Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Kisgazda jóslat napra pontosan

2021-08-09
Adminisztrátor
332
Látnoki adottság nem ördögtől való képesség, hanem, akik a természet közelben laknak, dolgoznak, azok egyféle szoros kapcsolatban vannak a természet minden rezdülésével és tisztán látják a mát és a ránk leselkedő szörnyű jövőt.
Ezek a mondtatok nagyon visszafogott gondolatokat takarnak, mert ha elővehetném az állati ösztöneimet, Önök megdöbbennének és a következőket mondanák - NA MEKKORA ÖKÖR EZ A PALI.

Sajnos nem akkora balfék mint gondolják, csak odafigyel az élete folytán fellépő napi szintű romlás eseteire.
Feltett kérdés, - HOVÁ JUTOTTÁL EMBER ?
Vegyék úgy, szélsőségtől mentes, józan gondolkodóként a következőket építettük ki magunknak az elmúlt hatvan évben :
- fejlődésre hivatkozva, az emancipáció égisze alatt bevezette a tudomány, az antibébi tablettát. Evvel a nőknek a havi ciklusát befolyásolták és amivel nem számoltak, a negyedik generáció tabletta szedése után születési rendellenességek léptek fel.
Ma, olyan mértékű a koraszülés, hogy lassan nyolcvan dekával jönnek bébik a világra. Az egészségi problémák halmozottan lépnek fel, ugyanis a kismamák szervezetében genetikai változások is felléptek. Gyerekeink fejlődése arra utal a született nemű baba, idővel génjeiben felfedi, én nem lány gyerek vagyok, hanem fiú. Hihetetlen hangú gyerekekkel találkozhatunk, ha bekötik a szemünket és gyerekeket szólaltatnak meg, nem lehet megállapítani, fiú-e, vagy lány . Döbbenetes !

- másodfokú károsító a táplálkozás.

Az étkezésünk megváltozott. Tartósítószerekkel, színezőanyagokkal, ízfokozókkal, kombináltan tálalják elénk eleve azokat a zöldségféléket, gyümölcsöket, húsárukat, amiket a tudományra hivatkozva, genetikailag módosítottak.
Ezeket a táplálékokat a szervezetünk nem ismeri fel. Ízükben, illatanyagukban, vitamin és ásványi anyagokban módosított, ételnek aposztrofált valamik, eljuttatták az emberiséget, FELBORULT AZ IMMUNRENDSZERÜK. AZ EMBER TELJESEN VÉDTELENNÉ VÁLT.

- TOVÁBBÁ FELLÉPŐ KÁROS ANYAGOK
Olyat, hogy D-vitamint, az emberiség a nap sugárzásának hasznos anyagából merített. Ma a politikusok nem mernek szembe nézni a társadalommal, saját maguk által elkövetett természet ellenes utasításaik miatt. A napsugárzás veszélyei : uv sugár extrém magas dózisban éri el a földet, minden élőlényt károsít. Ezért kell a D-vitamin tabletta, mert az a napsugárból már nem lehet nyerni, de evvel szemben bőrelváltozást, bőrrákot igen. Továbbá, a politikusok, államfők, nem vallják be a káros anyag kibocsátás extrém töménységét, mivel tudják a szállópor koncentrációja egészségre ártalmas. Ilyen magas dózisban ami az emberiséget eléri és jut az emberek tüdejébe, könnyen eljuttathatott bennünket a kóros tüdőfertőzéshez, amivel éppen a napokban szembesültek orvos csoportok. 
A Covid-19 a jövőre tekintettel csak egy enyhe lefolyású betegséggel járó jelenség. A jövőben fellépő ismeretlen tüdőbetegségek nagy kihívásokat támaszt az orvostudomány elé 
Tisztelt Magyar Honfitársaim !
Mindezek a jelenségek nem léphettek volna fel, HA A POLITIKA NEM MINDENBŐL A PROFITOT AKARJA KICSIKARNI. LEGYEN AZ EMBER ÁLDOZAT, AKKOR IS megragadnak mindent, a hatalom vágyuk kielégítése érdekében. 
EZEN A FÖLDÖN MAGA AZ EMBER MÁRA CSAK EGY KELLETLEN ROSSZ ÉS HA KELL AKKOR SZÁMUKAT KORLÁTOZZÁK.

ITT TARTUNK MA ! MINDEN ESETRE A FELELŐSÖKET MEG KELLENE TALÁLNI.
Isten, Haza, Család oltalma alatt éljék minden napjaikat, ameddig még lehet.
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a lajosmizsei kisgazdapárt és Engelmann József 
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse