. Ő egy valódi hazafi volt.
Isten áldd meg a magyart! Független Kisgazdapárt országos vezetősége, a lajosmizsei szervezet tajai.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse