Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Kisgazdák a gáton

2018-04-06
Adminisztrátor
611
Kisgazdák a patak medrét A TISZTASÁG ELÉRÉSE CÉLJÁBÓL már több alakalommal kitakarították, de a szenny utánpótlás sajnos mindig utoléri a Kisgazdapártot. Viharok jönnek mennek és a hordalék  megjelenik. Mire az egyik ár levonul, jön a másik. A keletkezett károk megtérítése még egyszer sem volt sikerértékű. Evvel szemben most garantálják, minden fittyingnek utána járnak, hogy saját erőből felépüljenek és a jövőben keménykezű lányokkal és fiúkkal védjék a gátat.
A 2018-as választási árban még 11 talpon maradt "Kisgazda Gátőr" felügyeli a becsületük tisztaságát. Ők magyarok! Hazájuk folyóit nem adják idegenek kezére, hiszen tudják: a tiszta víz az élet forrása.

 
EZÚTON KÉRJÜK A TISZTELT VÁLASZTÓKAT, SZAVAZZANAK A VIZEINK  MEGŐRZÉSÉRE SZAKOSODOTT KISGAZDA KÉPVISELŐJELÖLTJEINKRE.  A HAZAÁRULÓKNAK SZENNYVÍZ LEGYEN AZ ASZTALUKON, MERT ŐK AZT SZERETIK KEVERGETNI. KITERVELTEN, ELŐRE LÁTÓN A HASZONSZERZÉS CÉLJÁBÓL FELKERESIK AZOKAT AZ ELESETTEKET, AKIK AZ UTOLSÓKAT RÚGJÁK ÉS A MÉG MEGMARADT UTOLSÓ FILLÉRÜKET IS ELVESZIK. MÁSOK ELESETTSÉGÉBŐL HÚZNAK HASZNOT. HA KELL MÉG A VIZET IS ELVESZIK, HA TUDJÁK.
MINDENKI SZÁMÁRA ISMERT:  A SZENNYVÍZNEK SZAGA VAN, DE A MASZKOT VISELŐK ÉRZÉKETLENÜL GÁTLÁSTALANUL KAVARGATJÁK, MIVEL TISZTÁBAN VANNAK VELE:   AHOL A SZAG, OTT A "PÉNZ" !

ISTEN, HOVÁ SOROLOD A MASZKOT VISELŐKET???

VÁLASZOD ? Kufároknak semmi keresnivalója a Kisgazdapártban. A HAZÁJUKAT ELÁRULÓKNAK  EL A KEZEKKEL  ISTENTŐL, HAZÁTÓL, CSALÁDTÓL.! 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse