Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Kiszolgáltatva

2023-03-05
Adminisztrátor
140
ELSŐSORBAN AZ EMBERNEK, MILYEN JELENSÉGGEL KELL  MEGKÜZDENIE ? SZÜLETÉSÜNK PILLANATÁBAN GENETIKAILAG EGYESÍTETTEN, KÓDOLTAN JELENIK MEG -  ISTEN ÉS A SÁTÁN ! 
HOGYAN TOVÁBB ? A CSECSEMŐ ELSŐRE ANYATEJJEL TALÁLKOZIK ÉS AMENNYIBEN MINŐSÉGÉBEN, ÍZVILÁGÁBAN  ELVÁRÁSÁNAK NEM MEGFELELŐ ÉLVEZETTEL SZEMBESÜL, TÉVÚTRA LÉP. CSECSEMŐ MÁRIS DÖNTÉS ELŐTT ÁLL, HOGY SZÜLŐ ANYJÁT  ISTENKÉNT KEZELJE, VAGY ELUTASÍTJA.  ÖSZTÖNEIRE HALLGATÓ CSECSEMŐ,  KÉPTELEN FELISMERNI A RÁ LESELKEDŐ A SÁTÁNI ERŐT, AMI AZ ANYA TÁPLÁLKOZÁSÁN ÁT JUT TEJFORMÁJÁBAN SZÁMÁRA. AZ EMBERI TÁPLÁLKOZÁS TRADICIONÁLIS RENDJÉT SÁTÁNI ERŐK VEZÉNYLETÉVEL MÓDOSÍTOTTÁK. TUDATOS DÖNTÉS ALAPJÁN JÖHETETT LÉTRE, HOGY A VÁRADÓS ANYÁK GENETIKAILAG MÓDOSÍTOTT EMBRIÓKAT HORDOZZANAK. ITT LÉP ÉLETBE A POLITIKAI KISZOLGÁLTATOTTSÁG, MERT " HA ESZI, NEM ESZI, NEM KAP MÁST " !
FELNŐTT EMBEREKBEN A KETTŐSSÉG EGYRE ERŐSEBBEN JELENIK, AMI ALAPJÁBAN KÉT KOMOLY ERŐ - ISTEN ÉS A SÁTÁN HARCA. 
SORSOK FORMÁLÁSÁBAN A NEVELTETÉS, KÉSŐBBIEKBEN  A TARTÓZKODÁSI KÖZEG, KOMOLY BEFOLYÁST GYAKOROL.  LÁSD. : CSALÁD, VALLÁS, ISKOLA, MUNKAHELY, POLITIKAI ÁLLÁSFOGLALÁS, BARÁTOK ÉS BARÁTNŐK, SZERELEM ÉS HÁZASSÁG. 
SOKSZOR EMLEGETJÜK : AZ EMBERI SORSOK MEG VANNAK ÍRVA.
EZ VALÓBAN ÍGY LEHET ? GYAKORLATI ÉLETBEN MEGTAPASZTALTAK SZERINT,AKIK ERŐS EGYÉNISÉGEK, OTT KÜLSŐ BEFOLYÁST GYAKORLÓKNAK SEMMI ESÉLYÜK NINCS. 
ENNEK ELLENKEZŐ PÉLDÁJA, :  AZ ELESETTEK, KÉPZETLENEK, GYENGE KARAKTEREK, SAJÁT MAGUKBAN VALÓ HITÜKET VESZTETTEK.   MILYEN ÚTON ÁT VÁLHAT VALAKI ELESETTÉ ? ISTEN MINDENKIT JÓ IRÁNYBA PRÓBÁL TERELNI, DE MIVEL A TÁRSADALMI KÖZEG, TORZÍTOTTAN ELLENTMONDÁSOS,  SOKAKBAN CSAK A REMÉNY MARAD. MI A KIVÁLTÓ OK ? PLD. POLITIKAI DIKTATÚRA, TÁRSADALMI MEGFÉLEMLÍTÉS, HIHETETLEN MÉRTÉKŰ KÖZÖNY KIVÁLTÁSA, TÁRSADALMI BELETÖRŐDÖTTSÉG ÉS SZEMÉLYRE LEBONTOTTAN A TELJES MEGINGÁS.
AZ EMBERI HITETLENSÉG  TERET ENGED A SÁTÁN BELÉPÉSÉRE.
MIT DIKTÁL A POLITIKUS ? TÁRSADALMI ELBUTÍTÁSON ÁT, MEGGYŐZŐDÉSES SÁTÁNI SZOLGÁLATOT. 
ENNEK ELLENKEZŐ SÚLYPONTJÁT LÁTJÁK EL ÉS MAGYON FONTOS SZEREPET TÖLTENEK BE AZOK AZ EMBEREK, AKIK MAGUKAT FÜGGETLENÍTVE, DE REÁLIS GONDOLKODÁS MELLETT A BELSŐ ISTENÜKET KÖVETIK. 
MAGUKBA VETETT HITET A JÓRA FORDÍTJÁK ÉS MIVEL HATÁROZOTTAN GONDOLKODÓK, KÉPESEK  HELYÉN KEZELNI A ROSSZAT ÉS A JÓT !
EGY BIZONYOS, A SÁTÁN MINDENNAPJAINKBAN FOLYAMATOSAN JELEN VAN, DE AZ EMBERI EGYÉNISÉGNEK KELL OTT TARTANIA, HOGY A JÓT, ISTEN AKARATÁT KÖVESSE. SAJNOS NAGYON SOKAN CSAK SODRÓDNAK. 
JELENLEG EURÓPÁBAN A SÁTÁNOK URALKODNAK ÉS FERTŐZNEK. UKRAJNAI ESEMÉNYBEN A SÁTÁNI ERŐ LETT KÉPES ISTEN AKARATÁN FELÜLKEREKEDNI.  POLITIKUSOK, PÉNZHATALMAK, ISTENT TAGADÓK,  SÁTÁN SZOLGÁLÓI ÉS MIND AZOK, AKIK FEGYVERREL TÖRNEK TISZTESSÉGES ÁLLAMPOLGÁROK ÉLETÉRE, KI KELL MONDANI - 
HÁBORÚS BŰNÖSÖK. 
HALÁLT HORDOZNAK ! NAPI HÍRADÁSOKBAN SUGÁRZOTTAK : A MINDENNAPI HALÁLOS BALESETEK, GYILKOSSÁGOK, CSALÁDOK LEMÉSZÁRLÁSA, UKRÁN ÉS EGYÉB HÁBORÚK, TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK, MIND A SÁTÁN SZÜLEMÉNYEI.  FERTŐZÖTTEK  SORAIBAN LEHETNEK, MEGÉLHETÉSI SÁTÁNKÖVETŐK?  SAJÁT MEGÉLHETÉSÜK, EGZISZTENCIÁJUK FENNTARTÁSÁÉRT TEVÉKENYKEDŐK ? A KÉPLET EGYSZERŰSÉGÉÉRT, -A TÁRSADALMI DEPRESSZIÓ GENERÁLÁSÁBAN SZOLGÁLÓK ?

TEGYÜNK FEL EGY KÉRDÉST. KIK ÉS MIKÉNT LESZNEK KÉPESEK FELÜLKEREKEDNI A GONOSZ MUNKÁLKODÁSÁN, HOGY ENNEK A FOLYAMATNAK VÉGET VESSENEK ?   
EGYSZERŰ A VÁLASZ . MAGA AZ EMBER. 
ISMERT A MONDÁS : "SEGÍTS MAGADON, ISTEN IS MEGSEGÍT" !
POLITIKAI ERŐSZAKOT , HÁBORÚS GYILKOSSÁGOT, FEGYVERGYÁRTÁST, MINDENNEMŰ EMBERÉLET KIOLTÁSÁRA ALKALMAS ESZKÖZT, MAGÁNAK AZ EMBERNEK KELL ELUTASÍTANI. SÁTÁN AKARATÁNAK LEGERŐSEBB BETELJESÜLÉSE, AZ EGOIZMUS . ENNEK ELUTASÍTÁSÁRA KÖVESSÉK SAJÁT BELSŐ ISTENÜKET. SÁTÁNT ÉS FATTYAIT, NE ENGEDJÉK A TUDATUKRA HATNI.

KISGAZDÁK, MÁR 1908-BAN MEGFOGALMAZTÁK ÉS ALKOTMÁNYUKBA HELYEZTÉK : ISTEN  HAZA  CSALÁD FOGALMAIT, AMI ÖSSZESSÉGÉBEN A MAGYAR  NEMZETET FOGLALJA MAGÁBA. KÖSZÖNÉSNEK, A BORT  BÚZÁT  BÉKESSÉGET JELÖLTÉK MEG.
MAGYAR HAZÁBAN GONDOLKODÓKNAK KÖVETENDŐ KELL LEGYEN.
J.E. 


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse