Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Kommunista Kínában sem meri a hatalom megtenni

2023-10-05
Adminisztrátor
148
Fidesz-KDNP vezette Magyarország állampolgárainak életszínvonala, a korábbi 50 éves lemaradásáról, mára, 80 évnyire távolodtunk el. 22 milliárd dolláros 1989 -es állam adósságunk, mára megközelíti az 500 milliárd dollárt, miközben a volt állami vagyon 90 %-ban elherdálttá vált. Egyszerűen, volt elvtársi körök kezébe került.
Napjainkra, minden egyes magyar család eladósodottsága olyan mértékben nőt, hogy még az ük unokáik sem tudják visszafizetni. Magyarországot tönkretevők nevét érdemes lenne felsorolni, aminek közvetlen járuléka - hazaárulás vádjának kellene lennie. Ezt az ügyet, jobb országokban már régen bíróság elé vitték volna.Érdemes egy pillantást tenni, cselekedeteikben, még a múlt kommunisták által kreált, majd a Fidesz-KDNP szájízére készített magyar alkotmányt sem tartották tiszteletbe.
ELSŐNEK : A "MAGYAR NÉPKÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYÁT"
MÁSODJÁRA : A "MAGYAR KÖZTÁRSASÁG" alkotmányát, amit a Fidesz önhatalmúan megszüntetett. A legfelsőbb állampolgári jogot vették el a magyaroktól.
HARMADJÁRA : "MAGYARORSZÁG ALKOTMÁNYÁT" EGYEBEKBEN a Fidesz kreatúrát, amit szája ízük szerint módosítanak.
SZÉGYEN !!!
Köztudott, a magyar tenyésztésű "birkák" a legidomíthatóbbak, a világban, de ennyire ?
Utcai beszédekben elhangzottak : ÉN NEM POLITIZÁLOK.  Kedveskéim, akkor miért panaszkodnak, hogy kevés a jövedelmük, a havi bérből semmire sem jut. Evvel a kijelentésükkel  - miért 1000 Ft. egy kiló kenyér - már is politikai állásfoglalást tesznek. Ja, avval nem akarják hazánk "CSÁSZÁRÁNAK HARAGJÁT MAGUKRA ZÚDÍTANI" ?
Tudják, Széchényi országunk legnagyobb magyarjának kijelentése volt és érvényes máig : MINDEN NEMZET, AZT A SORSOT ÉRDEMLI, AMILYET MAGÁNAK VÁLASZTOTT. Az idézet, nem teljesen pontos, de a tartalmában a lényeg benne van.
Visszatérve az élelmiszer árstopra. Amennyiben az előzményekben éppen a kormányintézkedések által kellett a parasztoknak árat emelni, amit a kereskedelem még hatékonyabban megfejelt, akkor a MAGYAR KORMÁNY NE AKARJA BEMAGYARÁZNI, HOGY A TERMELŐK ELŐÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG ALATT FORGALMAZZÁK TERMÉKEMET.TELJESEN HÜLYÉNEK NÉZIK A MAGYAR PARASZTSÁGOT?
PORIG ALÁZZÁK AZOKAT AZ EMBEREKET, AKIK A MINDENNAPI KENYERÜNK BÚZÁJÁT ÁLLÍTJÁK ELŐ?  TÖNKRE AKARJÁK TENNI AZ ÉLELMISZER TERMELÉSI ÁGAZATOKAT ?
TISZTELT HÖLGYEINK ÉS URAINK, MAGYAROK !
Országunk Európa egyik leggazdagabb élelmiszert termelő országának egyike volt. A világ első 5 országára történtek a termelői mutatok, mára, majd mindenből behozatalra kényszerülünk. Még maga, MÉSZÁROS LŐRINC IS SZOMSZÉDOS ORSZÁGBAN VÁSÁROL FEL TÖBB EZER HEKTÁRNYI GYÜMÖLCSÖST, MERT TISZTÁBAN VAN HAZÁNK HELYZETÉVEL ÉS SZARBA NEM AKAR NYÚLNI. UGYE MILYEN TISZTESSÉGES EMBER AZ, AKI NEM SAJÁT HAZÁJÁNAK DOLGOZIK, HANEM IDEGEN ORSZÁGOKBAN TERMELTET, HOGY MAJDANI ORBÁN VIKTOR ÁLTAL MEGSZABOTT ÁRAKKAL MÉG MÉLYEBBRE SÜLLYESSZÉK A MAGYAR PARASZTSÁG ÁLTAL TERMELT GYÜMÖLCS ÁRAKAT. 
AMI ITT FOLYIK, EGYRE JOBBAN HASONLÍT A SZTÁLINISTA REZSIMRE.

GONDOLKODJ MÁR VÉGRE MAGYAR ! "HÚZD KI A FEJED A HOMOKBÓL"!
KÖVETKEZŐ ÉVI VÁLASZTÁSOKON PÁRTOKAT NE INDÍTSANAK, NE TÁMOGASSANAK. A JÖVŐK LEHETSÉGES ESÉLYÉT, CSAK A FÜGGETLEN POLGÁRMESTEREK, ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ALAPOZHATJÁK MEG. A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁST ALULRÓL KELL ELKEZDENI.
LELKÜKET FORGALOMBA ÁLLÍTÓ ELKÖTELEZETT PÁRTKATONÁKKAL, NEM LEHET NEMZETET ÉPÍTENI. GONDOLHATJUK, MÁRA A NAPNÁL IS VILÁGOSABB, AZ Ő ÉRDEKÜK, SAJÁT ZSEBÜK MEGTÖLTÉSÉIG TERJED KI. ÍGY NEM LESZ FELZÁRKÓZÁS, NEMZETI JÓLÉT. MINDENEK FELETT,
ISTEN OLTALMAZZA HAZÁNKAT ÉS A MAGYAR NÉPET ! ÚGY LEGYEN !

J.E.  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse