Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Összes látogató: 15904

Kisgazda lexikon

2021-12-21
Adminisztrátor
324
A kisgazda lexikon Magyarország történelmi pártjának elmúlt 30 évét tartalmazza. Engelmann József vagyok, 1992 óta töretlenül az Isten, Haza, Család irányvonalait követem, ami maga a megtestesített Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt-ban egyesített erőt példázza.
Nagyon sajnálatos történések mutatnak rá, ez a párt jelenlétével, mindenkori hatalmakat kimondottan irritálják és mindent elkövettek ennek érdekében, hogy ennek a keresztény konzervatív pártnak a megszűnését előidézzék. AZT VEGYÉK MÁR VÉGRE TUDOMÁSUL, az ÉLELEM és a VÍZ HATALOM.
A világ minden országában ezek biztosítják a népük, az emberi élet fennmaradását. Keményen nemzetmegtartók. 
Bebizonyosodott, azok a nemzetek, amelyekben élelmiszer, vagy víz hiány lépett fel, vagy vándorútra keltek, vagy kipusztultak.
HAZÁNK ESETÉBEN,A LEGERŐSEBB AGRÁRORSZÁGOK EGYIKE VAGYUNK A VILÁGBAN. IVÓVÍZ PROBLÉMÁNK SEM LESZ, HA OKOSAN SÁFÁRKODUNK VELE. De sajnos ismerve a magyar hazaárulások történelmi múltját, ami napjainkra visszaköszönni látszik, félő, hogy nemzetünket keményen megtizedelik, VAGY ÚTILAPUT KÖTNEK A TALPUNK ALÁ.
Nos,a hatalom ennek értelmében, hogy a Független Kisgazdapárt vidéken ne tudjon megerősödni és a magyarságot itt a Kárpát- medencében megtartani, az európai unióval karöltve egyre mélyebben , depresszióban tartják a magyarságot.

1992 óta, ennek a pártnak bíróság által bejegyzett vezetői tökéletesen megfeleltek egy nemzetközi elvárásnak. Torgyántól máig bejegyzett kisgazda elnökök, tudatos munkát hajtottak véghez. CÉLJUK : A KISGAZDAPÁRTBAN ANARCHIÁT , FESZÜLTSÉGET ESZKALÁLNI ÉS AZT FOLYAMATOSAN A MÉDIÁKON ÁT FENNTARTANI.
Ami piszok módon sajnálatos, ma is vannak megtéveszthető személyek, akik meggondolatlanul, történelmi visszatekintés nélkül nyilatkoznak és olyan történelmi tényeket meghazudtolva festik le a kisgazdákat, amivel országunk jövőjét ássák egyre mélyebbre.
Az elmúlt években a Fidesz-KDNP irányított cégbíróság felügyelte, hogy olyan emberek kerülhessenek FKgP elnöki bejegyzésbe, akik a hatalom hűbéresei, vagy korábban zsarolás által,vádalkut kötöttek.
Mára még mindig nem tisztult le a párt sorsa, mert a felszámoló végrehajtó, érdekes módon - bizonyosan nem önszántából- lebegteti a párt felszámolását. Képzeljék el, amikor az utolsó Budapest IX. kerület Kinizsi utca 22 sz. szákházunkat a magyar kincstár visszavette, helyén más irányultságú tevékenység folyik, DE A KISGAZDAPÁRT SZÉKHELYEKÉNT MÉG MINDIG, A MAI NAPIG AZT TARTJÁK FENN, AMIVEL A PÁRT MOZGÁSKÖRÉT ÍGY KÖTIK BUDAPESTHEZ. Budapesti cégbíróság emberei tudják, hogy bármely FKgP elnöki változáskérelem beérkezésével, a személy kérelmét el kell utasítani.
Csak a hatalom "ejtőernyős" megbízottai jöhetnek képbe, akik a párt munkáját BLOKKOLJÁK.
Elmúlt hónapokban a Független Kisgazdapártnak jogkövetőn nincs érvényes Pártalkotmánya (SZMSZ-e megválasztott elnöke. A bíróság Hajdara Roland és Balogh Károlyt bejegyzését törölte. 
Lajosmizsei kisgazdák számára érthetetlen, Balogh Károly Szlovákia -i állandó lakcímbejelentővel milyen jogcímen használja a Független Kisgazdapárt nevét, logóját ?
Miért okoz a Független Kisgazda tagságban, szimpatizánsokban kételyeket? 
Ennek a pártnak igenis van jövője, de nagyon komoly lépéseket kell tenni, hogy a magyar társadalom végre tisztán láthassa, miért emelkednek az élelmiszer árak, hogyan éheztetik ki a magyart. VALÓBAN NEM TUDOM, HOGY KÉPTELEN AZ ORSZÁG NÉPE TISZTÁN LÁTNI?
2006-ban a parlament előtt tartottam egy beszédet, közel 60 ezer ember jelenlétében. KEMÉNY, DE EGYENES BESZÉDBEN kihangsúlyoztam - a magyar parasztságnak ebben az országban akkor lesz becsülete, HA ÖNÖK A NAGYVÁROSOKBAN, A KÜSZÖBÖT ÉS AZ AJTÓFÉLFÁT RÁGJÁK !!!
Úgy vélem, az idő egyre közeledik. MINDEN ESETRE KÉREM A MAGYAR TÁRSADALMAT, FELEJTSÉK EL A KISGAZDA "VEZÉREK" NEGATÍVUMAIT, - AMIT A MÉDIÁK ELŐSZERETETTEL FELNAGYÍTVA TÁLALTAK -
és adjanak lehetőséget, hogy legalább azt az ember hallgassák meg, aki 1992-óta a párt minden rezdülésével tisztában van. Nem tisztán szavakkal, de dokumentáltan alátámasztva az állítottakat.
Közelgő karácsony, Jézus születésének napja. Apán, Engelmann (angyal ember) anyám Országh Erzsébet, akik éppen Jézus születésének napján kötöttek házasságot. Ezt csupán azért mondtam el, hogy bizonyosan megértik Isten, Haza, Család tisztelete, ezen belül a Független Kisgazda-, Földmunkás-és Polgári Párt elvei, ezért követendők számomra.
KARÁCSONY LEGYEN ÁLDOTT MINDNYÁJUK SZÁMÁR VIGYÁZZANAK EGYMÁSRA, HOGY A MAGYAR SOHA NE VESZÍTSE EL HAZÁJÁT. 

Bort, Búzát, Békességet és boldog karácsonyt kíván Önöknek a lajosmizsei kisgazdapárt és Engelmann József

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse